I. Odborné setkání studentů lékařských fakult na téma “Aktuality v diagnostice a léčbě interních onemocnění - kardiologie, kardiochirurgie, gastroenterologie,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
ZKUŠENOSTI PRACOVIŠŤ ZAPOJENÝCH DO ŘEŠENÍ PROJETŮ EU NA LF UK PLZEŇ ENDOKRINOLOGICKÝ ÚSTAV V. Zamrazil Endokrinologický ústav Praha Subkatedra endokrinologie.
24 hodinová dostupnost lékařské péče Lékařská pohotovostní služba
V 6. výzvě OPPA uspěl náš projekt v konkurenci 407 dalších projektů
MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ PSY412 Praxe a stáže (zdravotnictví)
SYNERGICKÁ INTEGRACE VÝUKY NA LF UP Milan Kolář LF UP v Olomouci.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Marek Matějka vedoucí katedry marketingové komunikace
Pamětní Jeseniova plaketa České anatomické společnosti
Projekt „Dokážu to“ a Cena Kiron
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
Matematická analýza 1 Základy matematiky
Organizace výuky TVL K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
Setkání akademické obce Fakulty podnikohospodářské malá aula, 29. ledna 2007 Fakulta podnikohospodářská Vysoká škola ekonomická v Praze.
Česká myelomová skupina spolupracuje s lékaři v ČR a SR při zajištění nových léků pro léčbu nemocných s mnohočetným myelomem Jak získat Thalidomid pro.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
BIOCEV Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy.
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
Představení projektu Rozvoj kompetencí managementu a pracovníků VŠ MSK (s podporou ICT), CZ.1.07/2.2.00/ Prezentace projektu na společném.
Výzkum ve FN HK Ing. Karel Antoš, Ph.D. Stáž CEPIN
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Pomoc policistů u porodu v krizové situaci
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
MUDr. Zden ě k Mrozek, Ph.D. p ř edseda v ě decké rady Č LK Činnost vědecké rady ČLK v roce 2014.
Inovace povinného studijního předmětu pediatrie a vytvoření multimediálního textu pro praktickou výuku B.Ludíková, V.Mihál Dětská klinika, Lékařská fakulta.
KONFERENCE OPTIMED.
XIX.den profesora Vladimíra Staška Onkologie 21. století
INSTITUT ČISTÝCH TECHNOLOGIÍ TĚŽBY A UŽITÍ ENERGETICKÝCH SUROVIN
Prof. Jaroslav Heyrovský
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Perspektivy lékařských knihovníků v knihovnicko-informačních.
T ESTOVÁNÍ ŽÁKŮ Horní Bečva, Michal Uhlař EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ SPOLEČNĚ BEZ HRANIC 1 Metodické a evaluační centrum,
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a Konečná informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
IX. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 4. a První informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
XI. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 2. a První informace Společenský večer Po skončení přednášek dne v hodin bude následovat společenský.
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a První informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
INTERNÍ KLINIKA FAKULTNÍ NEMOCNICE V MOTOLE UNIVERZITA KARLOVA 2. LF Symptomatologie kardiovaskulárních chorob Doc. MUDr. Chlumský Jaromír, Ph.D.
KAMPUS ALBERTOV – BIOCENTRUM, GLOBCENTRUM ARCHITEKTONICKÁ SOUTĚŽ O NÁVRH
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
REGISTRACE:
Jmenování krajských odborníků dle Koncepce. 2 Institut krajských odborníků vyplývá ze Střednědobé koncepce zdravotnictví Pardubického kraje. Jmenováno.
Perspektivy spolupráce ÚZS UJEP a KZ ve vědě a výzkumu Miroslav Tichý Ústav zdravotnických studií Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
PS KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ MILAN CHALUPA ZŠ O.-PORUBA, J. ŠOUPALA 1609, P.O.
XI. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY
Pozvánka Brno, Filosofická fakulta, A. Nováka 1
Institut zdravotnických studií Ústav ošetřovatelství
Rekapitulace elektronických hlasování
SIPZ Rovnocenné vzdělání v - ekonomické oblasti - zdravotnické oblasti - technické oblasti Reakreditace: letos ve 2. ročníku (tj. celé studium) - 1. semestr:
Mise dětských kardiochirurgů a kardiologů v rámci programu MEDEVAC
Národní diabetologický program (NDP)
AKADEMICKÝ SENÁT FAPPZ KANDIDÁTA NA FUNKCI DĚKANA
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Adaptační program lékařů – absolventů 2018
Studijní obor Fyzioterapie
Vážené kolegyně, kolegové, příznivci…..
XIII. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY/ NOVINKY V HEMATOLOGII
Studijní prezenční obory
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
Prof. Jaroslav Heyrovský
Dobrovolnický program Amelie v Olomouci
Transkript prezentace:

I. Odborné setkání studentů lékařských fakult na téma “Aktuality v diagnostice a léčbě interních onemocnění - kardiologie, kardiochirurgie, gastroenterologie, nefrologie a další obory” 2014 Konaný pod záštitou Fakultní nemocnice Ostrava Doc. MUDr. Davida Feltla, Ph.D., MBA zastupujícího ředitele FN Ostrava Ostravské university v Ostravě Prof. RNDr. Jiřího Močkoře, DrSc. rektora Ostravské univerzity Lékařské fakulty Ostravské university v Ostravě Doc. MUDr. Jaroslav Horáček, CSc. děkana Lékařské fakulty Ostravské univerzity v Ostravě

Kdy a kde se akce uskuteční? _______________________________ 30.října 2014 od 9.00 hodin V Clarion Congress hotel Ostrava

POPIS AKCE: _________________ Konání I. Odborného setkání studentů lékařských fakult v Ostravě pod záštitou Fakultní nemocnice Ostrava a Lékařské fakulty Ostravské univerzity v Ostravě na téma: “Aktuality v diagnostice a léčbě interních onemocnění (kardiologie, kardiochirurgie, gastroenterologie, nefrologie a další obory)” Jedná se o prezentaci vědeckých odborných prací studentů lékařských fakult.

HARMONOGRAM AKCE 9:00 – 9:30 – přednáška MUDr. Tomáš Veiser "Kardiologie včera, dnes a zítra„ 9:30 – 10:40 – blok příspěvků 10:50 – 12:00 – blok příspěvků 12:00 – ukončení odborného setkání studentů

Mediální prezentace Medializace akce formou redakční reportáže v televizi Pohoda a televizi Polar Medializace akce formou redakčního zpravodajství a odborného pořadu v Rádiu čas

PŘEDSEDNICTVO: ODBORNÝ GARANT ZA LF Lékařská Fakulta Ostravské university v Ostravě doc. MUDr. Arnošt Martínek, CSc. přednosta interní kliniky Fakultní nemocnice Ostrava Jakub Vysocký student Všeobecného lékařství

ODBORNÝ GARANT ZA FNO MUDr. Miroslav Homza, MBA primář Kardiovaskulárního oddělení Fakultní nemocnice Ostrava MUDr. Radim Brát, Ph.D., MBA primář Kardiochirurgického centra Fakultní nemocnice Ostrava

ZA POŘÁDAJÍCÍ AGENTURU Pavel Žůrek jednatel DANTER – reklama a potisk, s.r.o. Pavla Chodorovská, DiS. Relationship Manager DANTER – reklama a potisk, s.r.o.