Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pohon všech kol vozidel Škoda
Advertisements

Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Autor prezentace : Jakub Skála, I1.A Odborný poradce: Ing. K. Vondrák (auto) Mgr. M. Tunturovová (IT) Spuštění tl. F5.
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Škodovky od 1964 do 2001.
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku - Místku Technické prostředky Bc. Petr Jirout 2011.
P o z n á v á t e ?.
LOKOMOTIVA řady 380 aneb TAURUS po česku….
Základní koncepce vozidel
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Trolejbusy: 14Tr.
PRO MILOVNÍKY STARÝCH STROJŮ
Saleen S281 Supercharged... je speciální sportovní edice značky Saleen, jež byla postavena na podvozku vozu Ford Mustang Díky svému výkonu a vzhledu.
Rámy vozidel Střední odborná škola Otrokovice
CAS 25 - ŠKODA 706 RTHP Cisternová automobilová stříkačka CAS 25, je požární automobil určený k rychlému zásahu při požáru a místech s nedostatkem vody.
Hybridní pohon Vojtěch frajt
ZÁŽEHOVÝ MOTOR.
Honda Civic ( ). V roce 1991 dostal Civic úplně novou, klínovitě se svažující aerodynamickou karoserii s většími rozměry. Hatchback měl rozvor.
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
Historie BMW 5 řady Řada 5 je jedním ze základních kamenů soudobé nabídky automobilky BMW.Opět jde o vůz, který ve své třídě určuje laťku pro všechny ostatní.
Vypracoval : Valla Martin Dne :
ČÍNSKÝ „SMART” Reportér německého časopisu „Autobild”, Claudius Maintz, odcestoval do čínského města Dezhou, aby navštívil továrnu, ve které jsou vyráběny.
Tramtrain Vozidlo pro kombinaci městskou a příměstskou dopravy při využití vozidel uzpůsobených pro jízdu na železničních i městských kolejových tratích.
ČESKOSLOVENSKÉ ZBRANĚ
Dopravní automobil DA 12-A31
Prezentace pro předmět Y36TED Minařík Petr. Obsah  Co je to Hummer  Historie  Modely H1 H2 H3 Tabulkové srovnání  Prostor pro dotazy.
LUXUSNÍ AUTOMOBILY.
POLOHA TĚŽIŠTĚ AUTOMOBILU
4x4 LAND ROVER. O soutěži... -soutěží členné týmy studentů ve věku let -úkolem týmu je navrhnout.
Střední odborná škola Otrokovice
BL 320 E Elektrická sekačka Cena s DPH: 1790,- Motor: 1000 W 230/50Hz
Vysokorychlostní vlaky AGV. Počátky vlaků AGV První studie vztahující se k vlakům s obchodním názvem Automotrice Grande Vitesse (dále jen AGV) se datují.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_C2 – 02.
Automobily – koncepce, karoserie
Fyzikální veličiny.
Charakteristiky provozu trolejbusové dopravy
Me 262 Dějepis Vít Řezáč, 6.A.
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
Bugatti Veyron Valérie Grodová.
Aprilia Rs 125 aprilia.
Tramvaje: T3R.PLF.
Tramvaje: T3.
ALTERNATIVNÍ POHONY AUTOMOBILŮ Miroslav Kubíska
Lamborghini. Lamborghini Urraco Lamborghini Diablo Lamborghini Galardo Lamborghini Murcielago A o nich budu psát Lamborghini Reveton.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
VY_32_INOVACE_AUT1_16 Karoserie. -chránit posádku, náklad a jednotlivé části vozidla před vnějšími vlivy -zajistit požadované pohodlí jízdy -v případě.
PRAVIDELNÉ TECHNICKÉ PROHLÍDKY SILNIČNÍCH VOZIDEL.
Čtyřkolka Arctic Cat Prowler HDX 700i Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada14 Anotace.
VY_32_INOVACE_AUT1_14 Základní koncepce osobních automobilů.
Česká hlava Věda a technika na ulici
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Stanoviště:Náměstí Republiky
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
Tanky 2. světové války Dominik Kolář.
AUDI !!!BY Hynek a Seba!!!.
Toyota Prius Poznámky k přednášce.
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Nissan 350z.
SDP – Autobusová skupina
Základy druhé nejstarší automobilky na světě byly položeny v roce 1850, kdy se obec Kopřivnice oficiálně nazývala Nesselsdorf a podnikavý živnostník, vyrábějící.
Charakteristiky provozu trolejbusové dopravy
Skupiny a podskupiny řidičských oprávnění
LOKOMOTIVA řady 380 aneb TAURUS po česku….
POČÁTKY AUTOMOBILISMU
Transkript prezentace:

Škoda 110 Super Sport „Ferat“

Základní informace Rok výroby - 1971 Charakteristika - prototyp sportovního automobilu s pohonem zadních kol Zdvihový objem - 1107 ccm Výkon - 55kW (75 k) Podvozek - bezrámová konstrukce Celkové rozměry - 4060 x 1640 x 1120 mm Max. rychlost  180 km/h Motor - čtyřdobý, zážehový, kapalinou chlazený, řadový čtyřválec OHV, umístěný před zadní nápravou Hmotnost - 898 kg Karoserie - sklolaminátová, samonosná, uzavřená, pro nástup odklápěcí čelní sklo se střechou i dveřmi Vyrobeno kusů -1

Doplňkové Informace Dvoumístné sportovní kupé Vyroben v Kvasinách Komprese 10,4 Čtyřstupňová převodovka Zrychlení na stovku za 15,3 s. Původní verze Feratu z roku 1971

FILM: Upír z Feratu Původně byl bílý, v roce 1981 byl pro potřeby Barrandova upraven v přední a zadní části (světlomety, spojler) a přestříkán na "dravější" černou barvu s červenými linkami. V tomto filmu si „zahrál“ auto které jezdí na lidskou krev. Dekorace Feratu v muzeu

1971 1971 1981 1971 1971 Srovnání přestavby

Vůz byl postaven vývojem AZNP za spolupráce dalších firem

Byl ve své době: Nejlepší vůz v zemi Jeden z nejlepších vozů svého typu Jeden z nejlepších vozů v EVROPĚ Jeden z nejlepších vozů ve SVĚTĚ Údajně zakázán režimem ( výroba ) Licence vozu byla údajně prodána italské automobilce Ferrari

Škoda 110 Super Sport Předběhla dobu díky svému desingu, jízdním vlastnostem, maximální rychlosti a sklolaminátové karoserii.