Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Provozně - ekonomický pohled na datová centra
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Centralizované zadávání a elektronizace nákupů v Ostravě Ing. Petr Kajnar primátor města Ostravy.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
Aktuální informace o vyšetřování c-erb-2 genu v referenční laboratoři a návrh změny v indikačních kritériích Hajdúch M., Petráková K., Kolář Z., Trojanec.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Zábavná matematika.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám… 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné.

Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Přednost početních operací
KONTROLNÍ PRÁCE.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Automobilový klastr – integrátor aktivit „Společně v automotive!“
VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
Snížení nákladů pro domácnosti. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO DOMÁCNOSTI Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady.
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
Transkript prezentace:

Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA

Kdo je eCENTRE, a.s. ? Počet klientů 240 Počet zrealizovaných e-Aukcí 2035 Celková dosažená úspora pro klienty Kč Výsledky partnerské společnosti PŘEDSTAVENÍ PARTNERSKÉ SPOLEČNOSTI

Město Týniště nad Orlicí zajistilo možnost snížit náklady Vašich domácností (firem, občanských sdružení a bytových družstev) na elektrickou energii a zemní plyn.

PÉČE O OBČANY I FIRMY Pomoc obyvatelům městské části ke snížení svých nákladů INFORMOVANOST Zvýšení povědomí o fungování e-Aukcí a o aktuálních cenách na trhu a o možnostech obyvatel, jak řešit své náklady CÍLE PROJEKTU

ŘÍČANY – AUKCE PRO DOMÁCNOSTI PRŮBĚH PROJEKTU: Příprava projektu12 / 2012 Zahájení komunikace projektu Zahájení sběru podkladů Ukončení sběru podkladů Termín e-Aukce stanoven na , 13:13 hod. Podařilo se sdružit 518 domácností v celkovém objemu poptávky27 milionů korun ZKUŠENOSTI Z MĚSTA ŘÍČANY

Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora 5,129 milionů Kč Dosažená úspora v % 29,96 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 10,386 milionů Kč Dosažená úspora 1,717 milionů Kč Dosažená úspora v % 16,50 %

Dosažená úspora celkem: 6,846 milionů korun ZKUŠENOSTI DOMÁCNOSTÍ ZAPOJENÝCH DO e-AUKCE DNE

TV REPORTÁŽ: TV REPORTÁŽ: V České republice vůbec první e-Aukce elektřiny a plynu pro domácnosti města ZKUŠENOSTI Z MĚSTA ŘÍČANY

Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 19,547 milionů Kč Dosažená úspora 4,406 milionů Kč Dosažená úspora v % 22,54 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 10,141 milionů Kč Dosažená úspora 3,176 milionů Kč Dosažená úspora v % 31,32 % Aukce pro domácnosti Městské části Praha 6 a přidružených domácností napříč ČR Podařilo se sdružit celkem 665 domácností V celkovém objemu poptávky 29,69 milionů korun ZKUŠENOSTI DOMÁCNOSTÍ ZAPOJENÝCH DO e-AUKCE DNE

Dosažená úspora celkem: 7,582 milionů korun, tj. 25,54 % ZKUŠENOSTI DOMÁCNOSTÍ ZAPOJENÝCH DO e-AUKCE DNE

Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 81,330 milionů Kč Dosažená úspora 21,5 milionů Kč Dosažená úspora v % 26,51 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 64,023 milionů Kč Dosažená úspora 19 milionů Kč Dosažená úspora v % 29,69 % Aukce pro domácnosti napříč ČR Podařilo se sdružit celkem domácností V celkovém objemu poptávky 145,353 milionů korun VÝSLEDKY ČERVNOVÉ AUKCE

Dosažená úspora celkem: 40 milionů korun, tj. 27,91 %. VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ DLE DOMÁCNOSTÍ

SNIŽME SPOLEČNĚ NÁKLADY NA ENERGIE PRO NAŠE DOMÁCNOSTI Město Týniště nad Orlicí

 Sběr podkladů potřebných pro přípravu e-Aukce  Sdružení poptávky (objemu energií) za více domácností  Oslovení všech dodavatelů na trhu (férová soutěž)  Porovnání nabízených cen v e-Aukci  Vyhodnocení e-Aukce (domácnost nemusí uzavřít smlouvu s novým dodavatelem, pokud mu nebude vysoutěžena výhodnější cena)  100% administrativní servis ze strany poskytovatele služby (eCENTRE) HLAVNÍ PRINCIPY

Prezentace projektu v sále Hotelu Orlice středa od 18 hod Zahájení sběru podkladů na Kontaktním místě Ukončení sběru podkladů Orientační termín 1. e-Aukce Předávání smluv s vítězným dodavatelem od půlky prosince 2013 HARMONOGRAM PROJEKTU

Podklady potřebné pro zařazení do e-Aukce  Kopie smlouvy včetně případných dodatků a všeobecných obchodních podmínek (Elektřina / Zemní plyn)  Kopie ročního vyúčtování (Elektřina / Zemní plyn)  Spojovací číslo SIPO, případně číslo bankovního účtu  Podepsaná smlouva mezi eCENTRE a klientem PODKLADY PRO ZAŘAZENÍ DO e-AUKCE

Provoz kontaktního místa Městský úřad Týniště nad Orlicí, Mírové nám. 90, Od do Středy – hod. Kontaktní osoba Daniel Čeliš Mobil: FB: ecentre ZODPOVÍME VAŠE DOTAZY