„Drahá lhostejnost“ prezentace projektu prevence vandalismu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
Advertisements

„Zavřít dveře nestačí…“ prezentace projektu prevence majetkové kriminality Projekt proběhl v roce 2011 a byl podpořen Olomouckým krajem a státní dotací.
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Projekty Olomouckého kraje a jeho příspěvkových organizací
Projekty Technické pomoci ROP SM 14. Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje, , Plumlov.
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Střednědobé plánování sociálních služeb v Olomouckém kraji IP – „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji“
Podnikatelský plán Michal Jaroň.  Pozemek 150 akrů  Pěstování energetických plodin  Výstavba spalovny biomasy  Spalování  Produkce tepla  Produkce.
Barča Janková Markét Nedělová
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Socioekonomické poměry
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
OLOMOUCKÝ KRAJ Andrea Klášterecká.
Problematika informační kriminality
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Anotace: ČR – Olomoucký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Realizace : – Všechno v mém životě.
Aktuální situace na trhu práce v Plzni a v Plzeňském kraji leden 2010 Ing. Zdeněk Novotný Úřad práce v Plzni Úřad práce v Plzni, 9. února 2011
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
ORGANIZACE KRAJSKÉ SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA A ZKUŠENOSTI Z OLOMOUCKÉHO KRAJE Ing. Pavel Stonawský.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Evaluační aktivity Olomouckého kraje ve vztahu k vyhodnocení ROP SM Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Územní studie řešení přeložky silnice I/44 ve vztahu k protipovodňové ochraně obcí na řece Desné, Velké Losiny.
POV 2010 Informace o podaných žádostech. Harmonogram POV Schválení podmínek pro vyhlášení programu Radou Olomouckého kraje: Schválená alokace.
Centrum ekonomického vzdělávání v Olomouckém kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ Ing. Josef Peškar Obchodní akademie, Mohelnice, Olomoucká.
Vyhodnocení akce ALKOHOL. Prevence v rámci akce proběhlo na území celé ČR více jak 140 besed ve školách a školských zařízeních na téma užívání.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Problematika exekucí ve veřejnoprávních smlouvách Ing. Michal Obrusník.
Porada stavebních úřadů Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje.
Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,
Manuál pro obce k zákonu o právu shromažďovacím. Proč? K dispozici není žádný kvalitní komentář k zákonu č. 84/1990 Sb., o právu shromažďovacím, který.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.
Návrh koridorů cyklistické dopravy na území ITI Olomoucké aglomerace
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
XII. Konference samospráv Olomouckého kraje 21. 4
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
OLOMOUCKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-37 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
XII. Konference samospráv Olomouckého kraje
Hospodářská soudržnost ORP v regionu soudržnosti Střední Morava
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Olomouci
ITI Ústecko-chomutovská aglomerace
„Policista online“ prezentace projektu prevence kriminality
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
„Zavřít dveře nestačí II.“
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Odpadové hospodářství Olomouckého kraje Ing
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje
„Zavřít dveře nestačí…“
Situace na trhu práce na Šternbersku
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
ITI Ústecko-chomutovská aglomerace
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
VY_52_INOVACE_03_02_Olomoucký kraj
Komunitní plánování v okrese hodonín
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Setkání Kašperské Hory aktivity Policie ČR
Transkript prezentace:

„Drahá lhostejnost“ prezentace projektu prevence vandalismu Projekt proběhl v roce 2015 a byl podpořen Olomouckým krajem a státní dotací v rámci Programu prevence kriminality pro rok 2015.

Základní informace o projektu Předkladatel: Olomoucký kraj Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc   Statutární zástupce: Ing. Jiří Rozbořil, hejtman Kontaktní osoba: Mgr. Michal Poláček manažer prevence kriminality Olomouckého kraje

Cíle projektu Hlavní myšlenka projektu vychází ze snahy zapojit veřejnost do problematiky vandalství a prostřednictvím vyčíslených nákladů, které souvisí s úklidem, opravou, či výměnou mobiliáře, veřejnost aktivizovat k ohlašování závadového jednání s prvky vandalství. V rámci projektu byl vydán informační nosič, který byl v období od 1.9. – 30.11.2015 umístěn na pronajatých reklamních plochách typu citylight a billboard v místech s vysokou koncentrací osob (Olomouc 20x citylight, Přerov 4x citylight, Prostějov 4x citylight, Šumperk 1x billboard, Jeseník 1x billboard, Hranice n.M. 1x billboard, Mohelnice 1x billboard, Lipník n.B. 1x billboard, Šternberk 1x billboard). V ostatních částech kraje probíhala informační kampaň distribucí letáků prostřednictvím Policie ČR a obecní/městské policie či obecních úřadů obce s rozšířenou působností.

Billboard

Billboard

Citylight, Leták

Citylight

Děkujeme za pozornost Projekt „Drahá lhostejnost“ nelze kopírovat, přenášet, zobrazovat, převádět nebo aplikovat v jakékoli podobě bez předchozího výslovného písemného svolení realizátora. Zpracoval: Mgr. Michal Poláček, manažer prevence kriminality