Výroba stolu pro Ájurvédu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Postupy při podezření na korupci a následná opatření
Advertisements

Muzeum Beskyd Frýdek-Místek Příspěvková organizace
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
VENKOVNÍ/OUTDOROOVÉ AKCE Agentura SBLIZUJEME.CZ. Cestujete rádi, ale nemáte s kým? Poznejte nové přátele prostřednictvím Agentury SBLIZUJEME.CZ, která.
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
ME Metrologická aplikace Prezentace SW produktu Verze ME: 2.8 Říjen 2010 / CZ Mgr. Cyril Modra.
SKUPINA ALTA.
STS Uhlířské Janovice s.r.o. Výrobní možnosti společnosti STS Uhlířské Janovice s.r.o.
Označení materiálu: Vy_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T_02
Hliníkový fasádní systém COTTA
Zájezd do Jindřichova Hradce
strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky ST52
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.18/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
INFRATOPENÍ - TOPNÉ OBRAZY
Představení sponzorů.
Stanislav Kazda - umělecké kovářství. Vážení zákazníci, dovoluji si Vám, představit svoji firmu, která je zaměřená převážně na umělecko-řemeslnou kovářskou.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Obsah Vnější omítky Nátěry Obklady. Varianty povrchových úprav fasád, výběr optimálního řešení z hlediska užitné hodnoty a ceny.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Dokumentace „skelnatění“ sítě
Výpočet celní hodnoty, cla a daní
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _15
Hydraulická zařízení Z Pascalova zákona plyne: zatlačíme-li na kapalinu v uzavřené nádobě v jednom místě, vyvoláme stejné zvětšení tlaku ve všech místech.
Vrtání Třískové obrábění, rotačním pohybem nástroje se zhotovují kruhové nebo podélné otvory s oblými konci. Podélné otvory se nejprve zhotoví ve směru.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _16
Ohýbání dřeva Patří mezi speciální kategorie obrábění dřeva. Jedná se o rovinné nebo prostorové tvarování masivních dřevěných dílců. Výsledkem musí být.
PČ_137_Kovy_Nástroje pro ruční zpracování kovů
POMŮCKY PRO DEKORACI KERAMIKY A PORCELÁNU
MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A PRAKTICKÁ ŠKOLA, HORNÍ ČESKÁ 15, ZNOJMO EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Model Obaly v CZ Obrat mil. Kč Zaměstnanci 1 200
ULTRANET Představení ultra rychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
VY_32_INOVACE_ZB04_2364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj.
Frézování – tvarové Slouží k výrobě drážek, žlábků a profilů i pro zhotovování dřevěných spojů. Obrábějí přímé i zakřivené díly ze dřeva, dřevěných materiálů.
RUČNÍ FRÉZKY.
Ultranet Představení ultrarychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Ing. Lenka Randýsková Ing. Petr Konečný
konektory z nerezové oceli úhel 50X50X38
ANKETNÍ REDAKČNÍ SYSTÉM Jan Sochor MANKTES. Registrace.
Pneumatická doprava Nejčastěji se používá pro dopravu sypkých materiálů U výroby oplatek Výhodou je, že se mouka současně provzdušňuje Podtlaková doprava.
Golden Gas Technologies s.r.o.
Rozbor pitné vody - ceny Pitná voda – kráceny rozbor dle Vyhl. č. 252/2004 Sb., Příloha č. 5 (pitná voda upravena z podzemní vody) 1.030,-- Kč Pitná voda.
ŘETĚZY VAMBERK.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Mechanické převodovky s proměnným převodovým poměrem
Geografické informační systémy pojetí, definice, součásti
BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Téma: PPS Jak na to. Radí Petr Korbel - Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Radí Petr Korbel, účastník pěti olympijských her  Jak si vybrat stůl na.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Daň z příjmů fyzických osob – příklad 16. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 3.
Podané ruce, družstvo Zubří 2016.
Výroba stolu pro Ájurvédu
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Sportisimo ½ Marathon Praha
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
MINIPÁRTY KARLA ŠÍPA A JOSEFA NÁHLOVSKÉHO
Projekt: Šance pro každého žáka
8. Výroba jednoduché zámkové desky
Zvedáky VY_32_INOVACE_21_412
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Transkript prezentace:

Výroba stolu pro Ájurvédu VM dílna tel: + 420 602 121 632 email: info@vmdilna.com web: www.vmdilna.com

Stoly vyrábíme ze speciálně vybírané masivní borovice, která je následně upravená tak, aby odolala masážním olejům.

Stůl je výškově nastavitelný a pomocí zvedacího mechanismu je manipulace s ním velmi jednoduchá.

Součástí stolu je odnímatelná čalouněná deska,stupínek a zvedací mechanismus.

Výškově nastavitelný masážní stůl pro Ajurvédu ze speciálně vybírané masivní borovice s úpravou odolávající masážním olejům společně s odnímatelnou čalouněnou deskou, stupínkem a zvedacím mechanizmem je možné objednat v různých barevných provedeních za cenu 31000,-Kč VM dílna tel: + 420 602 121 632 email: info@vmdilna.com web: www.vmdilna.com

Výškově stavitelný stojan pro Shirodharu z masivní speciálně vybírané a ručně zpracované borovice odolávající olejům. můžete objednat v různých barevných provedeních za 6000,-Kč