NOC NA KARLŠTEJNĚ K příležitosti Hradozámecké noci pořádáme dvoudenní výlet ve dnech 3. 9. a 4. 9. 2011 na Karlštejn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Procenta Výpočet procentové části
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Svatba v 11:00 hodin.
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
SLOUPSKO-ŠOŠŮVSKÉ JESKYNĚ
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Týden turistiky a sportu
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Kdo chce být milionářem ?
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Počítání s řemesly II. MALÍŘKA LÉKAŘKA ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA PRODAVAČKA
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Zájezd do Jindřichova Hradce
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Mapa zájmu - plány.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Památky Spišská Nová ves
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Cestovní kancelář SUPER-IN
Zpracovala Barbora Plesníková
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
Nejlákavější kulturní památka
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
Pořádání letní teambuildingové akce
Penzion u máchova Jezera
M ATEMATICKÝ KVÍZ Vytvořila:Kašová Zlatka 5.c. Květen 2013.
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Anglie a Paříž pro základní školy
Terénní základnu - Rohanov
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
 Odkaz na přihlášku: Předběžná přihláška na pobytPředběžná přihláška na pobyt  Prosíme o vyplnění přihlášek nejpozději do  Přihláška je.
Vila Tugendhat ● Denisa Vedrová. Úvod Proč zrovna tohle téma? Tohle téma jsem si vybrala, protože moje kamarádka ve vile Tugendhat pracuje jako průvodkyně,
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Zájezd do Českého Švýcarska
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Tradiční řemesla v konírně
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

NOC NA KARLŠTEJNĚ K příležitosti Hradozámecké noci pořádáme dvoudenní výlet ve dnech 3. 9. a 4. 9. 2011 na Karlštejn

NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET Ubytování NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Ubytovna TJ KARLŠTEJN Čtyřlůžkové a dvoulůžkové pokoje Cena ubytování 140,- Kč/lůžko a 10,- Kč za den Úřadu městyse Karlštejn Nachází se u centrálního parkoviště, tenisových kurtů a fotbalového hřiště. Vjezd do areálu ubytovny je přes centrální parkoviště Pro přihlášené účastníky výletu je parkovné zdarma Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Oběd Restaurace Koliba u „Elišky“ Cena menu 95,- Kč NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Polévka Hovězí s knedlíčky Hlavní chod Svíčková Gulášek Knedlo, vepřo, zelo Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Focení na tel. č.: 739 334 566 NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Společné focení s panorama hradu Karlštejn, nám umožnil golfový klub v jejich areálu GOLF RESORT Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET Koněpruské jeskyně Ceník vstupného NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Dospělí 130,- Kč Senior 65+ 90,- Kč Studenti od 15 do 26 let 60,- Pouze po předložení platného studentského průkazu Děti od 6 do 15 let 60,- Kč Děti do 6 let zdarma; vstup dítěte se musí ohlásit na pokladně Focení a filmování v jeskyních 40,- Kč DOBA PROHLÍDKY 1 HODINA Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Atelier WAGA Sklářský umělecký atelier WAGA vyrábí designové sklo a originální skleněné šperky. Vznikají tady jedinečné skleněné mísy, vázy, skleněné svícny, zvonkohry, skleněné plastiky i unikáty a také moderní skleněné šperky. Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET Atelier WAGA Exkurze zdarma Zájemci si mohou vyrobit skleněný šperk na památku cena výroby 200,- Kč V ceně výroby šperku je: Odborný dohled Materiál a vypálení v peci V případě, že si nestihnete vyzvednout Vámi vyrobený šperk, zašlou Vám jej poštou Doba exkurze s výrobou 1,5 hodiny – 2 hodiny NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET Večeře Ranč Málkov NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Ranč Málkov nabízí výběr hotových jídel či minutkových jídel v hodnotě od 90,- Kč až po steaky v ceně 250,- Kč. Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET Muzeum betlémů Ceník vstupného NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Dospělí 45,- Kč Děti, studenti, důchodci 30,- Kč DOBA PROHLÍDKY 30 minut Karlštejnské podhradí se může pyšnit největším pohyblivým betlémem v Česku. Rozkládá se na ploše 80 m2 a kromě obřího modelu Karlštejna jej zdobí šestačtyřicet dřevěných figur. Vyprávění Karlštejnské pohádky, ozývající se z dobře ukrytých reproduktorů, doplňují tlumené tóny české hymny. Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Muzeum voskových figurín Ceník vstupného NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Dospělí 90,- Kč Děti, studenti, důchodci 50,- Kč Expozice voskových figurín pod Karlštejnem připomíná zčásti prestižní Muzeum Madame Tussauds, zčásti horor Dům voskových figurín. Kromě známých panovníků, vojevůdců a umělců z české i zahraniční historie se návštěvník potká s katem, krysařem či Bílou paní. Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET Hrad Karlštejn NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Na akci „Hradozámecká noc“ není cena zatím ze strany NPÚ zveřejněna V současnosti Národní památkový ústav připravuje program na akci Hradozámecká noc. Dle informací se v loňském roce konaly prohlídky (včetně mimořádně zpřístupněných částí) s překvapením, v noci každou celou hodinu a podle počtu zájemců i častěji. Probíhalo promítání filmu „Noc na Karlštejně“ na nádvoří hradu s doprovodným programem. V letošním roce by měl být dle slov pana kastelána program ještě bohatší. Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Sklářská huť Nenačovice Vstupné 35,- Kč Každý návštěvník dostane na památku skleněný květ Doba prohlídky 1 hodina Malá rodinná sklářská huť. Vyrábí ruční barevné sklo cca 200 druhů výrobků převážně skleněné květiny, ovoce, vázy, mísy, ruční barevnou kalíškovinu, zvířata, těžítka, skleněné bonbony a jiné dárkové předměty. NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Oběd Restaurant Obecná škola NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Restaurace situovaná v původních prostorách školní třídy. Po obídku si popřejeme šťastnou cestu ke svým domovům a rozloučíme se sborovým: NAČMOUDĚNOU. Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Statistické informace sobota V sobotu ujedeme kolem 37 kilometrů Za vstupy dospělák zaplatí přibližně 515,- Kč Koněpruské jeskyně 130,- Kč Muzeum betlémů 45,- Kč Muzeum voskových figurín 90,- Kč Hrad Karlštejn - cena není zatím známa, prozatím počítáme s 250,- Kč Tvořivec, který si vyrobí šperk, připlatí 200,- Kč Kdo bude i spinkat zaplatí 150,- Kč NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

Statistické informace neděle V neděli ujedeme kolem 20 kilometrů Za vstup osoba zaplatí 35,- Kč Sklářská huť Nenačovice 35,- Kč V stejné hodnotě však dostaneme od majitelů skleněný dárek NUTNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA VÝLET DO 25. ČERVENCE na tel. č.: 739 334 566 Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se

případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se na tel.: 739 334 566 Z důvodu zajištění vstupů a stravování, případně ubytování je NUTNÉ přihlásit se na tel.: 739 334 566 do 25. července 2011