Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s. 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
…..přijďte si s námi zahrát
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Výstavba sportovního areálu 20
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Golf & Country Club Piešťany
Solární systémy pro aktivní topení
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
, Chrudim Anna Chvátalová
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prémiová automatická objednávka
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Věrnostní program.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
specialista na firemní květinový servis
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Kdo chce být milionářem ?
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
ELTODO CUP První jarní homerun
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Sčítání do VY_32_INOVACE_15 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Cestovní kancelář SUPER-IN
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
AZ - KVÍZ Procvičení procent
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Česká asociace adiktologů
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Prezentace pečovatelské služby
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Nabídka reklamních ploch
Pear s.r.o. Vesmírné dobrodružné výlety Nabízíme jednodenní výlety na Měsíc, Mars,. Saturn, Uran, Neptun, Venuši, Merkur i Jupiter Nejen rodinné týdenní,
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
Transkript prezentace:

Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s. 2009

ERBIA GOLF CLUB o.s. Náš golfový club byl založen v roce O dva roky později do clubu aktivně vstoupila společnost ERBIA HOLDING a.s. provozovatel VIP podnikatelského klubu, sdružujícího významné osobnosti, manažery a majitele různých firem. V roce 2008 měla členská základna již téměř 300 členů a v letošním roce - díky příznivé ceně za členství a velmi zajímavým výhodám, které našim členům poskytujeme, předpokládáme další výrazný nárůst. Samozřejmou aktivitou pro členy je pořádání turnajů, soutěž o Mistra a Mistryni klubu a také specielní „Fee turnaje“, které se budou hrát za velmi výhodných podmínek na našich partnerských hřištích. V úzké spolupráci s časopisem ForGolf organizujeme také čistě ženskou golfovou tour, čítající 25 turnajů v Praze Motole a 25 turnajů v Praze Hodkovičkách. Našim hlavní cílem je umožnit hrát golf za výhodných podmínek co možná nejširší veřejnosti a přiblížit tento sport i dosavadním „negolfistům“. Budujeme silný a stabilní club, kde své zázemí nalezne jak již aktivní golfista, tak hlavně i hráči, kteří s golfem terpve začínají.

Co nabízíme : V roce 2009 máme připraveno 8 různých druhů členství, která jsou rozdělena do kategorií, a každý zájemce si může vybrat dle svých potřeb. Golf club Erbia je právoplatným členem ČGF a jeho členové se stávají automaticky rovněž členy ČGF. Nedílnou součástí členství je roční předplatné časopisu ForGolf a golfové připojištění České Pojišťovny, vztahující se na celou Evropskou unii. Pro jednotlivce nabízíme samostatné členství, studenti a děti do 18 let jsou zvýhodněni cenově a v rámci levnějšího rodinného členství můžete čerpat členské výhody pro celou svou rodinu. Další nabídkou jsou spojená členství, kdy můžete bez omezení hrát na hřištích Karlštejn nebo Hluboká + 2 rakouská hřiště Weitra a Böhmerwald. V případě spojeného členství s hotelem a Aqua drivingem Chateau St.Havel v Praze 4 můžete čerpat výhody jak hotelu tak i drivingu.

CENÍK ČLENSTVÍ pro rok 2009 Roční členství osoba starší 18 let a studenti nad 25 let 3.500,- Kč Roční členství děti do 18 let a studenti do 25 let 2.000,- Kč Základní roční rodinné členství pro 2 osoby 6.000,- Kč každý další rodinný příslušník 1.000,- Kč Základní roční členství pro členy VIP clubu Erbia 2.000,- Kč Roční členství pro firmy dle indiv. dohody ERBIA & GC.KARLŠTEJN Spojené roční členství s neomezeným hraním ,- Kč ERBIA & GC.HLUBOKÁ & WEITRA & BOHMERWALD spojené roční členství s neomezeným hraním ,- Kč ERBIA & GC. CHATEAU ST.HAVEL 4.500,- Kč

SLEVY HŘIŠTĚ 18 jamek : BENÁTKY NAD JIZEROU : 50 % z ceny fee pondělí-čtvrtek do 12 hod. 30 % z ceny fee pondělí-čtvrtek od 12 hod. 20 % z ceny fee pátek – neděle CIHELNY : 20 % z ceny fee pondělí – neděle DAROVANSKÝ DVŮR : 30 % z ceny fee pondělí – neděle DÝŠINA : 20 % z ceny¨fee pondělí – neděle HLUBOKÁ NAD VLTAVOU : 50 % z ceny fee pondělí – pátek 30 % z ceny fee sobota – neděle (hotel u hřiště – viz sekce hotely) KARLŠTEJN : 800,- Kč ponděolí-středa do 11 hod ,- Kč pondělí – středa od 11 hod. KOŘENEC : 50 % z ceny fee pondělí – čtvrtek 30 % z ceny fee pátek – neděle MALEVIL : 50 % z ceny fee pondělí – neděle (hotel na hřišti – viz sekce hotely) MSTĚTICE : 850,- Kč fee pondělí – neděle NOVÁ AMERIKA. 50 % z ceny fee ponděí – neděle 30 % z ceny fee čtvrtek – neděle SOKOLOV : 30 % z ceny fee pondělí – neděle

SLEVY HŘIŠTĚ: 9 jamek : BECHYNĚ 5 0% z ceny fee pondělí – čtvrtek 30% z ceny fee pátek – neděle (¨hotel u hřiště – viz sekce hotely ) GOLF CLUB PRAHA 30% z ceny fee pondělí – neděle HODKOVIČKY 10% z ceny fee pondělí - neděle HOŘEHLEDY 2 0% z ceny fee pondělí – neděle JANOV 30% z ceny fee pondělí – neděle KOTLINA TEREZÍN 2 0% z ceny fee pondělí – neděle LIBEREC – MACHNÍN 25% z ceny fee pondělí – neděle PARDUBICE 50% z ceny fee pondělí – neděle SVRATKA 50% z ceny fee pondělí – neděle Slevy z Fee na partnerských hřištích se netýkají turnajových Fee a jiných zlevněných Fee na příslušném hřišti ! Další partnerská hřiště jsou stále v jednání a slevy budou průběžně doplňovány. DRIVINGY : CHATEAU ST. HAVEL, Praha 4 Aqua range :Vstup do areálu a tréninkové míče 20 % sleva HODKOVIČKY Praha 4 : 10 % sleva na míče – driving zdarma INDOOR STEP HOTEL 20 % z platných ceníkových cen pro golfové simulátory (sleva hotel v objektu – sekce hotely)

SPOJENÉ ČLENSTVÍ : ERBIA + KARLŠTEJN :cena ,- Kč obsahuje roční členství v G.C.Erbia + G.C.Karlštejn s neomezeným hraním na hřišti ERBIA + ¨HLUBOKÁ + RAKOUSKO :cena ,- Kč obsahuje roční členství v G.C.Erbia a G.C.Hluboká s neomezeným hraním na hřišti Hluboká a partnerských rakouských hřištích „ Weitra + Böhmerwald ERBIA + CHATEAU ST. HAVEL : cena 4.500,- Kč obsahuje roční členství v G.C. Erbia + volný vstup na Aqua driving G.C.Chateau St.Havel a 30 % slevu na služby Golf clubu a hotelu. HOTELY : Hotel Podhrfad 4* Hluboká nad Vltavou zlevněná cena dvoul.pokoje 1.350,- Kč (pův.cena 2.200,- Kč) Hotel Malevil 3* přímo na golf.hřišti zlevněná cena dvoul.pokoje 1.390,- Kč (pův.cena 1.990,- Kč) Hotel Step 4* v objektu sport.centŕa zlevněná cena dvoul.pokoje 1.200,- Kč (pův.cena 2.900,- Kč) Hotel Chat.St.Havel 4* Praha 4 zlevněná cena dvoul.pokoje 2.200,- Kč (pův.cena 2.700,- kč) Hotel Golf Garni 3* Mikulov zlevněná cena dvoul.pokoje 1.200,- Kč (pův.cena 1.700,- Kč) Pension Golf 3* (areál hřiště Bechyně) zlevněná cena dvoul.pokoje 1.000,- Kč (pův.cena 1.500,- Kč) Hotel Černický zámeček 3* Bechyně zlevněná cena dvoul.pokoje 1.100,- Kč (pův.cena 1.600,- Kč) GOLFOVÉ SHOPY A OSTATNÍ PARTNERSKÉ FIRMY A SLUŽBY: Slevy u našich partnerů v golfových shopech a dalších obchodech se pohybují do 20% na nákup zboží. Informace o slevách jsou stále aktualizovány na našich webových stránkách.

SPECIÁLNÍ FEE TURNAJE NA HŘIŠTÍCH : KARLŠTEJN 5.5. úterý MALEVIL sobota - golf neděle - tenis KARLOVY VARY neděle MLADÁ BOLESLAV pátek DÝŠINA neděle SOKOLOV 9.8. neděle CIHELNY neděle MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 4.9. pátek PŘEKVAPENÍ říjen Závěrečný turnaj FORGOLF WOMEN TOUR 2009 Treninkové turnaje pouze pro ženy na devět jamek 2 x v týdnu po celou sezonu cena za turnaj 400,- Kč každé pondělí dopoledne - 25 turnajů od dubna do konce září PRAHA - MOTOL každou středu dopoledne - 25 turnajů od dubna do konce září PRAHA - HODKOVIČKY

Kontakty: Manager clubu Marcela Chrpová tel.: Marketing manager clubu Renáta Švihelová tel Adresa : Na Pankráci č. 14, Praha 4