SUPERLATIVES Anglický jazyk VY_32_INOVACE_380, 19. sada, AJ2 ANOTACE Prezentace s výkladem a doplňovacím cvičením na stupňování přídavných jmen v anglickém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seřaď obrazce podle velikosti
Advertisements

Possessive´s Anglický jazyk VY_32_INOVACE_366, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání přivlastňovacího´s. Přiřazují.
ZÁJMENA- osobní, přivlastňovací a předmětová
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Sloveso BÝT – minulý čas
To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
VYJÁDŘENÍ BUDOUCNOSTI POMOCÍ WILL Anglický jazyk VY_32_INOVACE_022 – 2
STUPŇOVÁNÍ PŘÍDAVNÝCH JMEN
Adjectives Comparative/Superlative Stupňování přídavných jmen
Sloveso BÝT – přítomný čas
Comparatives and superlatives Mgr. Ludmila Faltýnková EU OPVK ICT2-4/AJ13 Základní škola Olomouc, Heyrovského 33 Určeno pouze pro výuku Žádná část ani.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Grading of adjectives VY_22_INOVACE_35 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA, 271
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
Stupňování přídavných jmen – comperative, superlative
There is, there are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_040 – 2.sada, AJ
Označení DUM 13 _ 13 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_10
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Tasmánie – poslech, práce s textem. Anotace: Žáci si v prezentaci procvičí poslech a čtení, což je podpořeno vizuálně a sluchově. Žáci také pracují s textem.
STUPŇOVÁNÍ PŘÍDAVNÝCH JMEN KRÁTKÝCH DLOUHÝCH STUPŇOVÁNÍ NEPRAVIDELNÉ BIG THE BIGGEST BIGGER.
Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka Projekty SIPVZ Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_09
Příslovce Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_AJ1G Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_437_Stupňování přídavných jmen AUTOR: Ing. Magdalena Nemeškalová.
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Stupňování krátkých přídavných jmen VY_22_INOVACE_28 Sada 4 Základní škola T. G.
PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
ANOTACE Prezentace s výkladem a úkoly na použití některých způsobových sloves v anglickém jazyce. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy písemně,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
COMPARATIVES Anglický jazyk VY_32_INOVACE_023 – 2.sada, AJ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_52.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Stupňování přídavných jmen (7.ročník) Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci.
Stupňování přídavných jmen (7.ročník) Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci.
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Věra Vepřeková Třída/ročník: VIII. Datum vytvoření: Šablona:III/2č. materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_678_STUPŇOVÁNÍ_PŘÍDAVNÝCH_JMEN_KRÁTKÁ.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině
Present continuous - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_370, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_ INOVACE_18_Stupňování přídavných jmen AUTOR: Bc. Petra Baťová ROČNÍK,
Present continuous - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_369, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
ANOTACE: Anotace: Didaktický učební materiál je určen žákům středních škol k zopakování učiva. Prezentace je se skládá z přehledu daného učiva a ze cvičení.
Adjectives comparative, superlative vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Adjectives I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Základní škola Unhošť CZ.1.07/1.4.00/ Projekt MŠMT ČR
VY_32_Inovace_ Stupňování přídavných jmen more x the most
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
VY_32_INOVACE_Spo_II_11 LONDON´S BURNING
AUTOR: Mgr. Petr Punčochář
Stupňování přídavných jmen
COMPARATIVES AND SUPERLATIVES Anotace: Materiál je určen pro žáky 7
Superlatives – 3. stupeň přídavných jmen
Stupňování nepravidelných přídavných jmen
Stupňování přídavných jmen
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Ivana Trembulaková
Possessive adjectives
AUTOR: Mgr. Petr Punčochář
Transkript prezentace:

SUPERLATIVES Anglický jazyk VY_32_INOVACE_380, 19. sada, AJ2 ANOTACE Prezentace s výkladem a doplňovacím cvičením na stupňování přídavných jmen v anglickém jazyce. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy písemně, gramaticky správně tvoří a obměňuje jednoduché věty a krátké texty Pro koho je materiál určen žáci 7. ročníku ZŠ Autor Mgr. Kateřina Vaverová Datum vzniku Vzdělávací oblastAnglický jazyk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

SUPERLATIVES – SHORT ADJECTIVES COMPARATIVES  WARMER SWEATER  FASTER CAR  DIRTIER SHIRT  HAPPIER CHILD SUPERLATIVES  THE WARMEST SWEATER  THE FASTEST CAR  THE DIRTIEST SHIRT  THE HAPPIEST CHILD OBVYKLE PŘIDÁVÁME ČLEN THE PŘED JMÉNO A KONCOVKU -EST Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

SUPERLATIVES - LONG ADJECTIVES  INTERESTING  BEAUTIFUL U DVOU A VÍCESLABIČNÝCH PŘÍDAVNÝCH JMEN – PŘIDÁVÁME PŘED PŘÍDAVNÉ JMÉNO MOST  THE MOST INTERESTING  THE MOST BEAUTIFULL Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

Australia is continent. (small) I am in our family. (tall) This is film. (interesting) What is mountain in our country? (high) It was day in my life. (beautiful) Make superlatives. the smallest the tallest the most interesting the highest the most beautiful Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová