Vážení milovníci historie motorismu !

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Podzimní akce Pohody Brno – sdružení pro volný čas.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s. Poslední aktualizace úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý,
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Otevřený dopis klubům středních a východních Čech
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Hry třetího tisíciletí
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
FIRE DANCE 2013.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Cestovní kancelář Travel Tour
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Spolupráce škol s průmyslem Vlastimil Bejček
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou uměleckou soutěž Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou.
TÁBOR ….
Zadání úkolu, závazný služební program akce
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
FIRE DANCE 2018.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Vážení milovníci historie motorismu ! Dovoluji si pozvat Vás v pořadí již na 3. Auto-moto-ŠiMi-Šou, tentokrát pod názvem „Století slaví mladí i staří, řidičů zkušební komisaři“ Ano, přátelé, je tomu tak. Letos oslavíme 100. výročí vzniku zkušebního komisaře řidičů motorových vozidel na základě právní úpravy. Velmi mi záleží na tom, aby tato oslava byla vskutku důstojná a proto se na Vás obracím osobně,neboť se ukázalo že mnozí z Vás pro pracovní vytíženost nemohou sledovat stránky CSPSD a velmi by mě mrzelo, aby jste se nedozvěděli o stoletém výročí činnosti zkušebních komisařů v ČR. Připraven je bohatý program a věříme, že každý z účastníků zde najde něco, co ho Zvláště zajímá. Využijte možnost setkat se těmi, které již tak často nevídáte, s bývalými spolupracovníky, kolegy, starými kamarády a přáteli.

Stručný časový plán setkání : pátek 24. 9. 2010 – příjezd účatníků a ubytování 19.00 - setkání pamětníků a večer vzpomínek s nimi 19.30 - prohlídka výstavy k tomuto výročí v areálu hotelu 20.00 - prezentace historie zkoušení – Mgr. Karel Bezděkovský 21.00 - o tom Vám mohu také vyprávět- pan Jiří Pour, bývalý dlouholetý ústřední metodik ředitelství autoškol Praha, aneb jak to dělají jinde 22.00 - pan Roman Budský- nové trendy ve výcviku a zkoušení 23.00 - volná zábava, předání upomínkových listů, drobných dárků pamětníkům a seznámení s programem soboty sobota 25.9.2010 8.00 - 10.00 – snídaně pro ubytované, přejímka vozidel soutěže veteránů Auto-moto 10.30 - rozprava s jezdci 11.00 - start vozidel do první etapy 11.30 - odjezd soutěžících komisařů na AC Kokonín 13.00 -15.00 – oběd všech na AC Kokonín 15.00 - odjezd veteránů do druhé etapy a dokončení soutěže komisařů a AC 17.00 - dojezd všech na hotel Kavka 18.30 - oznámení výsledků soutěže 19.00 - zahájení večerního programu, předání cen, pamětních listin a upomínkových dárků účastníkům

20.00 - slavnostní slovo (nejvýznamnější osobnost na setkání) a přípitek na další století 20.15 - hudba, tanec, volná zábava neděle 26 .9. 2010 – odjezd do 10.00 z hotelu a návrat do všedních dnů Pro opravdu důstojný průběh oslav je nezbytné mít včas k dispozici potřebné údaje (počet hostů, vozidel apod.). Ubytování a stravování předběžně objednáno v hotelu Kavka. Počty budou upřesněny na základě závazných objednávek. Požadavky na ubytování projednejte přímo u vedoucího hotelu pana Jana Kolaříka. Kontakt na mobil je 775 339 073 nebo mail recepce@hotelkavka.cz. Přihlášky do soutěže zasílejte na adresu : M. Šimková, Jizerská 4, Jablonec n.N., na email info@autoskolaok.cz, mobil 737 958 947, na email as.saxana@seznam.cz. Děkujeme a těšíme se na všechny, co mají smysl pro humor a přijdou se s námi pobavit. Kdo si hraje, nezlobí !

Přihláška – veteráni Značka vozidla: Typ: Rok výroby: Objem motoru: Řidič: Jméno: Příjmení: Klub: Bydliště: Kontakt: Zajímavosti o vozidle: Přihláška – komisaři Pracoviště: