Nová LS14E Průběžná myčka nádobí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Advertisements

Tepelná čerpadla.
EDC úloha k řešení č. 9 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického portálu ISSN.
nová bezdrátová technologie
Optimalizace provozu vašeho čerpadla
Systém kování s originálními vlastnostmi
Změny teploty těles tepelnou výměnou
PRÁCE S KATALOGEM Kódy a jejich význam. -typ korpusu s typem elektrické výzbroje Příklad: 1201 – svítidlo H 152 osazené dvěma 15W úspornými zářivkami.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
TZ přednáška Otopné soustavy
Přístroje pro bezpečnostní funkce
BYTOVÁ DRUŽSTVA 2010 Ing. Tomáš Kopecký, Lišov
Cri-PC, test vstřikovačů common rail všech výrobců
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
ScanStation P20 – uživatelská kalibrace (procedura Check & Adjust)
3MA381 PowerPoint - seznámení
Čerpadla pro hasičská vozidla
Solární systémy třetí generace
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Demontované panely elektrických spotřebičů
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Autorotor Magnum 90 Inovativní systém pro velká stáda.
Nová digitální piana 2009 / 2010 FAST ČR, a.s
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat
Ledový blok rozřízneme na dva různě velké kusy (viz obrázek). Porovnejte teplotu obou kusů ledu. A.Teplota většího kusu A je nižší. B.Teplota menšího kusu.
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
Tepelná čerpadla třetí generace
Úspora elektrické energie
Tepelná čerpadla třetí generace
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
TEPLOTNÍ ROZTAŽNOST PEVNÝCH TĚLES.
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Sleep safe product presentation February 06 sleepsafe Dobře se vyspat… …pro lepší zítřek.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Lorch MicorMIG série / možnosti / cenník
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Světelná technika Automatizace světla.
ROTEX Solaris pokrokový solární systém Ing. Ivo Zabloudil product manager.
Výhody WiseFusion Synergický pusní MIG & WiseFusion Jak zvýšit produktivitu a kvalitu?
Monitor neinvasivního měření krevního tlaku & digitální pulsní oxymetrie Rychlý průvodce.
Základní škola Emila Zátopka Zlín, příspěvková organizace, Štefánikova 2701, Zlín EU PENÍZE ŠKOLÁM OP VK Zlepšení podmínek pro vzdělávání.
Prezentace 1 Tyco Fire & Integrated Solutions s.r.o. člen koncernu Tyco Novodvorská Praha 4 Ing. Michal Švadlenka.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Hydraulická soustava vrtulníku EC 135 Poslední aktualizace: Verze: 1.0 © Použití pouze se svolením autora. ČVUT FD, Ústav letecké dopravy.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Název prezentace (DUMu): Palubní přístroje II.
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
CS4 H7A1DE-S Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Smart SLIM
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Libor Zemánek NÁZEV: Změna teploty těles tepelnou výměnou TÉMATICKÝ.
Základní pojmy v automatizační technice
06 – Tepelné operace Petr Zbořil
Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů- 2. část
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Zařízení umýváren nádobí
Profesionální prostředky
Gastronomická zařízení – Vybavení kuchyní – mycí stroje
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Automatické (iCare technologie)
TEPLOTNÍ ROZTAŽNOST PEVNÝCH TĚLES.
DIS Myčka Poseidon na 11 sad nádobí Energetická třída: A++
DX H8A2TCEX-S Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Dynamic Next Technologie One Touch, tepelné čerpadlo, A++, Aquavision, Woolmark Apparel Care, nerez.
GVS H8A2TCE-S Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem GrandÓ Vita Smart Technologie Smart Touch, tepelné čerpadlo, A++, antialergenní, velký digitální.
Transkript prezentace:

Nová LS14E Průběžná myčka nádobí

Konečný výsledek pro zákazníka “GRS”= Garantovaný oplachový systém zaručuje, že množství a teplota oplachové vody bude vždy správná pro sanitaci nádobí. Je „Activní“ protože pokud podmínky nejsou správné, automaticky čeká dokud nejsou podmínky perfektní před zahájením oplachového cyklu.

Konečný výsledek pro zákazníka Nový GRS Nabízí úplnou nezávislost na vnějších podmínkách dodávky/tlaku vody Solenoidový ventil Zpětný (vzduchový) ventil Přídavné oplachové čerpadlo Spouštěcí zařízení Atmosferický boiler

Konečný výsledek pro zákazníka ATMOSFERICKÝ BOILER (LS14EA) Nový systém 84°C Teplota vody v průběhu celého oplachového cyklu je konstatní po celých 16 vteřin 82.5°C 16” ČAS

Nová elektronika Třetí generace elektronické ovládací karty poskytuje mnoho nových funkcí

Nová elektronika ACTIVE OVLÁDACÍ PANEL Obsluha má okamžitou kontrolu zda oplach proběhl správně a GARANTUJE sanitaci nádobí. ACTIVE funkce se zobrazuje Led diodou na ovládacím panelu. Led dioda má 2 různé barvy: červenou a zelenou.

Nová elektronika PARAMERTY CYKLŮ/PROGRAMŮ Možnost změny délky mycího a oplachového cyklu - oplach lze prodloužit na 20 vt. pro zvýšenou sanitaci/hygienu Možnost změny teploty mycí a oplachové vody - oplach může být dokonce při jiné teplotě pro třetí program, takže jej lze využít pro mytí některých druhů skla s nižší oplachovou teplotou nebo naopak při vysoké teplotě pro zvýšenou sanitaci !!! Extrémně přesný & rychlý odečet teploty vody v boileru a v mycím tanku.

Nová elektronika MYCÍ / OPLACHOVÝ PROSTŘEDEK Možnost doinstalace dávkovače mycího prostředku nebo odpadního čerpadla kdykoliv přímo i zákazníka Možnost změny dávkování oplachového / mycího prostředku A. Čas při počátečním plnění & při cyklech B. Možnost dávkování mycího a oplachového prostředku Pokud je senzor umístěnv kanystru s mycím/oplachovým prostředkem, display zobrazí „DET“ nebo „RIA“ upozorňující na prázdný kanystr.

Nová elektronika PŘI VÝMĚNĚ KANYSTRŮ DETERGENTŮ Snadná manuální regulace “znovu naplnění” hadiček dávkovačů při výměně kanystrů pouhým stiskem dvou tlačítek najednou: Oplachový prostředek Mycí prostředek

“Fill”, “Close”, End”, “Clean” Nová elektronika SNADNÁ OBSLUHA Velký digitální display pro snadný odečet teploty mycí & oplachové vody (standardně na všech modelech) “Pípnutí” upozorňuje na ukončení cyklu Jednoduché zprávy na display informují obsluhu o tom, jaká činnost v myčce právě probíhá “Fill”, “Close”, End”, “Clean”

Nová elektronika SAMOČISTÍCÍ CYKLUS Standardně u všech modelů Pro automatické umytí & sanitaci vnitřního prostoru myčky cca 8 l horké vody z boileru : Snadná aktivace díky nové elektronice pouhým stiskem jednoho tlačítka poté co : Vyjmete přepadovou trubku & filtry Uzavřete poklop. (u obou modelů s & bez vypouštěcího čerpadla )

Nová elektronická karta pro HACCP připojení Nová elektronika HACCP NAPOJENÍ Příprava pro napojení na HACCP systém Basic: připojenou tiskárnu Integrated: kabelovým propojením s PC Nová elektronická karta pro HACCP připojení HACCP

Nová elektronika SYSTÉM RYCHLÉHO STARTU Jak pracuje ? Umožňuje počáteční nahřátí myčky po napuštění až o 30% rychleji než dříve. Jak pracuje ? Přiváděná voda prochází boilerem, kde se ohřeje až na 70°C dříve než vstoupí do mycí nádrže a to díky využítí výkonných topných těles v boileru k předehřátí vody.

Nová elektronika BOILER Možnost automatického vypouštění boileru, pouhým stiskem 2 tlačítek zároveň (výhodné např. v turistických oblastech při odstavení myčky mimo sezónu) Nový „stand by mode“ s nižší teplotou v boileru a tím Úspory energie po dobu, kdy se myčka nepoužívá Prodloužení doby životnosti komponentů.

Nová elektronika INFORMACE PRO TECHNIKY Digitální LED display pro odečet uskutečněných mycích cyků & také počet uskutečněných vypouštění Upozornění na servisní prohlídku po uskutečnění X mycích cyklů – tento parametr lze vynulovat na místě

Nová elektronika AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD 4 ÚROVNĚ VAROVÁNÍ A = odstaví myčku a upozorní obsluhu o jaký se jedná problém B = pouze upozorní obsluhu, která funkce nefunguje správně (bez odstavení myčky) C = odstaví myčku a upozorní obsluhu na nutnost zavolat servis E = pouze upozorní obsluhu na potřebu zavolat servis k seřízení funkce, která nepracuje správně.

Nová elektronika AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD Pro obsluhu

Nová elektronika AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD Pro odborný servis

New Electronics AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD Pro odborný servis

Konstrukce NOVÁ ROBUSTNÍ KONSTRUKCE OPĚRY MYCÍHO KOŠE Nový robustní rám pro vedení koše nahradil předchozí drátěný

Konstrukce NOVÉ MADLO POKLOPU Nové madlo poklopu pro usnadnění manipulace košů s velkými talíři při rohové instalaci v kombinaci s malým stolem

Nová sortimentní nabídka Pozn. : model LS10 má jinou nabídku mycích programů