mPO2S (mobilní POS terminál od O2)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chytrý telefon jako osobní identifikátor
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
1 Nový projekt Přechod na nové řešení O čem bude třeba rozhodnout.
VY_62_INOVACE_1_2_11 „Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Používání platebních karet.
Název projektu Moderní škola Registrační číslo projektu
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Česká parkovací asociace Praha Technologické prvky řešení dopravy v klidu v podmínkách 21.století.
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
softwarová řešení pro osobní dopravu
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
PLATEBNÍ STYK - příkaz k úhradě, složenka, platební karta
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Integrace technických parametrů EOC v IDS
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Vývoj mobilních aplikací
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
, ShopRoku surfování na internetu web aplikace lokalizační služby cloud premium SMS IVR USSD i-banking NFC karty.
Finance v IS MU Miroslav Křipač
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Komerční využití systému ISDS
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Platit se dá i jinak než penězi
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Plzeňské městské dopravní podniky, a. s.
Češi mají zájem o mobilní platby Zájem o využití mobilního telefonu jako platební karty Zdroj: Advanced Payments Czech Republic 2013; n=498 Ano Možná.
VY_62_INOVACE_1_2_10 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Platební karty II.
Krajský úřad Libereckého kraje
 Podstata  Využití  Zabezpečení  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady z praxe škol. Praha. Národní ústav odborného vzdělání,
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Platební styk Název školy
Shrnutí poznatků ze semináře o půjčování audiovizuálních děl v knihovnách v České republice V Praze 23. března 2007 Aleš Danielis a Ondřej Materna Přílohou.
Charakteristika a členění bankovních produktů
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ 2 VÝBĚRY HOTOVOSTI A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Na Valentince 1003/1, Praha IMA s.r.o. NFC identifikační systém.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0205 Název vzdělávacího materiálu: Platební karty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
Elektronické platební prostředky, platební karty, platební systémy Předmět Platební styk, Jaro 2008 Mgr. Bc. Libor Kyncl Právnická fakulta Masarykovy univerzity.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_15_Bezhotovostní placení TEMA:Finanční.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
Měnové právo II 12. dubna 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
TICKET RESTAURANT® CARD
Pasivní bankovní operace - platební karty
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Moderní platební nástroje
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
1. Charakteristika platebního styku
VY_32_INOVACE_Sikorová_ Evidence peněžních prostředků a obalů
Vymoženosti z měst patří i do menších obcí
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
PLATEBNÍ KARTY Projekt Senioři komunikují.
Expandujte s námi! Jak financovat s 0% úrokem?
Transkript prezentace:

mPO2S (mobilní POS terminál od O2) Přijímání platebních karet na mobilním platebním terminálu Informace pro zájemce

Co je mPO2S – mobilní/přenosná varianta POS terminálu k přijímání plateb, kdekoli a kdykoli, za služby a zboží platební kartou Jak to funguje Přenosná a odolná čtečka podporující platby těmito druhy platebních karet: Bezkontaktní platební karty Platební karty s čipem Platební karty s magnetickým proužkem ...mPOS terminál je ovládán z obchodníkova stávajícího telefonu či tabletu (via Bluetooth) Podporované operační systémy : Android iOS Všechny kroky platby jsou ovládány v aplikaci na smart-phonu nebo tabletu: Zadání částky platby Potvrzení o platbě je zasíláno SMS nebo emailem Další doplňkové služby: katalog služeb seznam zákazníků

Zákazník Co přináší mPO2S Vám a Vašim zákazníkům? Výhody pro obchodníka, poskytovatele služeb … PENÍZE - nové tržby ve výši 20% - údaj vychází ze zpětné vazby stávajících zákazníků. Zejména spontánní nákupy, zákazníci bez hotovosti, cizinci .. Mobilita – akceptování plateb kdekoli a kdykoli bez omezení na provozovnu. Rozšíření klientské báze o klienty s vyššími příjmy, kteří jsou zvyklí platit bezhotovostně Nové prodeje díky možnosti okamžitého uzavření a zaplacení (např. pojistné smlouvy, objednávka díla se zálohou,, nouzové opravy či servisní zásahy …) Klienti O2 mají datový přenos při komunikaci zařízení s bankou zdarma Výhody pro nakupujícího Pohodlí – klient může nakupovat, či platit za produkty a služby kdykoli bez nutnosti mít dostatek hotovosti Rychlost – díky bezkontaktním platbám Zákazník

Bezpečnost mPO2S řešení Řešení mPO2S je certifikováno asociacemi MasterCard a Visa Přečtení karty podvodníkem – při sjednávání Smlouvy o akceptaci karet s bankou je každý nový zájemce o službu prověřován z hlediska bonity a kredibility Zabezpečení transakce – veškerá komunikace z a do banky splňuje přísná kritéria PCI/DSS Bezpečnosti zařízení – platební terminál splňuje podmínky EMV pro bezpečné zadání PIN

Součinnost účastníků pilotního provozu... Zájem akceptovat bezhotovostní platby Snažit se přijmout minimálně 5 plateb kartou / měsíc Očekávaná výše jedné transakce od Kč 300,- Vlastnit chytrý telefon nebo tablet s podporou Bluetooth class III Podporovaná platební schémata Visa a MasterCard Podporované OS telefonu/tabletu: Android od verze 4. nebo iOS od verze 7 Aktivně poskytnout zpětnou vazbu Jak se zapojit do pilotního projektu Vyplněné údaje v přiloženém Excel a PDF souboru prosím zašlete na mailovou adresu: mpo2s@telefonica.com Nebo se registrujte prostřednictvím webového formuláře na http://www.o2.cz/o2-mpo2s. Časový plán pilotního provozu START: Listopad 2013 s možností přistoupit i v průběhu KONEC: pilotní provoz a přechod na komerční bázi se předpokládá k 30.06.2014 s možností změny termínu.

…a zatímní obchodní podmínky Transakční poplatek ve výši 2,79% z každé přijaté platby Zdarma – zapůjčení POS terminálu pro pilot (v hodnotě EUR 200) Zdarma - ovládací aplikace s pokladnou pro Android nebo iOS Výše uvedené náklady se vztahují pouze k pilotnímu provozu. V komerčním prostředí může být, nad rámec transakčního poplatku, měsíčně účtován poplatek za údržbu aplikace v mPO2S terminále a pokladní aplikace v telefonu či tabletu. Konečná výše poplatku bude stanovena při přechodu na komerční provoz (pro orientaci se může pohybovat v řádu desetikorun). Za terminál zaplatí obchodník při přechodu do komerčního prostředí cenu 3.999,- Kč včetně DPH

mPO2S Josef Puczok Kontaktní osoba: BD Manager útvar Strategie a rozvoj / NFC & Financial Services Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 – Michle tel. č. +420 730 762 144 email: josef.puczok@telefonica.com