ŠVÉDSKO 2019 9. 6. 2019 – 15. 6. 2019.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BERLÍN – EVROPSKÁ METROPOLE Berlín – město, kde se moderní dějiny staly symbolem poválečné Evropy
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Dánsko Vlajka znak.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
CESTA ZA HOKEJEM A POZNÁNÍM DO ŠVÉDSKA ÚNORA 2011.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Evropa – Střední Evropa
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Anglie a Paříž pro základní školy
Azurové pobřeží a Provence
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_274_Finsko Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
27. Letní škola slovanských studií 2016 škola na zámku
Výtvarný tábor na koních
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
 1. den – odjezd z Opavy přes ČR  2. den – Lucemburk, Waterloo, Brusel, Bruggy  3. den – Antverpy, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar  4.
Dánsko Vlajka znak.
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Vodácký kurz 9.ročníků –
Zájezd do Českého Švýcarska
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Rakousko - Vídeň Jakub Drdla 4. A.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Tábor 2019 DUB.
ŠVÉDSKO –
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

ŠVÉDSKO 2019 9. 6. 2019 – 15. 6. 2019

1. DEN V dopoledních hodinách odjezd z Teplic, přejezd přes Německo, v noci přeprava trajektem z Rostocku do Gedseru, průjezd Dánskem, následně plavba lodí z Helsingoru do Helsingborgu.

2. DEN V brzkých ranních hodinách vylodění ve Švédsku, přejezd na ostrov Öland. Öland se rozkládá podél JV pobřeží Švédska, jedná se o druhý největší ostrov království, je zahrnutý v UNESCU. V ranních hodinách ubytování v kempu v bungalovech. Volnější den v místě, procházka po okolí, možnost využití sauny, minigolfu…

3. DEN Celodenní prohlídka jižní části ostrova, zastávka u pevnosti Borgholm z 12. století, u největšího větrného mlýnu na ostrově – Björnhovda. Návštěva stepi Alvaret spojená s procházkou k jezeru Möckelmossen. Dále kolem zdi Karla X. až na samotný jižní výběžek. Výstup na maják Dlouhého Jana, návštěva Domu přírody, procházka po pobřeží. Navečer návrat do kempu.

4. DEN Návštěva švédské ZŠ v okolí města Kalmar na pevnině. Jedná se o exkurzi se zaměřením na konverzaci dětí v angličtině. Odpoledne následuje  prohlídka Kalmaru, města, kde se psaly švédské dějiny. Procházka po hradbách kalmarského zámku, návštěva centra s Katedrálou, individuální volno. Navečer návrat do kempu.

5. DEN Celodenní prohlídka severní části ostrova Öland. Přejezd až na nejsevernější výběžek ostrova, zastávka u severního majáku Svatého Erika a procházka naučnou stezkou blízkým „Lesem skřítků“, jedná se o lesní plochu v severní části ostrova, kde vítr pokroutil stromy do roztodivných tvarů. Při zpáteční cestě návštěva a prohlídka mlýnu Sandvik a rybářské vesničky nesoucí stejný název. Navečer návrat do kempu.

6. den Dopoledne odjezd z kempu směrem do přístavu Helsingborg, odtud lodí do Helsingoru. Přejezd do Kodaně, která je díky mnoha historickým památkám právem přezdívána Paříží severu. Pěší prohlídka severní části města – Malá mořská víla, Geofinina fontána, přístav, sídlo královské rodiny. Okružní prohlídka centra. Ve  večerních hodinách odjezd do přístavu Gedser.

7. den V noci přeprava trajektem do Rostocku, přejezd Německa a v ranních hodinách příjezd do Teplic.

cena a platba cena pobytu 5 500 Kč a DOPRAVA a pojištění MAX. 3 000 Kč o platbě zálohy budete včas informováni – sdělíme vám číslo účtu, přesnou částku a termín. neposílejte prosím peníze po dětech do školy. děkujeme za pochopení Doplatek ve výši 5.500,-CZK uhraďte bezhotovostně v období od 8. 4. 2019 do 12. 4. 2019 na účet cestovní agentury Polar Travel s.r.o. číslo: 2114467484/2700, VS 30052019, do zprávy pro příjemce uveďte jméno a příjmení dítěte (ne rodiče). Prosíme, nezasílejte dříve ani později.

cena zahrnuje 4 x nocleh na ostrově Öland v bungalovech 4 x snídaně 4 x večeře 4 x svačina 1 x oběd ve švédské škole 1 x balíček na zpáteční cestu 4 x trajekty mezi Německem, Švédskem a Dánskem průvodce po celou dobu zájezdu vstupy služby v kempu: minigolf, sauna

aktivity a ubytování ostrov Öland je turisticky velmi atraktivní ostrov je 6-16 km široký a 140 km dlouhý nachází se na něm mnoho historických památek kemp leží na břehu moře v lesoparku, má vlastní pláž, minigolf, hřiště, saunu bungalovy jsou pro 4 osoby, s vybavenou kuchyní, terasou, zahradním nábytkem, TV program pobytových dní na ostrově může probíhat v jiném, než uvedeném pořadí z důvodu návaznosti na návštěvu ve švédské škole.

důležité upozornění vlastní povlečení do bungalovů s sebou sociální zařízení v servisní budově doporučujeme vzít s sebou plavky nutný platný cestovní doklad (PAS, OP) DOPORUČENÉ KAPESNÉ VČETNĚ VSTUPŮ 150 – 200 SEK, 20 EUR

předávání informací veškeré informace budete dostávat průběžně prostřednictvím systému edookit dne 16.4. se bude před třídními schůzkami konat informační schůzka k zájezdu, na které bude přítomna i zástupkyně ck

strava v kempu vaří kuchařka z Čech, strava bude česká

podmínky účasti v případě kázeňských problémů ( stačí i napomenutí třídního učitele) si vyhrazujeme právo děti z účasti na zájezdu vyloučit a nabídnout jejich místo náhradníkovi

pedagogický dozor a zdravotník Michal Chalupný, Radka chalupová, Gabriela Maršálková Zdena Šnáblová - zdravotnice