Obsah Organizace AIESEC Projekt EDISON Zahraniční studenti Program

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.

Odborná praxe v Belgii v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
Petr Blažek, Septima, prosinec 09
Návštěva studentů z německého města Hermeskeil Úterý – neděle
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Inovace odborné praxe Harmonogram odborné praxe – Vypracoval: Lukáš Kummer.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Týden turistiky a sportu
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Comenius – Projekt partnerství škol - Bilaterální projekt (2 země):  koordinátor  partner - Srpen 2008 – červenec 2010.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Austrálie Queensland Brisbane 2005/2006.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Sčítání do VY_32_INOVACE_15 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
NÁŠ POBYT V NEAPOLI PROSINCE SETKÁNÍ ŠKOL PROGRAM COMENIUS.
Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Itálie - Portici. Uvítání na letišti v Neapoli Carlo Levi- Porici 2014 Milé přivítání ve škole Carlo Levi v Portici Společné foto studentů.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Business Week - Holandsko (od 21. září do 25. září) Tomáš Martinka, Filip Alfery SSŠMEP.
Naše škola se nachází v obci jménem Ludgeřovice.
PILSNER ENERGY AUTOŘI: Doubravová Monika Pavelka Martin Seďová Erika
Comenius Portugalsko červen Neděle Příjezd do Aveira Ubytování v rodinách Individuální program.
SPOLEČNĚ PRO ČISTÉ BRNO NA ULICI = JAKO DOMA VAŠE POLICIE.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_102.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Velká Británie – Londýn Irsko – Dublin Popis mobilit Mgr. Hana Menšíková (Ringlová) Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Charles University International Club IC CUNI Veronika Martinovská, Šárka Kumperová.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Dotazník – třída Celkový počet respondentů: 135 J.A.Komenského: 90 žáků T.G.Masaryka: 45 žáků 13 let – 13x 14 let – 64x 15 let – 43x 16 let – 1x.
VY_32_INOVACE_27_Brno.  Druhé největší město v České republice  Největší město na Moravě  Leží na soutoku řek Svratky a Svitavy  Město úspěšných.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní.
Kreativní metody: teorie a praxe výuky ruského jazyka jako cizího
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
Exkurze 11 . května 2017 Silvie Mikitová
Erasmus Slovensko - Nitra.
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek
ŠKOLA PRO DEMOKRACII.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
BRNO Matěj Pilát
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Závazná přihláška do Tenis & Padel školy Písečná:
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
Kdyby ses zeptal/a....
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

Obsah Organizace AIESEC Projekt EDISON Zahraniční studenti Program Názory našich studentů Odkazy

Organizace AIESEC Mezinárodní studentská organizace Založena roku 1948 50 000 členů 107 zemí světa 1 700 univerzit V ČR má 300 členů

Projekt EDISON Podpora mezikulturního vzdělání přínos pro studenty Podpora mezikulturního vzdělání Možnost komunikace v cizích jazycích Navázání nových přátelství Propagace školy

Projekt EDISON 5 zahraničních studentů Představení jejich zemí průběh projektu 5 zahraničních studentů Představení jejich zemí Srovnání zemí s ČR Výuka v angličtině 1 škola = 1 týden

Studenti

Jelena Kokić 24 let Země: Chorvatsko Město: Záhřeb Hostitelské rodiny: Eva Skočovská (septima) Radka Peňázová (sexta) Oblíbená barva: fialová

Madalina Plesoiu 23 let Země: Rumunsko Město: Brašov Hostitelské rodiny: Jitka Khůlová (sexta) Simona Šedá (sexta) Oblíbená barva: fialová

Jacyara Pianes 23 let Země: Brazílie Město: Victoria E.S. Hostitelská rodina: Zuzana Ruberová (sexta) Oblíbený film: Amélie z Montmartru

Fiorella Díaz Suaréz 20 let Země: Peru Město: Lima Hostitelská rodina: Jana Rájová (oktáva) Oblíbený film: Pýcha a Předsudek

Evgeniy Kapustin 22 let Země: Rusko Město: Kaliningrad Hostitelská rodina: Denisa Ondráčková (sexta) Oblíbený sport: tenis, ping pong

Program Pondělí Úterý Opening ceremony Představení projektu a studentů 4.4. – 8.4. 2011 Pondělí Opening ceremony Představení projektu a studentů Návštěva Šlapanic a galerie Vaňkovky Úterý Prohlídka centra Brna Denisovy sady, Petrov,...

Program Středa Čtvrtek Pátek Podrobnější prohlídka Brna 4.4. – 8.4. 2011 Středa Podrobnější prohlídka Brna Návštěva malebné hospůdky The Pub Čtvrtek Návštěva hradu Špilberk, vyhlídka na Brno Pátek Dopolední blok se zahraničními studenty (tanec, vzájemné poznávání kultur) Závěrečné loučení

Názory septimy „ Celkově jsem si týden velmi užila a další takovou návštěvu bych jistě uvítala.“ „Shrnutí týdne se zahraničními studenty by se dalo vyjádřit snad jen pár slovy a to – naprosto ohromné!“ „Týden se zahraničními studenty byl skvělou změnou.“

Názory septimy „Naučila jsem se mnoho nového, poznala jsem jiné kultury a hlavně jsem poznala nové přátele.“ „Shledávám tento projekt za velmi zdařilý a budu na něj vzpomínat jen v dobrém.“ „Proti projektu nic nemám a kdyby se opakoval, tak by mi to nevadilo.“

Odkazy http://aiesec.cz/