Amadeus – modul Dárci - změny za rok 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martina Košíková, Adéla Kaschnerová
Advertisements

Novinky v řízení zásob 2008 Martin Schlosser Skalský Dvůr
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Prostředí tabulkového kalkulátoru, základní operace Vypracoval : Mgr. Zdeněk Hrdina Projekt Anglicky.
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Tabulky v MS ACCESS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiří Novák.
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Zásoby 2009 Opakování a novinky Bohuslav Major Skalský Dvůr
Microsoft Office Access
Microsoft Office OneNote
Univerzální software Ht Monit
Hromadná korespondence
Program Systém vedení praxí. Program Systém vedení praxí  zjednodušení administrativních prací při umísťování žáků na provozní pracoviště ve firmě 
Evidence a inventury majetku
Registr přechodných pobytů
OvzdusiSQL Kvasar, spol. s r. o.. Obsah Opravy Novinky Nastavení programu Nastavení pro IT Export hlášení ISPOP Karta měření Karta emise Možnosti importů.
Stav skladu ? K datu ?.
Školení správců II. Petr Pinkas Ing. Petr Folwarczný RNDr. Vít Ochozka.
Setkání klinických uživatelů 2010 Petr Folwarczný.
Prezentace v Powerpointu
KP-Win SQL přehled nových funkcí programu
SETKÁNÍ UŽIVATELŮ KNIH. SYS. TINLIB / T SERIES Městská knihovna Chrudim listopadu 2003.
Spisová služba GINIS Bc. Jan Podloučka.
Báze Úřadu průmyslového vlastnictví v Praze Poslední aktualizace: 20. března 2014.
Referát č. 17 Tabulkový procesor
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika.
Elektronické VŠKP na FAST VUT
Referát č. 17 M. Novotný Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Vysvětlit pojmy.
MS ACCESS parametrický dotaz
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
TurboAsistent pro Windows komplexní program pro lékaře
MANET … přehled dostupných modulů …. MODULARITA: MANET je plně modulární což značí jeho otevřenost dalšímu rozvoji. V okamžiku vzniku nového modulu lze.
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
DHTML Jan Felger. Kapitola 0: Základní tagy Základy HTML © Jan Felger 2005 Úvod Tato prezentace zobrazuje pouze zcela základní minimum znalostí, které.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Novinky a speciální nastavení v ŘZ Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
UŽIVATELSKÉ ROZHRANÍ MS POWERPOINT
Datový sklad Jak analyzovat data za období delší než kalendářní rok? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 3.
Příjemné novinky (kromě mnoha jiných) - automatický updatěe -- přestavitelmá velikost obsahu některých oken např Skore a Násobiče - působivé barevné a.
Šachmatky systém pro sestavení státního rozpočtu Ing. Jiří Fořt Praha, červen 2005.
Word – tabulka a výpočet
Tvorba procedur ve VBA Microsoft Excel
Ivana Topolová VŠE v Praze
filtrování a řazení dat, podmíněné formátování,
Datový standard MZ ČR a NČLP v praxi, současný stav a další rozvoj
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Databáze MS ACCESS 2010.
MS PowerPoint Pokročilé efekty a práce s multimédii.
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
Neprodáváte ? Na trhu jsou levnější programy pro zdravotnictví Na trhu jsou programy, které toho umí víc Nemám čas učit se nové věci Myslíme si, že …
FONS GALEN Daniel Petričko PRACOVNĚ LÉKAŘSKÁ SLUŽBA Daniel Petričko.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Univerzitní informační systém II., Lednice 2003 Podpora stipendií ve studijní administrativě Tomáš Majer
Novinky ve verzi 5.8. Confluence 5.7 – nové zkušenosti se soubory, které podporují téměř všechny fáze cyklu spolupráce (nahrávání, komentáře, editace,
Význam relací Typy relací Vytvoření relace Nastavení relace Podtypy relace Referenční integrita.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu: Střední zdravotnická škola ÚO – šablony Registračn í č í slo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona: III/2.
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
Evidence aplikací a jejich dokumentace
Novinky v aplikacích agendy státních zkoušek
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
APLIKACE OctopusPro - Hlídač LV
Praktický modul - zadání
Transkript prezentace:

Amadeus – modul Dárci - změny za rok 2013

Transreg od nové verze (11/2013) je možné předávat data pomocí souborů XML – automaticky na server nahrajeme certifikát z ÚHKT oboustranná komunikace pak probíhá pouze přes Amadea je možné nastavit i bezobslužný přenos – pomocí aplikace traregistr.exe v parametrech je možnost nastavení rozsahu exportu vzácných dárců exportovat pouze označené nebo všechny dárce exportovat pouze 2x typované ID dárce v exportu - RČ nebo vnitřní ID dárce

Intervaly mezi odběry – Termíny bloku Dříve se intervaly osazovaly přímo u dárce při jeho prvním příchodu - pak se bloky tvořily dle nastavené hodnoty bez ohledu na to, co je aktuálně v číselníku (lze vidět ve formuláři Evidence/Bloky).

Intervaly mezi odběry – Termíny bloku Nyní se intervaly mezi odběry (pro výpočet bloků) osazují vždy při závěru dne z číselníku Termíny bloku.

Možnost nastavení barvy druhu odběru V číselníku druhů odběru lze nastavit ke každému odběru jinou barvu. Ta se pak zobrazuje v prohlížení odběrů.

Komplikace Do formulářů Vyšetření a Odběr byla přidána funkce Komplikace. Lze evidovat komplikace při odběru, lze vložit i více záznamů k jednomu odběru. Tlačítko je barevně zvýrazněno, pokud má dárce záznam z minulých odběrů, záznamy lze zpětně prohlížet. K funkci je vázána statistika č. 97

Recepce, kartotéka V evid. kartě je jméno rozděleno do dvou položek Příjmení a Jméno U odběru plné krve může systém upozornit na dárce, který neměl v posledním roce změřen krevní obraz neměl odběr v posledním roce neměl odběr v posledních pěti letech Evidence/Email /Prohlížet email– nová tabulka na prohlížení rozeslaných emailů

Lékař, vyšetření Anamnéza: Přidáno tlačítko Tisk Bloky: Přidáno tlačítko pro funkci Dopis dárci Položka pro zápis lékaře - Vyšetření – uzamkne se při načtení pro editaci jiným uživatelům (položka má šedou barvu a nelze do ní psát). Nová položka Snížené riziko TRALI (ano/ne), kterou lékař ošetří ve formuláři vyšetření nebo odběru – možnost tisku na štítek výrobku. Tabulka Odběr/Vyšetření –je zobrazen počet příchozích dárců

Laboratoře - imunohematologie Evidence/Prohlížení/Sklad: Je možno zobrazit informaci o přípravku Přidány nové antigeny - CoA, CoB, YtA, YtB, JrA, Vel Vyšetřené antigeny (KS-provoz-Labtext2): Místo středníku jsou nyní jednotlivé antigeny odděleny mezerou

Laboratoře – hematologie + biochemie Hematologie - spektrum metod bylo rozšířeno o absolutní hodnoty vyšetření diferenciálu Biochemie/Pracovní list pro analyzátor: lze využít pro oboustranný přenos z analyzátoru (volba z metod ALT, CB, Chol) Biochemie/Přenos výsledků/Dasta: Výsledky biochemie se přenesou i do uzavřené laboratoře (s výjimkou ALT).