L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do 11.4. 2009) (pas bez.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dovolená s OS Tatry 2012.
Advertisements

Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
Výukově poznávací zájezd do Španělska
EVA srdečně zve na jógu do Chorvatska
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Služby letecké dopravy
Work and Travel USA Jan Endrle xendj03.
Hotel Saloon.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
GOLFOVÝ TURNAJ - DUBAJ Dubaj, SAE ZÁKLADNÍ INFORMACE Dubaj nadchne milovníky luxusu, fantastických staveb, prosluněných pláží, horka, teplého moře.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Zájezd do Jindřichova Hradce
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Cestovní kancelář SUPER-IN
Budoucnost WiFi. Budoucnost WiFi technologie vyšší rychlosti (100 Mb/s v roce 2004, 300 Mb/s v roce 2007) vyšší bezpečnost (802.11i) nové frekvence 5.
Geografie Poloha: Střední Amerika Rozloha, moře, pohoří km 2 (1,5x větší než ČR) 4000 ostrovů Délka km (ČR 500 km), šířka 200 km (ČR 270.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
S námi si konečně odpočinete…
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
ČLENSKÁ SCHŮZE ZOO Adopce – Historie a další postup.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Příklady (část 1.) Kolik budu mít v bance po 4 letech, jestliže dnes vložím 500 tis. Kč při roční úrokové míře 5 %? Kolik budu mít v bance jestliže bude.
Penzion u máchova Jezera
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
Vážení přítomní. ve dnech až
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
HONG KONG BAPTIST UNIVERSITY EMA ŠŤASTNÁ
Anglie a Paříž pro základní školy
MONTANA – “The Big Sky Country” Před odjezdem Zkouška z angličtiny: TOEFL Finanční krytí - potvrzení Výběr předmětů Očkování (rubeola = ČJ: zarděnky,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
Nový Zéland Working Holiday
Chorvatsko – ostrov Murter
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Letní víkend s Michalem Šubrem
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Transkript prezentace:

L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez obalu + 2 volné stránky!!) •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ VYPLNIT FORMULÁŘ •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT FOTO 3x4 cm •KAŽDÝ ÚČASTNÍK DODÁ DOKLAD O ZDRAVOTNÍM POJIŠTĚNÍ Cena za vízum: 1 200,- Kč

L. Hotel Bashkortostan**** Hotel umístěný 30 minut od mezinárodního letiště Ufa, situovaný v historickém a kulturním centru města, poblíž Opery a historického a uměleckého muzea. Dvoulůžkové pokoje • koupelna • klimatizace • satelitní TV • telefon • přístup na internet • lednička • minibar Hotelové služby • restaurace, bar • směnárna • bazén, sauna • posilovna • pokojová služba • suvenýry • výtah • kongresové centrum • billiard Pobyt • od • do • ubytování se snídaní • 1 noc • transfer z letiště do hotelu a zpět

L. Dvoudenní zájezd SPOLEČNÝ LET S HRÁČI A REALIZAČNÍM TÝMEM TERMÍN: TERMÍN: 7. – ZÁJEZD ZAHRNUJE ZÁJEZD ZAHRNUJE:zpáteční letenku* ubytování se snídaní na 1 noc letištní taxy základní pojištění transfer na letiště v Praze a zpět transfer z letiště do hotelu a zpět Cena: ,- Kč VÍZUM: VÍZUM: 1 200,- Kč VSTUPENKA: VSTUPENKA: do 500,- Kč *Odlet z Ufy ihned po utkání MOŽNOST SPLÁTEK Splatnost Cena5 měsíců10 měsíců15 měsíců ,-3 152,-1 616,-1 103,-

L. Jednodenní zájezd LET V DEN UTKÁNÍ TERMÍN: TERMÍN: ZÁJEZD ZAHRNUJE: ZÁJEZD ZAHRNUJE:zpáteční letenku* letištní taxy základní pojištění transfer na letiště v Praze a zpět transfer z letiště do hotelu a zpět Cena: ,- Kč VÍZUM: VÍZUM: cca 1 200,- Kč VSTUPENKA: VSTUPENKA: do 500,- Kč *Odlet z Ufy ihned po utkání MOŽNOST SPLÁTEK Splatnost Cena5 měsíců10 měsíců15 měsíců ,-2 060,-1 067,-728,-

L. Podmínky přihlášení •PŘIHLÁŠKY K ZÁJEZDU SMĚŘUJTE DO 18. SRPNA NA KDE VAŠI ZPĚTNĚ POTVRDÍME •DO 18. SRPNA ROVNĚZ MUSÍ KAŽDÝ ZÁJEMCE ODEVZDAT NA SEKRETARIÁTU KLUBU HC MOUNTFIELD a.s. PLATNÝ PAS A SLOŽIT ZÁLOHU VE VÝŠI KORUN •INFORMACE O ZÁJEZDU PAK BUDE KLUB POSKYTOVAT ZÁJEMCŮM PROSTŘEDNICTVÍM U