poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
VN zdroj pro TILECAL vila Lanna
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Skupinové kurzy snižování nadváhy
a Internetové dispečinky
Připojení k internetu.
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Monitorovací systém Asistent
Hosting informačního systému K2
Prezentace společnosti B&C Dopravní systémy s.r.o. Společnost se zabývá aplikováním sofistikovaných metod využitelných pro poznávání, řízení a regulaci.
Radiofrekvenční řízení budov
INTERNET.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Michal Kříž Školení PC a GPS služeb Michal Kříž
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Počítačové technologie ve službách dopravy Sledování vozidel off a on-line.
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
, InforumJiří Šilha, LANius s.r.o. Nové možnosti komunikace knihovních systémů firmy LANius s.r.o. Client-server varianta systému CLAVIUS ®
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
ISO 9001:2000. CONNEX Východní Čechy a.s. 22/6/2004-Seminář PVT Strana:2-Connex Card  Realizace a provoz jednotného platebního a odbavovacího systému.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Povodňový informační systém Ing
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_702.
Integrované dopravní systémy
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
CIS Cizinecký informační systém
Telefonování přes Internet
T1: Základy práce s počítačem
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Internetový prohlížeč
Petr Krčmář Vzdálený přístup k firemní síti (bezpečně)
Informační podpora při krizovém řízení
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Optimalizace logistického systému a řetězců
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Krajský úřad Libereckého kraje
Zpracování záznamů GPS dispečerských vozů DPO Vedoucí projektu : doc. Ing. Petr Rapant, CSc. Zpracovává : Radim Balon, G363 Vysoká škola báňská – Technická.
IBM - CVUT Student Research Projects GPS CarComputer Ondřej Buček Miroslav Janošík
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika Název předmětu: AUTOMATIZACE (INTELIGENTNÍ BUDOVY- BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY) Název a ID tématu: Průmyslová.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Telekomunikace a správa vozového parku Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Navigační systémy Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Diagnostika jedoucích železničních vozidel DJŽV
Radiofrekvenční řízení budov
Internet věcí (IoT) v síti SIGFOX
Member of AŽD Group RADOM, s.r.o. Pardubice.
Videoverifikace.
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
Transkript prezentace:

poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém Gs-Loc) 24h provoz pultů centrální ochrany (PCO, Video PCO) další činnosti firmy: návrh, realizace zabezpečených počítačových sítí návrh a implementace aplikací, zabezpečených internetových aplikací a webových prezentací požární ochrana a prevence

24h GPS / GPRS systém plně fungující v režimu on-line komunikace probíhá prostřednictvím APN mobilního providera (bezdrátová zabezpečená síť vozidlových jednotek) a vysokorychlostních šifrovaných datových VPN tunelů nespornou konkurenční výhodou je nepřetržitá kontrola komunikace s vozidlovými jednotkami (detekce zarušení vozidla nebo nelegálního vyjmutí vozidlové jednotky) zpracování logistických dat: software instalovaný u zákazníka APN voz.j. Provider JJTrend s.r.o tunel 1 tunel x

Gs-Loc security instalace přídavných zařízení: (detektor náklonu, det. nárazu, ident. řidiče …) indikace otevření/zavření dveří indikace zapnutí/vypnutí klíčku 24h/7d neustálá kontrola v našem dohledovém centru Gs-Loc logistic logistický SW instalovaný u zákazníka přepínač soukromá/služební jízda sledování aktivity na vstupech voz.j. (např. sklápění, teplota v mrazícím boxu apod. ) kontrola a vyhodnocení spotřeby PHM

(Gs-Loc logistic)

Microsoft Windows 98/ME/2000/XP/Vista zobrazení aktuální polohy vozidel na mapě (kdekoliv na světě) detailní zobrazení historie pohybu vozidel na mapě zpracování knihy jízd kontrola a vyhodnocení spotřeby vozidel, výpočet celkových nákladů na provoz vozidla (včetně oprav, ceny pneumatik a ost. nákladů) plánování servisních úkonů na vozidlech reprezentace vybraných dat v přehledných grafech import dat CCS

aktuální pozice vozidla

detailní zobrazení všech stavů vozila během dne v rozmezí cca 30s počáteční pozice koncová pozice

graf rychlosti zobrazení aktivity na vstupech vozidlové jednotky např. aktivita klíčku zapalování

korekce stavu tachometru (vyrovnání rozdílu mezi GPS syst. a tachometrem) počátek jízdy Loučeň konec jízdy Nymburk–Komenského ujeto 11,7 km tankování PHM – čerp.st.: Nymburk tankováno: 50,17 l cena: 1274,3 Kč ostatní náklady – nákup dál. známky ’09 cena: 1000,- Kč http: //

průměrná mezi spotřeba: 6,64 l/100km !!! problém !!! příliš vysoká spotřeba PHM: 14,44 l/100km ??? ztráta paliva ??? tankování PHM dne Celkové náklady na provoz vozidla na 1 Km

přijímat a zobrazovat zprávy odeslané z logistického software určené pro řidiče odesílat potvrzení o přečtení zprávy řidičem zpět do logistického software odesílat do logistického software údaje o tankování PHM (cena, množství) odesílat do logistického software údaje o aktuálním stavu tachometru (Km) odesílat do logistického software údaje o ostatních nákladech (v Kč) odesílat do logistického software jakékoliv další údaje (dle požadavků klienta)