Klub dětských knihoven SKIP10

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Městská knihovna Čelákovice
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
Města ČR – orientace na mapě
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
IVIG 2006 Náš zákazník – náš pán Zlata Houšková Praha, IVIG září 2006.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
KYTAROVÝ ORCHESTR. HISTORIE KYTAROVÉHO ORCHESTRU dirigent pan Kamil Kotek  září 2003 – založení orchestru  prosinec 2003 – první veřejné vystoupení.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
ELTODO CUP První jarní homerun
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Kdo podává pomocnou ruku pracovníkům školních knihoven? Akreditovaný kurz MŠMT - Aktuální trendy v oblasti školních knihoven Lektor: Bc. Romana Ráblová.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Parní lokomotivy v České republice
E-knihovna pro knihovníky Seminář E-knihy III, NTK,
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Do knihovny po Internetu, na Internet do knihovny 28. února 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Informační vvzdělávání v knihovnách Lída Švíková.
Regionální projekty !?  Čtenářská liga  Škola naruby  SUK: Čteme všichni  Celé Česko čte dětem  Hry bez hranic  Kamarádka knihovna  Kde končí svět.
Četba a čtenáři v České republice v roce 2007 Knihovnická bašta – akce knihoven k Týdnu knihoven 2007 – PhDr. Vít Richter – předseda SKIP Knihovna roku.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Čtenářská liga Městská knihovna Sedlčany  Soutěž pro děti do 15 let  Říjen - květen  3 kategorie:  Do 9 let  9-11 let  let  2 kola hodnocení.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
S KIP 02 volení období R EGIONÁLNÍ VALNÁ HROMADA 12. února 2013 Městská knihovna Beroun.
SKIP 02 – střední Čechy Valná hromada Městská knihovna Mladá Boleslav.
Projekty na podporu čtenářství I. děti Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Klub dětských knihoven.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Městská knihovna Orlová
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Čtenářsky podnětné prostředí
SKIP – Sekce veřejných knihoven
Podpora dětského čtenářství
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
Transkript prezentace:

Klub dětských knihoven SKIP10 www.klubko.unas.cz Snaží se pomáhat pracovníků dětských oddělení. Pořádá: jarní a podzimní setkání odborné semináře akce pro děti

Účast na celostátních akcích KDK SKIP a SKIP Noc s H.Ch.Andersenem Kde končí svět Pasování prvňáčků BMI Týden knihoven Knihovnické dílny SUK Kamarádka knihovna

2004 Webík – internetová soutěž pro děti Jarní setkání v Olomouci 3.3. OvaCon 18.-19.9. v Ostravě Podzimní setkání 27.10. v Opavě-Kateřinkách

Jarní setkání v Olomouci 3.3.2004

OvaCon Ostrava 18.-19.9.2004 Setkání fanoušků fantasy literatury se současnými autory tohoto žánru od nás i ze Slovenska. Miroslav Žamboch Zdeněk Zachodil Františka Vrbenská Alexandra Pavelková Juro Červeňák Rastislav Weber Jan Netolička Marek Tvrdý

Podzimní setkání v Opavě-Kateřinkách 27.10.2004 Téma hudba Hudební žánry Písnička v pohádce Lidové písničky a hry s nimi

2005 Webík – 4.ročník internetové soutěže pro děti Jarní setkání klubka v Krnově-zajímavé projekty knihoven Setkání dětí na Moravskoslezském hradě Semináře k psychologii a pedagogice Podzimní setkání Ostrava-beseda se spisovatelkou V.Plívovou- Šimkovou, beseda o H.Ch.Andersenovi

Jarní setkání v Krnově 13.4.2005

Moravskoslezský hrad květen 2005

2006 Jarní setkání v Třinci- téma multikultura, tvůrčí dílna Poznej svou rodnou hroudu - soutěž pro děti Semináře k literatuře Podzimní setkání v Opavě – práce s médií,tvůrčí dílna Putovní výstava Současní čeští ilustrátoři

Jarní setkání v Třinci

Poznej svou rodnou hroudu

Mosty u Jablunkova

Archeopark Chotěbuz

Podzimní setkání v Opavě 25.10.2006

2007 BMI Odkaz J.Foglara – soutěž pro děti Noc s H.Ch.Andersenem 30.3. Anketa SUK – vyhodnocení 4.4. Praha Seminář KDK SKIP v Břeclavi 18.-20.4. – Práce s médií Jarní setkání v Olomouci 24.4. Kde končí svět – 1.6. Praha Kamarádka knihovna – 1.6. Praha Jičín-město pohádky – září Týden knihoven Valná hromada KDK SKIP v Ostravě - říjen Podzimní setkání v Jeseníku 24.10.

Jarní setkání v Olomouci 11.4.2007 Program: Organizační záležitosti klubka – Dana Kochová Seznámení s projektem Celé Česko čte dětem – Mgr. Eva Katrušáková Knihovny, děti a poezie – Mgr.Helena Šlesingerová z Knihovny města Plzeň

Soutěž Odkaz J.Foglara www.odkazjf.wgz.cz