ACCURA Nová pleť.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
(dodáváno s praktickou taškou)
Advertisements

Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Jaroslava Harničárová ambulance lékařské kosmetiky VN Brno
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Cílená spolupráce lékař –kosmetička
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
Fyziologie tělesné zátěže-oběhový systém
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Periorální dermatitida
Úpravy krmiv.
První pomoc při poranění elektrickým proudem
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
VYTRVALOSTNÍ SCHOPNOSTI. VYTRVALOST SCHOPNOST PROVÁDĚT POHYBOVOU ČINNOST PO DLOUHOU DOBU SCHOPNOST ODOLÁVAT ÚNAVĚ PŘEKONÁVAT VZDÁLENOST URČITOU INTENZITOU.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Nejvšestrannější multifunkční přístroj
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Tužka na vyhlazení vrásek
Biomechanika kosterního svalu
Čidla receptory.
FARMAKOKINETIKA 1. Pohyb léčiv v organizmu 1.1 resorpce
BELEX-08 EXCELLENS.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
VY_32_INOVACE_TMM22560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Patologická anatomie jatečných zvířat
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_32_INOVACE_TMM25460BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Repetitivní transkraniální magnetická stimulace (rTMS)
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Hypertermie Pavel Lstiburek.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
PLAVÁNÍ V KONDIČNÍCH PROGRAMECH Lekce č. 26 Irena Čechovská Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Drogerie – osobní hygiena I
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Regenerační přípravky II.
BUŇKA – základ všech živých organismů
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Česká asociace provozovatelů lokálních distribučních soustav
Transkript prezentace:

ACCURA Nová pleť

ACCURA umožňuje provádět ošetření díky 4 základní funkcím : - Termo AF ACCURA: Definice ACCURA je řešení vyvinuté SORISOU pro péči o pokožku a obličejová ošetření. ACCURA umožňuje provádět ošetření díky 4 základní funkcím : - Termo AF Lifting Vysoká frekvence Elektroporace které se mohou aplikovat ve volně nastavitelných programech nebo pomocí programů již přednastavených spolu s kosmetickými produkty.

ACCURA: Popis přístroje Techniky Vysoká frekvence Termo AF Elektroporace Lifting

ACCURA: Vědecký základ Co je vysoká frekvence? Je to proud o vysokém napětí ale nízké intenzitě, známý také jako proud D’Ansorval. Efekt Vasodilatační, stimuluje periferní cirkulaci. Antibakteriální a antiseptický díky tvorbě ozónu. Co je termoterapie? Termoterapie sestává z terapeutické aplikace tepla. Teplo je forma energie, která je spojená s pohybem molekul těla. Čím vyšší je teplota těla, tím větší bude molekulární pohyb. Efekty termického zvýšení: - Urychlení všech chemických reakcí organismu - Dilatace (rozšíření) cévek a kapilár (zlepšení cirkulace) - Reabsorpcie tekutin - Svalová relaxace - Protizánětlivé a proti bolesti

ACCURA: Vědecký základ Co je to elektroporace? Vyslání elektrického impulzu s určitou intenzitou a délkou trvání k buňce s cílem dočasně narušit její membránu a umožnit do ní průnik aktivních látek. Nese s sebou vznik dočasných pórů nebo kanálků v buněčné membráně Mezibuněčný kanál Pór v buněčné membráně

Mikroproudy ACCURA frekvence 5-400Hz ACCURA: Vědecký základ Co jsou mikroproudy? Rozumíme tím proudy mezi 1-1000HZ Jsou to proudy s velmi krátkým trváním, které účinkují na buněčné mikrotkáňové úrovni a způsobují mikrostimulace a neurostimulace. Efekty: Zlepšuje strukturu pokožky v procesu stárnutí. Stimulace fibroblastů s cílem zlepšit kvalitu a množství kolagenu. Bojuje proti známkám únavy a stresu na pokožce. Mikroproudy ACCURA frekvence 5-400Hz

Způsoby aplikace: Vysoká frekvence ACCURA: Popis přístroje Způsoby aplikace: Vysoká frekvence Přímá aplikace: -Uvolňující efekt a proti zarudnutí -Určeno pro ošeření zarudlé pleti po depilaci, rozšířené cévky, podrážděné pokožky Aplikace jiskření Pokud se aplikuje s odstupem vytváří se jiskření a tím také ozon Bactericidní efect Využití hlavně při čištění pokožky

ACCURA: Popis přístroje Nepřímá aplikace -Tonizační a stimulační efekt na nervová zakončení pokožky. -Určeno pro devitalizovanou a ochablou pokožku.. Pro tuto masáž se doporučuje využít olejů Essential Age a Essential firming pro zlepšení zpevňujícího a revitalizačního efektu.

TERMO AF ACCURA: Popis přístroje Zvyšuje kapilarizaci, okysličení a výživu tkání • Zlepšuje absorpci odpadních látek • Usnadňuje pronikání kosmetických přípravků Pro zlepšení skluzu a efektu lze použít oleje Essential Age, Essential Firming nebo apuli FlashActif.

+ = ELEKTROPORACE s maskou HydroCare, WrinkleCare, BlueCare, LiftCare. ACCURA: Popis přístroje ELEKTROPORACE s maskou HydroCare, WrinkleCare, BlueCare, LiftCare. ACCURA + gelová maska = Elektoporace + =

HYDROCARE obličejová hydratace -hydratuje, revitalizuje ACCURA: Použití masek HYDROCARE obličejová hydratace -hydratuje, revitalizuje BLUCARE na akné -antiseptcké, protizánětlivé, zklidňující, regenerační WRINCLECARE na vrásky a výrazové linie Hloubová restrukturalizace a výživa pleti s efektem Botox LIFTCARE na ochablost - Restrukturalizace pleti a pojivových tkání se zpevňujícím a vypínacím efektem

LIFTING ROLLER + Flash Actif ACCURA: Popis přístroje LIFTING ROLLER + Flash Actif Inovativní forma pro liftingové ošetření. - Větší hygiena ( jednorázové aplikátory) - Větší pohodlí ( dávkování produktu) - Šetří čas( bez přestávek s pozvolným dávkováním) - Ergonomický a funkční design)

ACCURA: Popis produktu Flash Actif Hydratační, zpevňující a protivráskový efekt Ihned a dlouhodobě bojuje proti známkám únavy a stresu Vytváří souvislý elastický filmCrea un film a zjemňuje pokožku Obsahuje 12 ampulí po 4 ml

ACCURA: Ošetření Obličejová ošetření Obličejová hygiena Vyvážení mastné pleti Ošetření antiaging Zpevňující ošetření Péče o citlivou pokožku Hydratace

ACCURA: Příklad ošetření 45 Min ANTIAGING 1 2 3 Termo AF 10 min Elektroporace WrinkleCare 20 min Lifting (svalová stimulae) 15 min

ACCURA: Klinická studie Pouze 1 sezení

ACCURA: Klinická studie Pouze 1 sezení

ACCURA: Klinická studie Pouze 1 sezení

ACCURA: shrnutí Multifunkční přístroj vhodný pro každý kosmetický salon. Přístroj s nejlepším poměrem kvalita a cena ve své kategorii. Osvědčená účinnost v zapracování aktivních látek. Díky účinným metodám zaručené výsledky Maximální variabilita: určeno pro obličejová ale i tělová ošetření. Kompaktní a elegantní ( díky velikosti dobře mobilní)

CENA: 39.000,- + DPH MOŽNOSTI SPLÁCENÍ: Na 12 měsíců: 3.650 Kč + DPH Accura Cena MOŽNOSTI SPLÁCENÍ: Na 12 měsíců: 3.650 Kč + DPH Na 18 měsíců: 2.553 Kč + DPH Na 24 měsíců: 2.003 Kč + DPH CENA: 39.000,- + DPH