Prezentace společenských oděvů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracovala: Klára Svatoňová, 2.B
Advertisements

Nabídka háčkovaného prádla pro rok 2012 – skladem k Lenka Doležalová
Klasicistní MÓDA VY_32_INOVACE_ 18 Klasicistní móda.
VY_32_INOVACE_ 14 Rokoková móda
52_INOVACE_ZBO2_4264HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
52_INOVACE_ZBO2_4464HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto.
půjčovna svatebních a společenských šatů
Rozdělení oděvů podle siluety
Digitální učební materiály ŠIII/2 DĚJEPIS
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o
VY_32_INOVACE_TVÚČH3B_5260_NES
VY_52_INOVACE_ZBO2_5164HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Barva Jak vybrat barvy.
VY_52_INOVACE_ZBO2_5864HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Střihové řešení tvarových odchylek oděvu
VY_52_INOVACE_ZBO2_5664HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
T – Style, s. r. o. Katalog firmy na sezónu 2009.
52_INOVACE_ZBO2_1264HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Vývoj názvů tkanin Po přednášce budete vědět odkud pochází názvy tkanin a jaké jsou jejich charakteristiky.
VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Renesanční móda VY_32_INOVACE_ 07 - Renesanční moda.
Výroba oděvů Konstrukce
ODÍVÁNÍ A OBUV VE STAROVĚKÉM ŘÍMĚ
BAROKNÍ ODĚVY. šaty bohatých ž en krásné a velmi zdobné, náro č né na oblékání a plné detail ů : šaty bohatých ž en krásné a velmi zdobné, náro č né na.
Barokní móda.
52_INOVACE_ZBO2_4164HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
VY_52_INOVACE_ZBO2_4864HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karolína Beranová Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
Wolfgang Amadeus Mozart Jeho doba - 18.století. Politika  klasicismus (2. polovina 17. stol. a 18. stol.)  umění klasicismu ovlivňovala politická a.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o
Vypracoval: Jozef Gibeľ
Vypracoval: Jozef Gibeľ
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Vypracoval: Jozef Gibeľ
Vypracoval: Jozef Gibeľ
Svatební tvoření… …inspirace. I romantické oznámení může být vkusné, jemné, a dokonce vtipné… Svatební oznámení.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_JDEME_TANCIT_OBLEKANI_ PREZENTACE_17 Název školyStřední.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Hana Műllerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_5B_19 TÉMA: Renesanční.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_VY ROBKY_Z_TKANIN_PREZENTACE_08 Název školy Střední.
MOZAIKA Z HISTORIE KROJŮ A VÝŠIVEK. Novobydžovsko patřilo podle výzdobných prvků kroje do přechodné oblasti mezi Polabím a Podkrkonoším. Bylo to v době.
Vývoj módy od A do Z Jana Vosátková Alina Sutulová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
19. století. Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_137 Jméno autora: Mgr. A. Miloslava.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Dana Vítková NÁZEV: VY_32_INOVACE_177_Jak se lidé oblékali TÉMA: STŘEDOVĚK.
Črta… SVATEBNÍ ŠATY V MINULOSTI. Přiléhavý střih, zdůrazněná vertikála štíhlé siluety, úzké rukávy, dlouhá sukně – gotické svatební šaty.
Zpracovala Irena Krištofová.  Typický oděv má …  Popis ženského oděvu  To co měli na hlavě bylo velice důležité  Co všechno museli nosit páni  Fotky.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ DĚJEPIS VY_32_INOVACE_13_ středověká kultura oblékání Jméno autora:Mgr. Lenka Habartová.
Svatba – nejkrásnější den v životě E-projekt 1. skupina.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Móda krátkých vlasů 30. léta Třicátá léta jsou charakteristická ondulací železem a rozvojem termické preparace Josef Mayer- zdokonalení termické.
Móda a její přesah do dnešní doby
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Počet listů: 14 KATALOG ZBOŽÍ UPOMÍNKOVÝCH PŘEDMĚTŮ.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
THE MEDITERRANEAN POLO CRUISE
Svatební šaty Petra Hejduková 8.A. 2007/2008.
Tkaniny, pleteniny a oděvní zboží - test
PRÁDLO Z TKANIN- osobní prádlo
DRESSES/ ŠATY.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ. 1
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o
Název školy: ZŠ Průhonice
Druhá polovina 19. století (druhé rokoko)
HYGIENA A LÍČENÍ Hygiena byla samozřejmostí.
ženy: jedno jméno např.: Cornelia st.
Transkript prezentace:

Prezentace společenských oděvů Plantea, s.r.o. Prezentace společenských oděvů

Dámské svatební šaty – kolekce Emotion ASTUCE Tylový model. Živůtek z atlasu vyztužen kosticí vzadu na šněrování. Ramínka z barevných kytiček. Bohatá tylová sukně. JULIA Dvoudílný model. Živůtek s brokátovým potiskem se spadlými rukávy. Hladká splývavá sukně. NOSTALGIE Saténový princes s lodičkovým výstřihem přecházející do rukávu. Model zdoben jemným vyšíváním. NATALINE Empírový model ze saténu posetý výšivkou se vzorem květů.

Dámské svatební šaty – kolekce Elegance ENNIVRANTE Dvoudílný model z bangelínu. Živůtek zdoben asymetricky krajkou na zádech šněrovačka. Jednoduchá hladká sukně. LINEA Živůtek z elastické krajky se čtvercovým dekoltem. Sukně ze splývavého žoržetu. CORNELIA Elegantní dvoudílný model. Živůtek s lodičkovým výstřihem s plastickým pouzdrem. Pouzdrová sukně s hollywoodskou vlečkou. IRIS Romantický model s květovaným světle modrým živůtkem a spadlými rukávky. Dvojitá sukně, spodní květovaná a vrchní bílá.

Dámské svatební šaty – kolekce Glamour PARISI Pouzdrový model z bangelínu.Živůtek s dekoltem kolem krku s vyřazenou slzou a působivá záda doplněná girlandou květů a odepínací vlečkou. LIO Dvoudílný saténový model. Živůtek efektně zdoben přímou výšivkou girland květů a motýlů. ESCAPADE Jednoduchý princes model z hedvábného bangelínu. Lodičkový výstřih lemován krajkou přecházející do spadlých rukávků. MUSCADE Dvoudílný saténový model. Hladký živůtek, ramínka zdobená voničkou květin. Sukně hladká.

Dámské svatební šaty – kolekce Feerique LIBERTINE Perlový model s americkým výstřihem. Princes střih, jemně zdoben flitry a krajkou. MABELLE Saténový model bohatě zdoben perlami, flitry a krajkou. Dlouhý rukáv a efektní dlouhá vlečka. MAITHILDE Dvoudílný model z monofilu. Živůtek ornamentálně zdoben výšivkou a perličky. Hladká sukně. LOYALE Saténový model empírového střihu. Sukně falešně přeskládaná. Model jemně zdoben tyrkysovými kamínky.

Dámské svatební šaty – kolekce Créateur AUBADE Exkluzivní model z hedvábného taftu.Živůtek pošit stříbrně modrou krajkou z Callais. Sukně kombinovaná s efektem kovového lesku. MADONNA Exkluzivní saténový model. Živůtek korzetového typu. Efektní zdobení girland a perel dělí živůtek od sukně. CLAUDIA Jednoduchý model z hedvábného taftu zdoben vodopádem perel kolem náhrdelníku spojeného zadním dílem se šaty. BAGATELLE Růžový dvoudílný model.Živůtek z hedvábného saténu má asymetrický efektní výstřih pošit růží. Jednoduchá stahovací sukně.

Dámské společenské šaty BONY DARA RITA FATI DANA DREAM FANY VERA

Pánské svatební a společenské šaty BRIAN HARRY THOMAS MICHAEL LUCAS WILLIAM GREG LENY

Doufáme, že se Vám naše nabídka líbila a že si u nás vyberete. V případě zájmu nás kontaktujte na níže uvedené adresy plantea@seznam.cz Plantea, s.r.o. Obchodní akademie Tř. ČSA 274 500 03 Hradec Králové