Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Europas JUDr. Milan Tomeš AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EU JAKO PROJEKT č. COMM/PRG/008-1 V RÁMCI „AKCE NA PODPORU INFORMOVANOSTI A DISKUSE OEVROPSKÉM ROKU.
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Název projektu: Moderní škola
Úvodní stránka.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
PŘIHLÁŠKY NA VYSOKÉ ŠKOLY
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Jak na pracovní pohovor?
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
JAK NAPSAT ŽIVOTOPIS.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
Word – základní práce s wordem.
Dobrý den, dovolte, abych se představil Strukturovaný životopis  1. Osobní informace  2. Historie zaměstnání  3. Dosažená vzdělání  4. Počítačové.
Úkoly personalistiky Střední odborná škola Otrokovice
Životopis Střední odborná škola Otrokovice
Personální písemnosti II
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
Určeno rodičům žáků 6. a 7. ročníků ZŠ Úřad práce ve Žďáře nad Sázavou.
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
Personální strategie mezinárodní firmy
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
Zásady psaní životopisu VTLE Ing. Konečná Martina
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Projekt VIP Kariéra II - KP Bez bariér až na trh práce Ing. Jana Trhlíková Konference , Praha.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Volba povolání = volba studijní cesty. PŘÍPRAVA NA PŘÍJÍMACÍ ZKOUŠKY ŽŠ –KROUŽEK M A ČJ
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Klára Bláhová NÁZEV:VY_32_INOVACE_ B11_Životopis TÉMA: Životopis ČÍSLO PROJEKTU:
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r /18
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Způsoby hledání zaměstnání, úřad práce 1 – Hledání zaměstnání
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Transkript prezentace:

Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r. ZŠ Benešov, Jiráskova 888 Informační a komunikační technologie 5. – 9. ročník Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r. Ing. Bohumil Bareš

Kde seženeme přihlášku na SŠ ? Zde stáhneš

Poznámka: Datum podání rozhoduje o zařazení do příslušného kola přijímacího řízení IZO školy – 102 002 207     Průměrný prospěch ze všech povinných vyučovacích předmětů vypočtený na dvě desetinná místa 7) Údaje lze doplnit ve zvláštní příloze, především v návaznosti na kritéria přijímání    

Životopis Osobní informace: Jméno a přímení: Adresa: Telefon: Mail: Datum a místo narození: Vzdělání : vysokoškolské (téma DP), střední, základní Kurzy, certifikáty a oprávnění: různá osvědčení, Ostatní znalosti a dovednosti: Řidičský průkaz Praxe: seznam zaměstnání od teď až ke škole Znalost cizích jazyků: Jazyk a úroveň znalosti Znalost práce na PC: průkaz ECDL, speciální SW Zahraniční zkušenosti: seznam prací v zahraničí Publikační činnost: seznam autorství či spoluautorství Zájmy : nepovinný záznam – pokud se to hodí k dané práci

Průvodní dopis – vzor absolvent Zájem o místo: Redaktor se zaměřením na finance. Vážený pane Nováku, Na internetu jsem se dočetl, že hledáte redaktora se zaměřením na finance. Ačkoli jsem čerstvý absolvent, mé zkušenosti a schopnosti tomuto profilu odpovídají. Můžete se o tom přesvědčit sám při čtení následujících řádek či pohledem na můj životopis. V červnu jsem úspěšně složil maturitní zkoušku na Střední škole ekonomiky a managementu v Praze, a to v oboru Ekonomika a podnikání. Díky studiu na této škole jsem získal přehled o tom, jak to na poli Ekonomiky a v podnikatelském prostředí funguje. K tomu mi také dopomohla měsíční odborná stáž v internetovém týdeníku Náš Ekonom, kde jsem se dostal i ke složitým úkolům, vyžadujících velkou míru zodpovědnosti. Ke svým přednostem řadím šesti měsíční pobyt v Anglii, kde jsem se zdokonalil v jazyce a naučil se spoléhat na sebe. Myslím si, že jsem vhodným kandidátem na tuto pozici a rád bych Vás požádal o osobní schůzku, na které bych Vás mohl přesvědčit o vhodných dispozicích pro Vámi inzerovanou pozici. S přátelským pozdravem, Karel Mareček Email: karel.marecek@enznam.cz Kontaktní telefon: 123 451 854 777 Novotného 541 Praha 2, 111 00

zdroje informací: http://www.google.cz/imghp?hl=cs&tab=wi http://hledamsipraci.cz/wp-content/PDF/pd-vzory.pdf http://www.zsjiraskova.cz/vychovny-poradce Foto: autor menu