PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
ISC Communication Czech a.s.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Jednoduchá obsluha Zatížení až 1000 kg Cca 42 sad obvyklých forem Automatický provoz Minimální fyzické požadavky na obsluhu Komorové pece.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
TISKÁRNY.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Inventarizace majetku za použití RFID technologie
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Trotec FineMarker Hybrid
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
RFID – efektivní správa a inventarizace fondů Jindřich Vobora LSE Integration.
Bytové vodoměry BONEGA ®. Ochrana před ovlivněním Jste si jisti, že váš dosavadní vodoměr měří všem stejně? Při vývoji vodoměrů BONEGA ® jsme vycházeli.
Ovládací panely Hardware a zvuk.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Případová studie Robotické pracoviště
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Procesní automatizace
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Copack Plus je značkou firmy Model. Závody Copack Plus nabízí úplný sortiment služeb spojených s obaly, balením a propagací výrobků.
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o. XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Rychlý přehled nejběžnějších typů tiskáren. Jehličky skrz barvící pásku protlačují jednotlivé body Často používaná v obchodech pro tisk paragonů (pokladních.
PT – P750W Základní specifikace:
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
LASER vs. INK JET: úskalí použití technologií na různých materiálech
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Kompresní stanice Jirkov
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola technická a ekonomická
Racionalizace logistických procesů ve vybrané společnosti
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
Efektivní programování V CAM software
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Mgr. Miroslava Telingerová
Transkript prezentace:

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

DATASCAN, s.r.o. VÁŠ PARTNER PRO AUTOMATICKOU IDENTIFIKACI A MOBILITU Mnohaleté zkušenosti v oblasti automatické identifikace si na trhu budujeme od roku 1992. Odborné znalosti našeho obchodního týmu pocházejí z dlouholeté spolupráce s našimi partnery, předními výrobci zařízení na čárové kódy. Jsme schopni navrhnout kompletní řešení pro čtení a tisk čárového kódu, 2D kódu a RFID. Bez ohledu na velikost projektu nebo rozpočet navrhneme optimální a efektivní řešení aplikovatelná v oblastech skladového hospodářství, obchodu, administrativě či výrobě. Součástí produktového portfolia Datascanu jsou i optoelektronické senzory a autorizovaný servis s technickou podporou.

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Ruční snímače čárových kódů bezdrátové snímače čárových kódů snímače čárových kódů s kabelem vysoké zatížení v náročném průmyslovém prostředí aplikace v maloobchodě aplikace v lehkém průmyslu

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Mobilní terminály nejnovější technologie moderní řešení pro všechny mobilní aplikace robustní a odolné mobilní počítače využití v oblastech skladování maloobchod, logistika komunikace mobilních pracovníků

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Tiskárny plastových karet tisk čárovými kódy, texty, obrázky, grafickými symboly rozsáhlé portfolio tiskáren karet Zebra Cenově výhodný tisk karet v nízkých objemech Tiskárny VIP karet, loyalty karet, vstupních karet Tisk bezpečnostních karet, pro ochranu důležitých informací Retransferový tisk karet - mimořádně vysoká kvalita tisku

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Tiskárny etiket (tiskárny čárového kódu) kompletní řešení pro tisk etiket modely vhodné pro každou aplikaci vysokovýkonné tiskárny etiket pro výrobní linky a provozy mobilní tiskárny pro využití v terénu tiskárny pro potisk etiket ve středně velkých objemech malé stolní tiskárny etiket

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Pultové prezentační snímače pro zabudování do pokladních systémů v maloobchodě skvělá volba pro dosažení vyššího výkonu a produktivity lze umístit na pult nebo do pultu rychlé odbavení zákazníků u pokladen

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Stacionární snímače určeny pro výrobní a montážní linky a prostředí s velkým objemem snímání poskytnou maximální flexibilitu ve většině průmyslových aplikacích zkušení a vyškolení odborníci vám poradí s výběrem, nastavením a instalací stacionárních snímačů

HARDWARE PRO ČTENÍ A TISK ČÁROVÝCH KÓDŮ Aplikátory etiket Label-Aire nejnáročnější aplikace s velkou rychlostí a přesností nanášení etiket snadná obsluha a nastavení extrémně nízká poruchovost široká škála kvalitních aplikátorů aplikátory etiket bez tisku aplikátory etiket s tiskem etiketovací systémy RFID etiketování stojany Label-Aire vyšší výkon a produktivita navrhneme to nejefektivnější řešení pro vaše aplikace .

SOFTWAROVÉ ŘEŠENÍ Vyvíjíme a nabízíme softwarové aplikace založené na moderních technologiích čárových kódů a RFID, pro zefektivnění pracovních procesů. Naší filozofií je jednoduchost. Součástí portfolia společnosti Datascan jsou i profesionální aplikace pro návrh a tisk etiket, čárových kódů a plastových karet.

BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ Poskytneme kompletní vysokorychlostní řešení v budově, mimo budovu i v pohybu, včetně návrhu rozmístění zařízení v objektu a samotné realizace.

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL výběr ovlivňuje spolehlivost tiskárny a kvalitu tisku spolupracujeme pouze se špičkovými výrobci vyrobíme a potiskneme etikety dodáme barvicí pásky do tiskáren, plastové karty, RFID tagy, čisticí příslušenství

SERVIS A TECHNICKÁ PODPORA Servis a technická podpora jsou nedílnou součástí našich služeb. Díky odborným znalostem a zkušenostem našeho kvalifikovaného technického týmu jsme schopni vám poskytnout profesionální a kvalitní záruční, pozáruční i mimozáruční servis. Požadujete-li nadstandardní podporu, nabízíme uzavření servisního kontraktu.

HLAVNÍ PARTNEŘI Datascan, s.r.o. Jihlavská 7a, 625 00 Brno, Česká republika, Tel: +420 545 215 558, Fax: +420 545 574 751 obchod@datascan.cz www.datascan.cz