Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
Advertisements

© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Webové rozhraní pro datové úložiště
Komplexní řešení metropolitních sítí
Hosting informačního systému K2
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
ICT ve zdravotnictví 2010 Důvody a možná řešení ePreskripce.
Vypracoval: Jiří Hlaváček
Valná hromada APK – Zlín – 19. / 20. května 2009 Valná hromada asociace provozovatelů kin.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Statutární město Karlovy Vary
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Požadované vybavení pro připojení a komunikaci s IS OTE (CDS)
PROJEKT EZK ROKY 2001 AŽ 2011 PILOTNÍ PROJEKTY
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Počítačová síť a typy sítí
Skalský Dvůr Servisní protokol Renata Štěpničková.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Elektronické služby VZP ČR
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
REALIZACE PŘEVODU NA CENTRÁLNÍ SYSTÉM správních evidencí MV Zrušení okresních počítačů Nové funkcionality Nový přístup externích subjektů Čištění dat Školení.
Lokální počítačové sítě Novell Netware Ing. Zdeněk Votruba Technická fakulta ČZU Laboratoř výpočetních aplikací.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Petr Krčmář Vzdálený přístup k firemní síti (bezpečně)
CENTRUM - POČÍTAČ OKRES - POČÍTAČ ZDRO JE OKRES-PRACOVIŠTĚ.
Město Nové Město na Moravě Projekt Regionální informační síť iNOVOMĚSTSKO
Realizační tým ICZ duben 2005
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-16.
Krajský úřad Libereckého kraje
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_170_IT9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Ovládací panely Síť a internet.
Digitalizace sbírky listin obchodních rejstříků
Správní a dopravně správní evidence - IISSDE RNDr. Jiří Malátek Zástupce ředitele OIVS MV
PREZENTUJÍCÍ Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina na podporu systémové výstavby a financování datových úložišť veřejné správy na území kraje Vysočina Petr.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-3-02.
Informační a komunikační technologie 1.8 Nastavení počítačové sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník,
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Úvod do počítačových sítí
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Praha 11. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
Stanice v síti učební texty pro deváté ročníky ZŠ.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Změny v lékárnách po Mgr. Jan Šípek Apatyka servis s.r.o.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
EPreskripce – lékařský záznam – pozadí a zkušenosti z Dánska 17. prosince 2008 SÚKL Praha Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
TIS – technický informační systém
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Základní informace Možnost zadání rozpočtu i v cizí měně
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Centrální místo služeb 2.0
IKT UČEBNA 21.STOLETÍ - SINO ZEROclient
Transkript prezentace:

Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP FaRMIS - nejrozšířenější program pro lékárny Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP

FaRMIS - nejrozšířenější program pro lékárny Komplexní zajištění dle potřeb lékárny Dodávka řešení na klíč včetně modernizace či vybudování sítě Distribuce VPN klientů prostřednictvím naší společnosti Konfigurace VPN klienta přímo v lékárně Dodávka síťových prvků v případě potřeby Konfigurace počítačů a připojení k internetu Otestování komunikace a nastavení programu FaRMIS Zaškolení obsluhy

FaRMIS - nejrozšířenější program pro lékárny Způsob implementace v programu Ověřená technologie komunikátoru FaRMIS Lékárna zpravidla již využívá pro další služby (aktualizace kurzovních lístků, informační nástěnka, B2B kanál VZP atp.) Odesílání dat na pozadí = žádné zpomalení práce programu Bude možné nastavit okamžik odesílání dat podle organizace práce v lékárně Speciální modul na zobrazení a opravu chybných dokladů Podpora centrálního úložiště receptů Podpora výdeje s omezením

FaRMIS - nejrozšířenější program pro lékárny Servisní zajištění Pilotní provoz na přelomu roku 2008 / 2009 ve vybraných lékárnách Hromadná instalace v období leden až únor 2009 Optimalizace cestovních nákladů Servisní technik osloví lékárnu a dohodne termín instalace Náklady na instalaci VPN klientů nese lékárna Podpora a servis v případě poruchy VPN klienta Záruku na VPN klienty poskytuje SÚKL po dobu 5 let

Dotazy