Mgr. David Mánek Josefův Důl

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Mateřská škola Olomouc - Holice
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Rakovského v Praze 12.  Ve škole je integrováno 35 dětí cizích státních příslušníků  Nejpočetněji je zastoupena skupina vietnamských žáků  Dále.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Výstavba sportovního areálu 20
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Vysoké mýto.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
střední odborná škola služeb
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Základní škola a Mateřská škola Soběšovice, příspěvková organizace.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
se sportovním zaměřením IČO
Autor: Mgr. Hana Řehůřková Školní rok: 2011/12 Určení: 8. ročník základní školy Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vyučovací předmět: Zeměpis Téma: Kraje.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Masarykova základní škola
Základní škola Lenešice
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Avízo výzvy č.02_16_022 Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ I Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy,
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Š A B L O N Y II.
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Mgr. David Mánek 2.12. 2011 Josefův Důl Základní škola a Mateřská škola Josefův Důl, okres Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Logo školy Naše škola Naše škola Soutěžní dopoledne v Detoa Albrechtice Veletrh vzdělávání Educa 2011 Mgr. David Mánek 2.12. 2011 Josefův Důl Harmonizační pobyt 2011/2012 Halloween ve škole Volný čas

Základní informace o škole Mateřská škola 2 oddělení MŠ Plynulý přechod dětí z MŠ do ZŠ 1. třída ve stejné budově jako oddělení MŠ Součástí výuky je i saunování a lyžařský výcvik pro předškoláky Dobrá vybavenost pomůckami a hračkami Vlastní vzdělávací program Základní škola Plně organizovaná (1.-9. ročník) Menší počet žáků ve třídách Svozový minibus pro žáky z okolních obcí Organizace volného času Přípravné kurzy pro rodiče našich žáků Prezentace zahrnuje především informace z počátku šk. roku 2011/2012

Různorodé vyučovací metody Zaměření a výuka Hlavní zaměření: Formování osobnosti dítěte Prostředky: Individuální přístup Kooperace a spolupráce Výuka INFORMATIKY Již od 4. ročníku ZŠ Výuka Německého jazyka Již od 6. ročníku ZŠ Posíleno v rámci školního vzdělávacího programu Základní pilíře: Kooperativní učení Různorodé vyučovací metody Didaktické hry Základní teze: Škola přináší úsměv a nikoliv odpor

Školní projekty Harmonizační pobyt 2.-9. ročník Barevné dny, Slavnosti slabikáře – 1. třída ZŠ Projektové dny v rámci školního vzdělávacího programu Bližší informace na www.zs-ms-josefuvdul.com Projektové finanční zdroje: Zapojení do projektů EU OPVK – Šablony Projekty a žádosti k nadacím v ČR Projekt v rámci MŠ – Školní hřiště (Nadace ČEZ) Projekt v rámci ZŠ – Podpora volného času (fond firmy Garris) Projekt v rámci ZŠ – Školní klub (Nadace Vodafone) Projekt v rámci ZŠ – Školní klub (Nadace Preciosa) Projekt v rámci ZŠ – Les a jeho tajemství (Nadace pro záchranu a obnovu JH) Projekt v rámci ZŠ – Přeshraniční spolupráce – ZŠ Storkow atp.

Harmonizační pobyt 2011-2012 Nové Město pod Smrkem

Zapojení žáků do soutěží Soutěže: Soutěž Detoa Albrechtice – Výroba hračky Recyklohraní Třídíme ve škole Office Arena 2012 Eurorebus Olympiády Dějepis, český jazyk, zeměpis, chemie, matematika a další

Barevné dny a Soutěž v Detoe

Školní akce a aktivity První pomoc a dopravní výchova Akci pořádáme spolu s Bezpečně na silnicích o.p.s. Halloween ve škole a mateřince Rozpravy s farářem Akce probíhá ve škole 2*ročně Spíme ve škole a mateřince Akce pro předškoláky a žáky ZŠ Vánoce a Velikonoce ve škole Školní akademie Závěr školního roku – rozloučení s žáky 9. ročníku se zábavným programem A mnoho dalších 

Dopravní výchova a Halloween

Volný čas našich žáků Organizování volného času našich žáků: Nabídka: Basketbal Šachový kroužek Dramatický kroužek Běžecké lyžování Zábavná čeština Dovedné ruce Angličtina pro 1. ročník Angličtina pro MŠ Taneční kroužky Hudební kroužky (flétna, kytara, klávesy)

Kontaktní informace Základní škola a Mateřská škola Josefův Důl Ředitel školy: Mgr. David Mánek Kontakt: 483 381 033 E-mail: zs@josefuvdul.cz nebo david.manek@zs-ms-josefuvdul.com Vedoucí učitelka MŠ: p. Blanka Bohatá Kontakt: 483 381 020 E-mail: blanka.bohata@zs-ms-josefuvdul.com Vedoucí školní jídelny: p. Denisa Svárovská Kontakt: 483 381 113 E-mail: denisa.svarovska@zs-ms-josefuvdul.com