VTÍPKY nad * 18.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
Pár vtípků.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Den po svatební noci..
PLAY. 1/ Kdy se zlobí manžel na manželku? - Když si pověsí svůj kožich na cizí hák. 2/ Proč nosí muži pruhované pyžamo? - Protože se v noci dřou jak trestanci.
Pár vtípků pro radost klikej.
úloha k algoritmizaci - příklad
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
PRAHA Vtípky na víkend PRAHA Žena ukazuje muži módní magazín a říká: „Chtěla bych mít takový kožich.“ „To bys musela žrát Whiskas!“
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Moje malé fórečky 5.
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Agent HRA INFORMACE CREDIT KONEC Tato hra je od 12let!!
D E N P O S V A T E B N Í N O C I N NN Novomanžel se nemohl dočkat, až si vyrazí se svými starými kamarády. Večer říká své manželce: "Jdu do baru, lásko,
Trochu legrace neuškodí :-)
Bezva fóry.
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
1. Ten nejlepší přítel je Ježíš, | tu zkušenost já stále mám, | a proto chci každému nejvýš to radit: | Ó zkus jej sám! | Pojď a zkus každý sám, pojď a.
27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
1. Zde stojím já tu u dveří | a klepu, žádám: Otevři! | Jen nakloň srdce k prosbám mým, | zda vejít smím, zda vejít smí?
Životní Styl Mládeže(podle průzkumu) celkově bylo 144 tázaných průzkum probíhal od do téměř všichni odpověděli bez větších problémů autor.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Černý humor.
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: GREENWICH ROCHESTER hrad HEVER.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Máš rád humor pro dospělé ?.
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Pár vtípků pro radost klikej.
Alkoholické.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Den po svatební noci..
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy na téma SKLERÓZA
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

VTÍPKY nad * 18

Manžel chodí v noci po kuchyni . Manželka se ptá: "Co tady blbneš takhle v noci?" "Ale, mám strašnou chuť na sex!" "Tak pojď, jsem ti k dispozici." Muž se na ni podívá a říká: Já to raději rozchodím."

V mešitě se v kleče modlí Arabové. V tom vejde homosexuál a hned ve dveřích zajásá: "To je překrásně prostřený švédský stůl."

"Víte proč jsou všichni trpaslíci šťastní, když jdou ráno do práce???" "Protože je šimrá tráva na kulkách."

O svatební noci vleze tchýně novomanželům do ložnice zeť zrovna bere manželku ze zadu. Tchýně se rozčílí : "Není ti to blbý o svatební noci a ty jí bereš tak brutálně?" "Ale takhle vleze o 3 cm dál,brání se zeť. "Opravdu?„ tchýně utíká za mužem, profackuje ho a povídá: "To máš za ty ušetřený kilometry."

"Ne, to ne." Křičí blondýnka svému sexu chtivému partnerovi. "Nemanželský styk je velký hřích" " Maru,přece nebudu čekat ,než se vdáš.“

"Podívej se na sebe." vyčítá manželka sexuálně neúspěšnému manželovi. "A ty mi budeš stále předhazovat, že se nemůžu trefit do garáže."

Jak poznáte,že je manželka mrtvá. Sex je stále stejný, Jen v kuchyni přibývá nádobí.

V Perlovce se přitočí k dědovi vnadná černoška: „kocourku,nechceš zajít ke mně domů?“ „neblbni,co bych dělal v Africe?“

Víš,kde by si měli naši fotbalisté brát příklad? U nevěrných manželů. Ti září a podávají nejlepší výkon Na cizím hřišti.

Zubař povídá pacientovi: "Mám pocit, jako byste měl moje koule v ruce. "Ano, pane doktore, nechceme si přece navzájem působit bolest, že?"