Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Internet marketing Přednáška pro PROKOS Ratibor Líbal
Věrnostní program.
specialista na firemní květinový servis
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2014/2015 Zasedání přípravného výboru FIT VUT, Brno
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Mapa zájmu - plány.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Propagace Monika Ferdová, Radka Hejzlarová,
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Stavební veletrhy Brno 2014
Nabídka reklamních ploch
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes vystavovatelů.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Veletrhy a komerční výstavy. Komerční výstavy PR aktivity Dlouhodobé Krátkodobé Stálé expozice Dočasné výstavy K výročí firmy K prezentaci úspěchů K představení.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
AŠ „nejen město z křížovek“ zpracovatel: Skupina 6.
Serendipity o. s. Aplikace virtuálního veletrhu
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti

Stavební veletrhy - charakteristika 24.-28.4.2012, Brno - Výstaviště IBF Mezinárodní stavební veletrh SHK Brno Mezinárodní veletrh technických zařízení budov Souběžně pořádané akce MOBITEX Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu EDEN 3000 Národní stavební centrum 2 2

Stavební veletrhy – charakteristika Souběžně pořádané akce 24.- 27.4.2012, Brno - Výstaviště Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí 3 3

Průzkum spokojenosti Intenzivně pracujeme na zkvalitnění Stavebních veletrhů Brno 2012. S ohledem na uskutečněné Průzkumy spokojenosti se zaměřujeme na tyto oblasti: Posílení počtu vystavovatelů a navýšení celkové výstavní plochy Navýšení počtu návštěvníků a to zejména ze sektoru B2B Posílení PR kampaně

Nabídka pro členy SPS Nabízíme možnost doobjednat zvláštní předváděcí plochu za zvýhodněných 100,- Kč / m2 a to následovně: Nad 60 m2 za standardní cenu dle ceníku + 20% zvláštní předváděcí plochy navíc Nad 120 m2 za standardní cenu dle ceníku + 30% zvláštní předváděcí plochy navíc Nad 250 m2 za standardní cenu dle ceníku + 40% zvláštní předváděcí plochy navíc Využití dodatečné zvláštní předváděcí plochy je bez omezení a to buď pro vlastní expozici nebo pro dodatečnou prezentaci na jiném místě (stejné či druhé haly, eventuálně ve formě designové studie, upoutávky na hlavní expozici apod.) 5 5

Nabídka pro členy SPS - II 2) Větší zvýhodnění firemních pozvánek pro firmy, které využijí tuto nabídku: 50 ks tištěných bezplatných firemních pozvánek (vstup pro Vaše partnery zdarma) Promo kód – bez omezení využití (vstup pro Vaše partnery zdarma) 3) Prezentace dodaných PR článků Na webových stránkách projektu V direct mailech zasílaných na naše databáze 6 6

Nabídka pro členy SPS - III Požadované plnění ze strany partnerů: Aktivní marketingová podpora Stavebních veletrhů Brno 2012 Umístění informace o Vaší účasti na Stavebním veletrhu Brno 2012 na Vašich webových stránkách Umístění banneru / loga Stavebních veletrhů Brno 2012 na Vaši hlavní webovou stránku Umístění Promo kódu pro vstup zdarma na vaše webové stránky Dodání Vašeho PR článku pro využití v marketingové kampani Stavebních veletrhů Brno 2012 Umožnění využití Vašeho obchodního jména a loga při propagaci Stavebních veletrhů Brno 2012 2) Rozeslání Promo kódu pro vstup zdarma na Vaše zákazníky a partnery 7 7