Efektivní obchodní portál

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Jak dobře vybrat dodavatele pro dlouhodobou spolupráci.
Jednatel Cargologix, s.r.o.
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Centralizované zadávání a elektronizace nákupů v Ostravě Ing. Petr Kajnar primátor města Ostravy.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Hromadná kampaň (např.DUHA, aukce) Kontinuální obchodování
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
On-line řešení Vašich tiskovin. Dnešní trendy v produkci dokumentů  Kratší životní cyklus dokumentů  Menší tiskové objemy ale více druhů  Krátké dodací.
Systémové pojetí hospodářské organizace
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
ISOČ® Informační systém obchodní činnosti
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Role ceny zdravotní péče – ekonomický pohled PhDr. Lucie Antošová Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
Konference INMED a 11. listopad Pardubice CEJIZA, s.r.o. – CEntrální JIhomoravský ZAdavatel.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
GovNet Ing. Zbyněk Škopán. Strana 2 KI ISVS Služby GovNet I. Centrální podpora Uživatelů.
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
CRM a jeho možné využití
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
TRH A TRŽNÍ MECHANISMUS Kolektiv žáků 4.I. Nabídka Nabídka je ekonomický pojem vyjadřující objem výstupu výroby, které chce vyrábějící subjekt na trhu.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
Administrace veřejných zakázek elektronicky.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
EPreskripce – lékařský záznam – pozadí a zkušenosti z Dánska 17. prosince 2008 SÚKL Praha Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
UNINFOS 2011, Prešov, Dynamické nákupní systémy −−− Řešení pro veřejné zakázky v operačních programech J. Kohoutková, Z. Machač.
STABILIZACE A REFORMA ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Priority ministra zdravotnictví Tomáše Julínka pro funkční období Praha,
CS ES SS GS Cíle společnosti KOITO CZECH pro rok Navýšení ziskovosti, Nové zakázky Nové zakázky & Splnění střednědobého obchodního plánu zavedením.
Současný stav v nákupu léčivých přípravků a zdravotnických prostředků v přímo řízených nemocnicích Výbor pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
Využití robotické chirurgie v ČR Dnešní stav – indikace převážně v rukou revizních lékařů Celkem ročně cca 1000 až 1100 operací 82% - prostatektomie 6%
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Knihovna UTB ve Zlíně a její (nejen) elektronické služby PhDr
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Autor: Bc. Michaela Kolářová Vedoucí: doc. Ing. Rudolf Kampf, Ph.D.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ZEFEKTIVNĚNÍ ZPRACOVÁNÍ OBJEDNÁVKY VE SPOLEČNOSTI ROBERT BOSCH Autor diplomové práce: Bc.
Webové portály LDS/MDS
Velkoobchod. Velkoobchod Velkoobchod nakupuje od výrobců a prodává firmám a maloobchodům není určen pro konečné spotřebitele přebírá některé funkce.
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

Efektivní obchodní portál pro Vaše podnikání…

Profil společnosti ANETE spol. s r.o. Úspěšná softwarová společnost 20 let zkušeností s vývojem softwaru Nabízí komplexní softwarová řešení pro závodní stravování a cateringové služby Zajišťuje komplexní služby při výběru vhodného řešení, jeho zavedení a servisu Sleduje nové trendy v oboru, inovuje svá řešení www.firstbuysale.cz

Někteří spokojení zákazníci společnosti Školství Zdravotnictví Fakultní nemocnice Na Bulovce, Praha Univerzita Karlova v Praze Vysoká škola ekonomická v Praze Ústřední vojenská nemocnice Praha Fakultní nemocnice Brno Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Masarykova univerzita, Brno Krajská nemocnice Liberec Univerzita obrany Brno Soukromý sektor Univerzita Pardubice BOSH DIESEL s.r.o., Jihlava Univerzita Palackého v Olomouci Slovnaft a.s. Vysoká škola Báňská, Ostrava Generali Pojišťovna a.s., Praha Technická univerzita, Liberec Deza a.s.

FirstBuySale – efektivní obchodní prostor Internetový obchodní prostor Nákup a prodej surovin, zboží a materiálu Zvýšení efektivnosti prodeje Snížení nákladů na obchodní transakci Zvýšení objemu zakázek Automatizace obchodních procesů Zjednodušení zpracování poptávky Možnost importovat ceníky zboží Centrální přiřazení karet zboží Široké spektrum odběratelů z řad stravovacích provozů Plná zákaznická podpora www.firstbuysale.cz

Obchodní cyklus SKLAD LP LP LP N N NABÍDKA FBS PORTÁL DODÁVKA AUTOMATICKÉ NASKLADNĚNÍ KARTY ZBOŽÍ HODNOCENÍ DODÁVKY, DODAVATELE AUTOMATIZ. LOKÁLNÍ POŽADAVEK SKLAD SOUTĚŽE LP LP DODÁVKA LP SDRUŽENÍ POŽADAVKŮ N OBJEDNÁVKA N POPTÁVKA NA VÍCE DODAVATELŮ HODNOCENÍ NABÍDEK (VÝBĚR/CENA) NABÍDKA www.firstbuysale.cz FBS PORTÁL

Centrální registr karet zboží ODBĚRATEL KARTY ZBOŽÍ CENTRÁLNÍ REGISTR KARET DODAVATEL KARTY ZBOŽÍ KATALOG ZBOŽÍ ODBĚRATELE KATALOG ZBOŽÍ DODAVATELE Jedinečný nástroj k zajištění automatického spárování karet zboží odběratele a dodavatele www.firstbuysale.cz

Zpracování příchozí poptávky Odeslání nabídky odběrateli Vytvoření nabídky Zpracování příchozí poptávky Odeslání nabídky odběrateli Zpracování objednávky Vyřízení objednávky Potvrzení objednávky

Možné dotazy Lze v systému měnit zpětně ceny? Nelze. FirstBuySale je certifikovaný nástroj. Veškeré činnosti jsou v něm evidovány. Obsluha na straně odběratele může porovnávat cenové nabídky, ale nemůže do nich žádným způsobem zasahovat. Lze v systému dohledat zpětně informace o výběrových řízeních? Ano. Všechna výběrová řízení jsou archivována, pro možnou kontrolu. Každodenní výběrová řízení jsou časově náročná. FirstBuySale nově nabízí nástroj Soutěže. Cena komodit by se nesoutěžila denně, ale např. na týden, 14 dní. (potraviny obvykle měsíc, ovoce a zelenina na týden) Pomůže mi namapování karet na centrální registr karet? Ano. Systém bude automaticky přiřazovat k poptávanému zboží vaše karty zboží. Vy můžete pracovat s cenou. www.firstbuysale.cz

FirstBuySale – efektivní obchodní prostor Elektronické nástroje obchodování - jedná se o trend: dostupné technologie tlak na efektivitu a na cenu tlak na dodržování Zákona o veřejných zakázkách Specifika FirstBuySale: je certifikovaným elektronickým nástrojem nejedná se o „přepis“ zákona do elektronické podoby snaží se o zefektivnění práce na straně odběratele i dodavatele máte možnost ovlivnit jeho vývoj www.firstbuysale.cz

Certifikát funkčnosti el.nástroje www.firstbuysale.cz

Certifikát prostředí el.nástroje www.firstbuysale.cz

Přínosy obchodování FirstBuySale Paralelně poptávky od více odběratelů Tvorba nabídek kdekoliv (chytrý telefon, internet) Jasné smluvní vztahy Jednoznačné objednávky „Připomínání se“ odběrateli při každé poptávce www.firstbuysale.cz

Obchodní informace pro nové dodavatele E-mail: info@firstbuysale.cz Telefon: +420 548 422 211 GSM: +420 604 291 211 Podpora portálu FBS E-mail: support@firstbuysale.cz Telefon: +420 531 028 029 Požadavky na centrální karty E-mail: centralnikarty@firstbuysale.cz www.firstbuysale.cz

Efektivní obchodní portál pro Vaše podnikání…