Městská knihovna Čelákovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Památky Unesco Česká republika.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
Města ČR – orientace na mapě
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Klub dětských knihoven SKIP10
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Bibliotheca academica , Ostrava EIZ na VŠ po roce 2008 – koordinace a spolupráce Barbora Ramajzlová
Václav Metlička Cyklokros
Středočeský kraj (doplňte názvy k číslům a názvy řek)
Josefov Hradec Králové Josefovský francouzský den 200. výročí úmrtí Claude-Benoit Duhamel de Querlonde, francouzského architekta pevnosti Josefov.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Digitální publikace a e-knihy v Ústavu pro českou literaturu AV ČR Pavel Janáček, Michal Kosák, Praha,
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
FOTODOKUMENTACE ZPRACOVALA: ING.ŘEHÁKOVÁ, VOŠ MĚLNÍK
2004 První udílení prestižních literárních Cen E. E. Kische se v Letohradě uskutečnilo v září 2004 a připravila jej městská knihovna ve spolupráci.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Základní škola Bohutín, okres Příbram, Bohutín 37,
Středočeský kraj.
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
STŘEDOČESKÝ KRAJ Edita Petříčková.
ČESKÁ REPUBLIKA Středočeský kraj. ČESKÁ REPUBLIKA Středočeský kraj.
Český Krumlov PAMÁTKY UNESCO v ČR neporušena další výstavbou
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Parní lokomotivy v České republice
E-knihovna pro knihovníky Seminář E-knihy III, NTK,
Klub sběratelů baleného cukru
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Autor výukového materiálu:
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Středočeský kraj 5. ročník
Středočeský kraj Krajské město: Praha Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke konkurenceschopnosti.
Anotace: ČR – Středočeská kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Středočeský kraj.
Výroční zpráva za rok 2014 středočeský SKIP SKIP 02.
Komise knihovníků muzeí a galerií AMG ČR Jihomoravský kraj Judita Matějová, Moravská galerie v Brně.
Městská knihovna Čelákovice Návštěvy a spolupráce Z historie V OK Brandýs n.L. 80.léta 20.stol V OK Říčany 90.léta 20.stol.
Mgr.J.Mareš STŘEDOČESKÝ EU-OP VK VY_32_INOVACE_718 územní jednotka Střední Čechy Středočeský kraj- velmi důležitý polohou pro vzájemnou dopravní a pracovní.
S KIP 02 volení období R EGIONÁLNÍ VALNÁ HROMADA 12. února 2013 Městská knihovna Beroun.
Dělení na okresy: Benešov Beroun Kladno Kolín Kutná Hora Mělník Mladá Boleslav Nymburk Praha-východ Praha-západ Příbram Rakovník.
SKIP 02 – střední Čechy Valná hromada Městská knihovna Mladá Boleslav.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
Brandýs nad Labem Stará Boleslav 12 zaměstnanců na 9,4 prac. úvazku čtenářů výpůjček 123 akcí.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
Středočeský kraj. Obr. 1 Poloha: střední Čechy Sídlo krajského úřadu: Praha.
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
STŘEDOČESKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-27 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
Městská knihovna Čelákovice
Transkript prezentace:

Městská knihovna Čelákovice Návštěvy a spolupráce Městská knihovna Čelákovice Z historie V OK Říčany 90.léta 20.stol. V OK Brandýs n.L. 80.léta 20.stol

Náš Kroužek mladých čtenářů Rok 1993 Na výměně zkušeností v Měk Hořovice V MěK Poděbrady Rok 1994 začínáme s počítačem Návštěva z Odolena Vody Na „výzvědy“ přijely kolegyně z MěK Neratovice Náš Kroužek mladých čtenářů V MěK Lysá nad Labem V MěK Nymburk

Význam konání celostátního sjezdu knihovníků Výjezdní zasedání Výkonného výboru SKIP ČR v naší knihovně a v knihovně CMC - rok 1994 Rozhodnutí: Celostátní sjezd SKIPu ČR se uskuteční v Čelákovicích Význam konání celostátního sjezdu knihovníků v Čelákovicích: Propagace města v celostátním i mezinárodním měřítku. Propagace zájmu města o místní kulturu. Propagace Městské knihovny Čelákovice. Ukázka možnosti kulturního zařízení malého města podílet se na organizování celostátní odborné akce. Získání respektu a výměna zkušeností mezi kolegy z různých typů knihoven v ČR i zahraničí. Ukázka spolupráce mezi veřejnými knihovnami okresu Praha-východ.

Květen 1995 – v Čelákovicích se koná II Květen 1995 – v Čelákovicích se koná II. celostátní sjezd Svazu knihovníků a informačních pracovníků ČR naše hostesky Výstava Knihovny okresu Praha-východ CMC Čelákovice doprovodné akce

Večer v naší knihovně Na návštěvu knihovny přišli všichni, Založení Sekce veřejných knihoven Z prostorových důvodů se jednání přesunulo na terasu včetně zahraničních hostů

Rok 1995-1997 Kolegyně z Kralup nad Vltavou Kolegyně z Říčan a Velkých Popovic Kolegyně z Nymburka Návštěva nové knihovny v Pečkách

Návštěva francouzských knihovníků 1996

V nové knihovně ve Velkých Popovicích - 2007 Městská knihovna Brandýs n/Labem v novém rok 2001 2007 Knihovna Eduarda Petišky Brandýs nad Labem 85. výročí založení V nové knihovně ve Velkých Popovicích - 2007 Městská knihovna Beroun - 2007

Rok 2003 - knihovna 20 let v novém Pozvání přijalo 25 knihovníků z veřejných Knihoven Středočeského kraje a ředitel Odboru knihoven Národní knihovny ČR PhDr. Vít Richter Rok 2004 Středočeský SKIP objel knihovny a zavítal i do té naší Rok 2009 se Středočeským SKIPem na návštěvě knihoven Příbramska ... Rožmitál po Třemšínem, Březnice, Dobříš a Chraštice

Klub dětských knihoven - KDK Jednání v naší knihovně v roce 2000 V Knihovně Ml.Boleslav v roce 2005 Rok 2007 KDK v čelákovické knihovně Setkání se spisovatelkou Petrou Braunovou A opět u nás, při besedě s Martinem Petiškou 2005 Rok 2009 Naše knihovna je členem KDK při SKIPu od jeho založení. Nejprve v celostátním a po rozdělení do regionů je členem středočeského Klubka dětských knihoven. Dvoudenní seminář o Karlu Čapkovi v Dobříši

Setkání knihovníků Středočeského kraje 2.duben 2008 Knihovna v proměnách času aneb Knihovna 25 let v novém Prohlídka výstavy amatérských tvůrců Knihy a jejich svět aneb Jak mě kniha inspirovala

Městská knihovna Poděbrady 16.duben 2008 Návštěva výstavy Lucie Seifertové Dějiny udatného českého národa Knihovna po adaptaci Husova knihovna Říčany 11.červen 2008

Horní Počernice Neratovice Místní veřejná knihovna Horní Počernice Městská knihovna Neratovice 29.duben 2009 Prohlídka Chvalského zámku a výstav: * Ludmila Jiřincová * Knižní vazby a bibliofílie Miroslavy a Lubomíra Krupkových * Má kniha výstava studentů Ateliéru obalový a knižní design Fakulty umění Ostravské university * Vyhynulé knižní formy Doc. Eliška Čabalová – vývoj knižní vazby * Kouzlení barvami EVC pro postižené děti Sněženka 1.duben 2009

Mělník 3.červen 2009 Městská knihovna Na návštěvě v Regionálním muzeu Mělník

Návštěva Národní technické knihovny v Praze 26. říjen 2010

31. březen 2011 Setkání v Knihovně Eduarda Petišky v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi knihovnic z Brandýsa nad Labem, Čelákovic, Líbeznic, Říčan a Úval 31. březen 2011 Prohlídka Kostela svatého Klimenta a Baziliky svatého Václava Pobočka knihovny ve Staré Boleslavi

Návštěva MěK Kladno, SVK Kladno, MěK Nové Strašecí a MěK Rakovník 18. květen 2011 Středočeský SKIP Návštěva MěK Kladno, SVK Kladno, MěK Nové Strašecí a MěK Rakovník 27. – 28. květen 2011 Pracovní setkání KDK Stř. Čechy MěK Mladá Boleslav a MěK Bakov nad Jizerou

Středočeský SKIP v Posázaví 23. květen 2012 KDK v Kutné Hoře 11. květen 2012 MěK Benešov MK Stříbrná Skalice MěK Sázava

KDK v MěK Čelákovice 17. říjen 2012 Návštěva Městského muzea

květen 2013 Husova knihovna Říčany KDK v MěK Lysá nad Labem Setkání kolegyň z Říčan, Úval, Velkých Popovic, Brandýsa nad Labem a Čelákovic KDK v MěK Lysá nad Labem Návštěva zámku Z výtvarné dílny …