DNE 27. ČERVENCE 2013 OD 07:00 DO 21:00 HODIN SE USKUTEČNÍ Zveme v á s do m í st, kterými prob í h á linie rozděluj í c í historick é kn í žectv í Česk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BESKYDY.
Advertisements

JAN HUS.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_584_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.
ZŠ BYSTŘICE N. P., NÁDRAŽNÍ 615
U rybníka … U rybníků žije velké množství zajímavých zvířat a roste mnoho zajímavých rostlin.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Lesní dny Lesní dny aneb za přírodou – Út Povídání o lese Těšíme se na Vaše zážitky z procházek lesem, houbaření Film na přání:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Devizový zákon. Část první -základní ustanovení §1 vymezení pojmů §2 rozdělení působnosti mezi devizovými orgány §3 registrace ke směnárenské činnosti.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku ř í j e n Nepomuk.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku z á ř í Nepomuk.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_175_IT 6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Tento digit á ln í učebn í materi á l (DUM) vznikl na z á kladě ře š en í projektu OPVK, registračn í č í slo CZ.1.07/1.5.00/ s n á zvem „ Výuka.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
KAREL IV. ( ).
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Milan Zukal Pracovní skupina Dostupnost a infrastruktura.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Počítání s řemesly II. MALÍŘKA LÉKAŘKA ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA PRODAVAČKA
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Prosinec Poslední šlápota, procházka pod Zelenou Horou.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vás na pochodu Okolo Bohdanče.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Nepomuk.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Listopad Nepomuk.
Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče.
 Obec Kozlov (okr.Jihlava) (cca 30diváků)  Lažánky, sál restaurace u Oratorů (cca 30 diváků)  Veverská Bítýška, festival amatérských.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Květen Nepomucký pochod S perníkem, turistickým chodníkem, start na nádraží.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Toulání Podbrdím – Rokycansko 22 km.
Vytvořil: Libor Lepík Frýdek-Místek. Loc 49°41'12.649N, 18°21'4.158E Time 21h 59min
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Oddíl Pusík Dvoudenní čarodějnický sabat na dvorku klubovny v Nepomuku.
EKONOMICK É INFORMACE pro jedn á n í Předsednictva RV Š
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Nepomuk.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_597_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
IV/ Polorovina, úhel Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem.
Člověk a příroda Zeměpis Zeměpis v praxi Pohyby Země VY_32_INOVACE_02 Sada 7 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
II. ZIMNÍ LEGIOMARŠ MOTTO: „Nejkrásnější:
Předmět: Zeměpis EU peníze školám
Anotace: Anotace: Výukový materiál představuje téma oznámení jako jednoho z druhů informačních útvarů. Seznámí žáky se soukromými, ale i veřejnými oznámeními,
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
VESMÍR SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Stupeň a typ vzdělávání: první stupeň,
V pondělí 28. října proběhlo tradiční pietní setkání na Masarykově třídě u pamětní desky T. G. Masaryka. Přítomní vzdali holt prvnímu československému.
Autor: Markéta Hřivnová
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče,
Transkript prezentace:

DNE 27. ČERVENCE 2013 OD 07:00 DO 21:00 HODIN SE USKUTEČNÍ Zveme v á s do m í st, kterými prob í h á linie rozděluj í c í historick é kn í žectv í Česk é koruny mezi dva st á ty. Průběh hranice stanovila mezin á rodn í arbitr á ž v Pař í ži. Toto rozhodnutí ukončilo chaotické období doprovázené vypjatým nacionalismem.

Start pochodů – u restaurace Bowling v Bystřici Cíl pochodů – u restaurace Kolibiska v Nýdku Hluchové Trasy pochodů jsou stanoveny na : 50 km – Bystřice, Polední, Čantoryje, Stožek, Bahenec, Filipka, Hluchová Kolibiska – start v 07:00 hodin 25 km – Bystřice, Polední, Čantoryje, Sošov, Hluchová Kolibiska – start v 08:00 hodin 10 km – Bystřice, Polední, Filipka, Hluchová Kolibiska – start v 09:30 hodin V 11:00 hodin proběhne u Památníku arm. gen. Josefa Šnejdárka na Polední pietní akt. Časy „startu“ jsou informativní, je možno pochod absolvovat v průběhu celého dne, ale byli bychom rádi, abychom se setkali. Celou akci pořádá naše Jednota ČsOL Moravskoslezského kraje, společně s Jednotou ČsOL Frýdek-Místek a Jednotou ČsOL Ostrava 1.

Start pochodů – u restaurace Bowling v Bystřici, Cíl pochodů – u restaurace Kolibiska v Nýdku Hluchové 50 km – Bystřice, Polední, Čantoryje, Stožek, Bahenec, Filipka, Hluchová Kolibiska – start v 07:00 hodin 25 km – Bystřice, Polední, Čantoryje, Sošov, Hluchová Kolibiska – start v 08:00 hodin 10 km – Bystřice, Polední, Filipka, Hluchová Kolibiska – start v 09:30 hodin

TĚŠÍME SE 27. ČERVENCE 2013 NA SETKÁNÍ S VÁMI…… Všichni jste zváni. Budeme se těšit, že pozvete i Vaše rodinné příslušníky a přátele.