Eva Červinková & Kristýna Zetková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Za krásami Švýcarska den Odjezd ve večerních hodinách. Cesta přes Rakousko; 2. den ráno příjezd do Berchtesgadenu, návštěva solného dolu,
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
III.Ročník Kurz běhu na lyžích zrakově a tělesně postižených Jindřichov účastníků z toho 14 zrakově postižených,3 tělesně postižení,
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ochrana obyvatelstva a řešení krizových a mimořádných událostí Doc.Ing. Jozef Sabol, DrSc., FBMI.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Zájezd do Jindřichova Hradce
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
Švýcarsko, Německo, Francie.
Management cestovního ruchu
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_99.
Automatická zvuková show
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál stručně opakuje učivo o Švýcarsku, seznamuje žáky.
CESTOVNÍ RUCH.
Švýcarsko vlajka a znak.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s přírodními, společenskými a hospodářskými.
Anglie a Paříž pro základní školy
ŠVÝCARSKO 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Švýcarsko - pracovní list - řešení Jméno autora: Mgr. Jan Vajner
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Zeměpis Autor: Mgr. Miluše Džuberová Alpské země Rakousko Švýcarsko.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
Kateřina Kulhavá CR2A 2013/2014 V evropském regionu na jezera po 3 dny od rána do večera.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Náš letní rodinný výlet
Kreativní metody: teorie a praxe výuky ruského jazyka jako cizího
Mezinárodní standardizace přípravy průvodců CR
Erasmus Slovensko - Nitra.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Výlet po ŠVÝCARSKU.
Trasování a sestavení programu zájezdu
Mezinárodní standardizace přípravy průvodců CR
EVROPA STŘEDNÍ EVROPA – NĚMECKO, RAKOUSKO, ŠVÝCARSKO, LICHTENŠTEJNSKO
Zájezd do Českého Švýcarska
Nina Geisselreiterová 4.A
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Švýcarsko a jezera velký počet jezer (široká horská údolí)
Transkript prezentace:

Eva Červinková & Kristýna Zetková

Příprava zájezdu do Švýcarska výběr destinace losování jednotlivých pozic (zajištění ubytování, vedoucí dnů, pokladník, zajištění dopravy, kalkulace…) rozdělení do skupin 1 skupina = 1 den 2 vedoucí technická vedoucí vedoucí průvodců návrh programu dnů

Příprava zájezdu do Švýcarska zajištění dopravy a ubytování zajištění vstupů vytvoření detailních programů a itinerářů rozdělení průvodcování příprava průvodcovských textů příprava pokynů kompletace knihy

Příprava zájezdu do Švýcarska zájezd hotov na konci Srpna odjezd dne 20. září 2013 ve 14:00 hod. příjezd dne 26. září 2013 v poledních hodinnách účastníci: 44 studentů 31 externích účastníků (rodiny, přátelé, pedagogové univerzity) pedagogický doprovod: Ing. Pavlína Sonnková Ing. Eva Vavrečková, Ph.D.

Realizace zájezdu do Švýcarska 1. den průjezd přes Českou republiku (Rozvadov) a Německo (Mnichov) 2. den příjezd do Švýcarska (Fridrichshafen, Bodamské jezero) prohlídka Kostnice, Rýnských vodopádu a Lucernu Ubytování v Balmer´s Herberge v Interlakenu

Kostnice Lucern

Rýnské vodopády

Realizace zájezdu do Švýcarska 3. den Návštěva Zermattu, krátký výšlap směrem k Matterhornu

Zermatt

Realizace zájezdu do Švýcarska 4. den prohlídka čokoládovny v Interlakenu návštěva Lauterbrunnenu s vodopády Trümmelbach prohlídka vesnice Grindelwald a procházka ledovcovou soutěskou prohlídka Thunu

Interlaken Grindelwald Lauterbrunnen Thun

Realizace zájezdu do Švýcarska 5. den prohlídka města Gruyére a exkurze v sýrárně La Maison du Gruyére prohlídka hradu chillon návštěva Monterux a Lausanne ubytování v hotelu F1

Gruyére Montreux Lausanne Chillon

Realizace zájezdu do Švýcarska 6. den prohlídka Ženevy 7. den prohlídka Bernu

Ženeva Bern

Realizace zájezdu do Švýcarska uplatněné předměty: Služby CR Metodika průvodcovské činnosti Geografie Geografie cestovního ruchu Ubytovací služby cizí jazyky

Detailní program

Itinerář

Plakát

Průvodcování v autobuse číslo 2 ukázka rozdělení průvodcování 1. - 2. den TRASA JMÉNO POZNÁMKA Opava - Friedrichshafen Jirásková Andrea IM Praha , IM Rozvadov , IM o Německu a o Bodamském jezeru Romanshorn až Rýnské vodopády Linda Kremserová IM o Romanshorn, IM o Kostnici, Im o Schaffhausenu Rýnské vodopády - Zurich Lída Slišková IM o Švýcarsku a IM o Zurichu Zurich - Luzern Jana Blažková IM o vzniku Švýcarska a jezeře , IM o Luzernu Luzern - Interlaken Petra Lefendová Pilatus , Briez-jezero, město ,skanzen, IM o Interlakenu 3. den TRASA JMÉNO POZNÁMKA Interlaken - Spiez Kotlarová Štěpánka pouze navigace, vše již bylo řečeno předešlý den Spiez - Kandersteg Žídková Ivana Frutigen, Kandergrund, Lötschbergský železniční tunel Goppenstein - Visp Zetková Kristýna kanton Valis, Gampel, Visp Visp - Täsch Maleňáková Barbora Stalden, IM Täsch,Walliské Alpy 4. den TRASA JMÉNO POZNÁMKA Interlaken - Lauterbrunnen Sembolová Michaela Wilderswil, Gündlischwand, kanton Bern, IM Lauterbrunnen Lauterbrunnen - Grindelwald Hromádková Tereza IM Gründelwald, Lütschental, Schwendi Schwarze Lutschine, do Gündlischwand pouze navigace Grindelwald - Spiez Kovaříková Lucie Schiffahrkanal, Darligen, Leisigen, Thunersee, Spiez do Wilderswill pouze navigace Spiez - Thun Kubinová Martina IM Thun + pomoct Peťovi Hobžovy při cestě do Bernu, 5. den

Děkujeme vám za pozornost Eva Červinková & Kristýna Zetková