Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům 20.4.2010 Záměr vzniku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Turistická oblast Jeseníky a Euroregion Praděd Konference v Ostravě,
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Bc. Pavla Kusáková1 Trojanovice Aktivity, úspěchy a projekty v TO Beskydy-Valašsko Konference MSK -Dovolená a region Ostrava.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace činnosti společnosti v roce 2011.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Letní turistická sezóna 2007 Cestování Čechů po českých regionech Rostislav Vondruška Ředitel CzechTourism.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Prezentace turistické oblasti
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TO OSTRAVSKO MARKETING PO OSTRAVSKU…
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Regionální konference v MSK
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
Nové oddělení cestovního ruchu -Tvorba koncepce rozvoje cestovního ruchu -Navázání na Strategický plán města -Spolupráce s Komisí cestovního ruchu -Spolupráce.
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Letos se jezdí k nám! Role destinačního managementu v období ekonomické krize PhDr. Dana Daňová.
Vyhlášení HITu sezony Východní Moravy Záštita: Rostislav Vondruška Generální ředitel Czech Tourism.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Go / Regiontour Brno 15. ledna 2015 Podpora a spolupráce A.T.I.C.
Kongresová turistika v ČR, podpora jejího rozvoje.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Zažijte autentický jihočeský venkov
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
20 let
turistická oblast v srdci Čech
Praha, 14. února 2017 Alice Štollová Kovandová
CCRJM Certifikace DMO TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM MĚSTA BRNA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Kategorizace organizací destinačního managementu
Závěrečná konference projektu
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
I. Setkání se starosty obcí
Setkání těžařů Seč, Hotel Jezerka,
Transkript prezentace:

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku

Spolupráce •v minulosti vydání informačního letáku o nabídce pro kongresovou turistiku a firemní akce Chrudimska – Hlinecka

Spolupráce •velmi dobrá spolupráce s Hotelem Bohemia Chrudim (akce, tiskové materiály, koncepce cestovního ruchu, konzultace) •participace

Základní info Organizace Czech Convetion Burea (CCB) má za cíl efektivním způsobem napomoci rozvoji kongresové turistiky a firemních akcí včetně dalších forem „nalákání“ firemních, obchodních či odborných turistů. Základem je dobrá spolupráce mezi subjekty. - více v odbornější prezentaci CCB

Inzerce •Příprava kampaně na podporu „firemní turistiky“ –Inzerce v časopisech (Marketing magazine, COT, Strategie)

Direct mail •Oslovení manažerů firem s nabídkou balíčků hotelů, vyzkoušejte 1+1 osoba zdarma. •Cílená zásilka – vedoucí marketingu, ředitelé divizí apod. (např. Hartman - Rico a.s., ERNST & YOUNG ČR, OKD - Doprava, Vyšehrad 2000 Group, MEXX REALITY, Sodexo, s.r.o., RE/MAX Alfa, Economia, a.s., mBank, STOCK Plzeň-Božkov, s.r.o.)

Vývoj •setkání na půdě Destinační společnosti východní Čechy za účelem představení aktivity a rozšíření aktivity v kraji •práce se subjekty DSVČ v jednotlivých oblastech • jednání na Trend Event v Praze s nově vzniklým subjektem CCB pro Liberecký kraj • společné setkání s představiteli Hotelu Bohemia, Hotelu Jezerka a Juniorcentrem Seč za Turistickou oblast Chrudimsko – Hlinecko

Dnes •pozvání subjektů se zájmem o CCB na konferenci do Chrudimi •jednání o další spolupráci, systému vzniku, systému zapojení •příprava samostatného setkání za účelem založení

Vize •vznik organizace (příp. pod křídla organizace), která bude: -partnerem CCB –partnerem DSVČ Východní Čechy –partnerem měst (např. pro konference, kandidatury apod.)

Závěr Děkuji za pozornost a předávám slovo Janě Houškové a Zdeňku Giormanimu oddělení kongresového a incentivního turismu CzechTourism – Czech Convention Bureau