Společenský ples ATVS a VŠ Palestra

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Beckiland Firemní párty.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Festival VOX je křesťanský hudební festival, ekumenická benefiční jednodenní akce pro věřící a nevěřící.
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Atletické kondiční programy.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Pojetí a obsah pedagogiky sportu u nás a v zahraničí
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Implementace systému flexibilních benefitů
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
XXVII. Silvestrovské derby
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
Mikro a makroekonomické aspekty tělesné kultury
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
PÉČE O PRACOVNÍKY.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz FRANCIE – Central Massif (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz Cyklokurz Národní park Poloniny, Vihorlat, Z.Šírava trojmezí – Slovensko, Polsko, Ukrajina.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
4. Pedagogika sportu v systému věd
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz  FRANCIE – Central Massif  (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
E-learningový kurz e-learningu
Ing. Petra Buchtová 9. prosince 2014
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
FIRE DANCE 2018.
Český dům Moskva Jiří Podhola.
FIRE DANCE 2019.
Transkript prezentace:

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra Běžecký závod Palestra KBELSKÁ 10

Palestra ATVS VOŠ VŠTVS Akademie tělesné výchovy a sportu - VOŠ Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Management sportu – obor VOŠ Pedagogika volného času – obor VOŠ Sportovní a kondiční specialista – obor VŠ Sportovní a volnočasový pedagog – obor VŠ Celoživotní vzdělávání Další vzdělávání pedagogických pracovníků Rekvalifikační kurzy Diagnostické centrum pro wellness a zdravý životní styl Rekreační zařízení Palestra Relax

Palestra společenský ples 11. února 2010 Lidový dům Toužimská 244 Praha 9 - Kbely hudba – tanec – předtančení - tombola občerstvení – společenský program

Palestra Kbelská 10 6. března 2010 ATVS Palestra Praha 9 – Kbely 24. ročník tradičního běžeckého silničního závodu na 10 km zařazeného do seriálu MIZUNO CUP

malý sponzorský plesový balíček 2000,- Celovečerní promítání prezentace firmy na velkoplošných obrazovkách umístěných v předsálí Zařazení loga firmy do společenské hry pro účastníky o ceny sponzorů Firemní výrobky nebo poukázky na služby v tombole a soutěžních cenách 1 vstupenka zdarma Poděkování v komentátorských vstupech

velký sponzorský plesový balíček 5000,- Celovečerní promítání prezentace firmy na velkoplošných obrazovkách umístěných v předsálí Umístění banneru firmy v plesovém sále Zařazení loga firmy do společenské hry pro účastníky plesu o ceny sponzorů Propagační materiály v tašce pro návštěvníky Firemní výrobky nebo poukázky na služby v tombole a soutěžních cenách 2 vstupenky do VIP prostoru zdarma Poděkování v komentátorských vstupech

tandem sponzorský balíček společenský ples + Kbelská10 9000,- Promítání prezentace firmy na velkoplošných obrazovkách v průběhu plesu a v při závodě Kbelská 10 Poděkování v komentátorských vstupech Umístění banneru firmy v plesovém sále a při závodě K10 Zařazení loga firmy do společenské hry pro účastníky plesu o ceny sponzorů Firemní výrobky nebo poukázky na služby v tombole a v soutěžních cenách na plese a při Kbelské 10 2 vstupenky na ples do VIP prostoru a vstup dp VIP prostoru závodu Kbelská 10 zdarma Propagační materiály v tašce pro návštěvníky plesu a účastníky závodu Kbelská 10

velký sponzorský běžecký balíček 8000,- Promítání prezentace firmy na velkoplošné obrazovce umístěné v prostoru startu závodu Kbelská 10 Umístění 2 bannerů firmy při závodě v prostoru startu a cíle Propagační materiály v tašce pro závodníky Firemní výrobky nebo nabídky služeb jako ceny do tomboly pro závodníky a diváky Vstup zdarma do VIP prostoru s občerstvením Poděkování v komentátorských vstupech

malý sponzorský běžecký balíček 3000,- Zařazení loga firmy do bannerové plochy v prostoru startu Kbelské 10 Firemní výrobky nebo nabídky služeb jako ceny do tomboly pro závodníky a diváky Propagační materiály v balíčku pro účastníky závodu Poděkování v komentátorských vstupech

ATVS Palestra VOŠ s.r.o. Slovačíkova 400/1 197 00 Praha 9 - Kbely Kontaktní osoba Ing. Petr Hedrlín tel: +420 603 238 910 e-mail: hedrlin@palestra.cz