Nabídka reklamního prostoru. Charakteristika • Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je vysílání BBC World Service • Cílení na manažery.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

Přijímací zkoušky na SŠ MATEMATIKA Připravil PhDr. Ivo Horáček, PhD.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 4 Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/1_028.
Města ČR – orientace na mapě
Nauka o podniku Seminář 6..
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
9 CELÁ ČÍSLA
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
RRM 12´29 Nový rozhlasový produkt na trhu v CS 12-29: posluchačů týdně posluchačů denně 29 % share Zdroj: SKMO-Radio Projekt,
„Seroprevalence VHC u injekčních uživatelů drog“ Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Úřad vlády ČR tel fax
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Zábavná matematika.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Stav studie „Seroprevalence VHC u injekčních uživatelů drog“ k Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Úřad vlády ČR tel.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Inzertní balíček iHNed.cz + Kurzy.cz. Počet page views (PV) Zdroj: Netmonitor, únor 2010 Na serverech iHNed.cz a Kurzy.cz bylo v únoru 2010 zobrazeno.
Výhled financí obcí Ing. Luděk Tesař.
Reklamní kampaň pro ……… Nejlepší taneční songy od světových DJ´s Zdroj: Dance Radio, Play.cz, v tis. Internetová poslechovost na FM v Praze.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Pojmy a interpretace.
VY_32_INOVACE_SVF33660DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VÝZKUM POSLECHOVOSTI ROZHLASOVÝCH STANIC (Výsledky II/ III/2006)
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
ČESKÝ ROZHLAS PARDUBICE projekt ROZHLASOVÉ POSVÍCENÍ Ing. Martin Kolovratník – ředitel stanice.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Srovnej kraje podle velikosti rozlohy VY_32_INOVACE_03
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Ministerstvo financí ČR červen 2011
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Nabídka reklamního prostoru

Charakteristika • Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je vysílání BBC World Service • Cílení na manažery a vedoucí pracovníky a sociodemografickou skupinu A a B • 60% posluchačů tvoří A skupina = nejvyšší sociální status, prestižní zaměstnání a vysoké příjmy • 74 % posluchačů jsou muži • 55 % posluchačů je vysokoškolsky vzdělaných • Poslech 49 tis. posluchačů týdně, 18 tis. denně • České vysílání: Po-Ne 8-11 hod, hod Zdroj: SKMO-Radio Projekt, Median+ STEM/MARK, , po-ne

Posluchač Věková struktura (%) Sociodemografická struktura (%) Průměrná čtvrthodinka Kraj kde trvale bydlí (%) Poslech včera Pohlaví

Posluchač Věková struktura muži (%) Posluchač je hlava domácnosti (%) Rozhoduje o finančních tocích (%) Zdroj: SKMO-Radio Projekt, Median+ STEM/MARK, , po-ne

Reklamní spoty  Umístění v rámci vysílání v českém jazyce ( 8-11 a hod)  2 reklamní breaky v hodině  Délka spotu 30 sec.  Prodej skrze balíčky spotů  Balíček Po-Ne  Denně 6 spotů ( 1 spot v hodině)  Týdně 42 spotů Cena za 1 týden : Kč C C ena je bez DPH V ceně není zahrnuta výroba spotu. Výrobu spotu je možné objednat u RRM za cenu 5000 Kč bez DPH za 1 spot. V ceně není zahrnuta výroba spotu. Výrobu spotu je možné objednat u RRM za cenu 5000 Kč bez DPH za 1 spot. Znění spotu podléhá schválení RRM a BBC. Návrh znění vzkazu dodá klient nejpozději 6 pracovních dní před začátkem vysílání. BBC si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu a nebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na

Časomíra Druh: Partnerství Popis : Informace o aktuálním čase. Způsob prezentace:  Partnerský vzkaz max. 10 sec.: např. „ Příjemně strávený čas Vám přeje společnost….“.  Každou půlhodinu po dobu vysílaní v českém jazyce (8-11 a 13-16)  Balíčky po týdnech Po-Ne  Týdně 86 sponzorských vzkazů Cena za 1 týden: Kč V ceně je zahrnuta výroba 1 sponzorského vzkazu Cena je bez DPH Vzkaz klienta umístěný na začátku časomíry v časech cca: Po-Pa: 8:00, 8:30 9:00, 9:30,10:00, 10:30,11:00 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00,15:30, 16:00 So-Ne: 8:00, 9:00, 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 Znění vzkazu podléhá schválení RRM a BBC. Návrh znění vzkazu dodá klient nejpozději 6 pracovních dní před začátkem vysílání. Vzkaz je natáčen do ticha. BBC si vyhrazuje právo umístit pod text vzkazu vlastní podkres a zároveň si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu a nebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na

Jazykové kurzy Druh: Partnerství Popis: Pravidelný pořad - kurz angličtiny Způsob prezentace:  Partnerský vzkaz max. 10 sec.: např. „ Tento pořad Vám přináší společnost ….“.  Každou hodinu po dobu vysílaní v českém jazyce (8-11 hod. a hod.)  Balíčky po týdnech Po-Ne  Týdně 42 sponzorských vzkazů  Denně 6 sponzorských vzkazů Cena za 1 týden: Kč V ceně je zahrnuta výroba 1 sponzorského vzkazu Cena je bez DPH Vzkaz klienta umístěný na začátku jazykového kurzu časech cca: Po-Ne: 8:20, 9:20, 10:20, 13:20, 14:20, 15:20 Znění vzkazu podléhá schválení RRM a BBC. Návrh znění vzkazu dodá klient nejpozději 6 pracovních dní před začátkem vysílání. Vzkaz je natáčen do ticha. BBC si vyhrazuje právo umístit pod text vzkazu vlastní podkres a zároveň si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu anebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na

Etiketa podnikatele Druh: Partnerství Popis: Pravidelný 2 min. pořad o etiketě pro každodenní business a osobní prestiž Způsob prezentace:  Partnerský vzkaz max. 10 sec.: např. „ Tento pořad Vám přináší společnost ….“.  Každé pondělí ( repríza v úterý) a čtvrtek ( repríza v pátek) mezi hodinou  Balíček 1 měsíc = 16 x sponzorský vzkaz Cena za 1 měsíc: Kč V ceně je zahrnuta výroba 1 sponzorského vzkazu Cena je bez DPH Vzkaz klienta umístěný na začátku rubriky. Znění vzkazu podléhá schválení RRM a BBC. Návrh znění vzkazu dodá klient nejpozději 6 pracovních dní před začátkem vysílání. Vzkaz je natáčen do ticha. BBC si vyhrazuje právo umístit pod text vzkazu vlastní podkres a zároveň si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu anebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na

„Tip pro Vás“ Druh: obsah - Rubrika / Rozhovor Způsob prezentace:  Předtočený rozhovor anebo rubrika klienta v délce max. 1,5 min.  Počet rozhovorů minimálně 2, možnost rotovat až 7 rozhovorů  1 x v čase vysílaní v českém jazyce (8-11 a 13-16)  Balíčky po týdnech Po-Ne  Týdně 7 x rubrika/ rozhovor  Denně 1 x rubrika/ rozhovor Cena za 1 týden v ranním pásmu: Kč Cena za 1 týden v odpoledním pásmu: Kč Cena je bez DPH Tip pro vás je umístěný v rámci pásma anebo dle volby klienta V ceně není zahrnuta výroba rozhovorů. Cena za výrobu rozhovorů ( 2-7) je Kč. Znění rubriky/rozhovoru podléhá schválení RRM a BBC. Návrh textu dodá klient nejpozději 9 pracovních dní před začátkem vysílání. BBC si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu anebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na Vysíláme česky

Rubrika Alter eko Druh: Partnerství Popis: Pravidelný prestižní pořad, kde jedna známá osobnost zpovídá druhou neméně významnou VIP z oblasti ekonomiky, sportu či kultury. Pořad je realizován ve spolupráci s časopisem Ekonom, kde je publikován. Způsob prezentace:  Partnerský vzkaz max. 10 sec.: např. „ Tento pořad Vám přináší společnost ….“.  Každou středu 9:45, 1. repríze 14:45 a 2. repríze během víkendu (sobota nebo neděle 8-16 hod.)  Partnerský vzkaz ke všem upoutávkám pořadu 10x týdně po-ne v čase 8-16  Partnerský vzkaz na webu rádia formou zvukového vstupu u záznamu pořadu podcastu + linku na web partnera Cena za 1 týden : Kč V ceně je zahrnuta výroba 1 sponzorského vzkazu Cena je uvedena bez DPH. Vzkaz klienta umístěný na začátku nebo na konci rubriky či upoutávky. Znění vzkazu podléhá schválení RRM a BBC. Návrh znění vzkazu dodá klient nejpozději 6 pracovních dní před začátkem vysílání. Vzkaz je natáčen do ticha. BBC si vyhrazuje právo umístit pod text vzkazu vlastní podkres a zároveň si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu anebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na

Investice ZET Druh: Partnerství Popis: Živě vysílaný pořad, každé pondělí od 9´45 hod do 10 hodin. Patnáctiminutová stopáž pořadu je rozdělena na hlavní aktuální téma, burzovní kalendář a rozhovor nebo reportáž. Ve studiu nebo na telefonu většinou dva hosté z řad ekonomů, finančních a bankovních poradců, burzovních a realitních makléřů, investičních poradců, analytiků, privátních bankéřů či podnikatelů. Jediný specializovaný pořad o investování a financích v Česku v rámci rádiového vysílání (pozn. i TV vysílání) Způsob prezentace:  Partnerský vzkaz max. 10 sec.: např. „ Tento pořad Vám přináší společnost ….“.  Premiéra v pondělí 9:45, repríza v repríza během víkendu (sobota nebo neděle 8-16 hod.)  Partnerský vzkaz ke všem upoutávkám pořadu 10x týdně po-ne v čase 8-16  Partnerský vzkaz na webu rádia formou zvukového vstupu u záznamu pořadu podcastu + linku na web partnera Cena za 1 týden: Kč V ceně je zahrnuta výroba 1 sponzorského vzkazu Cena je uvedena bez DPH. Vzkaz klienta umístěný na začátku nebo na konci rubriky či upoutávky. Znění vzkazu podléhá schválení RRM a BBC. Návrh znění vzkazu dodá klient nejpozději 6 pracovních dní před začátkem vysílání. Vzkaz je natáčen do ticha. BBC si vyhrazuje právo umístit pod text vzkazu vlastní podkres a zároveň si vyhrazuje právo na změny, související s operativními úpravami programového schématu anebo novým personálním obsazením pořadu. Přesný vysílací čas určuje BBC. Nasazení se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami RRM dostupnými na

Vysílače 101,1 FM Praha 96,7 FM Jihlava 105,6 FM Olomouc 98,6 FM Plzeň 101,3 FM Brno 94,7 FM Karlovy Vary 106,3 FM Ostrava 105,8 FM Ústí nad Labem 89,8 FM České Budějovice 99,2 FM Liberec / Jablonec nad Nisou 99,1 FM Pardubice / Hradec Králové 93,9 FM Zlín