Začínáme se slovesy I Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prvňáci a matematika Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Advertisements

Druháci a matematika 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu
AUTOBUS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
MYŠ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
SESTAVENÍ ELEKTRICKÉHO OBVODU
KOZA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Ruský obrázkový slovník VII Oblečení − одежда
Převody – jednotky délky
Pracovní listy k vytisknutí
Konstrukce trojúhelníku
PÉČE O ZDRAVÍ Obrázek dostupný z:
RYBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
LEŽET Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní listy pro prezentaci DOPRAVA
OVCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
SLOVESNÝ ZPŮSOB Autor prezentace: Mgr. Jaroslava Zámostná
Český jazyk 2 . ročník PŘEHLEDY
Skloňování vzorů podstatných jmen rodu středního
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
BAREVNÉ TVARY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
Ověř si své znalosti z živočišné říše!
KOČKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
HUSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Pracovní materiál pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami – vady zraku Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Pravidla pro počítání s mocninami
Orofacionální cvičení I
Pořadí obrázků – domeček
Hyperoskulační kružnice elipsy
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
Převody délky MATEMATIKA
ČTVERCOVÁ SÍŤ Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je RNDr.Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
Druhá mocnina a odmocnina
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí je Irena Nemetová
Napiš čísla od 1 do 10 a pokus se určit minerály na obrázcích.
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Ivana Kuntová, Pětiúhelník Přesná konstrukce velikosti strany pětiúhelníku ze zadaného poloměru opsané kružnice Ivana Kuntová,
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Body Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
SČÍTÁME A ODČÍTÁME DO 5 S KAMARÁDEM
Převody – jednotky délky
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Ruský obrázkový slovník XV Tvary – формы
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Pořadí obrázků – auto Postup práce:
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Ruský obrázkový slovník XXV Přídavná jména A
Kvadratická rovnice Vlastnosti kořenů kvadratické rovnice
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Napiš čísla od 1 do 10 a pokus se určit minerály na obrázcích.
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Začínáme se slovesy I Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Pojmenuj, co dělají osoby na obrázcích. Slovesa Pojmenuj, co dělají osoby na obrázcích. řídí zpívá hlásí se běží Autor © Tomasz Nogol

Pojmenuj, co dělají zvířata na obrázcích. Slovesa Pojmenuj, co dělají zvířata na obrázcích. leží jí plavou Autor © Tomasz Nogol

Pojmenuj, co dělají věci na obrázcích. Slovesa Pojmenuj, co dělají věci na obrázcích. jede svítí bijí Autor © Tomasz Nogol

Pojmenuj, co se děje s věcmi. Slovesa Pojmenuj, co se děje s věcmi. taje voní hoří vadne Autor © Tomasz Nogol

Najdi slovesa zelený snídal jsem pes píšete staví vykřikl první já ne šnek ach lyžujeme protože

U sloves rozlišujeme: tvary jednoduché tvary složené malujete hrajeme si budou utírat budou se oblékat kreslil jsem myjete se

Slovesa pojmenovávají děj, který bude probíhat probíhal probíhá seděl nakreslí myslím budou jíst budu lyžovat hrajeme si psal jsem čtou spala

Co sis zapamatoval? Slovesa jsou slova, která Uveď vždy 3 příklady: nám říkají, co osoby, zvířata a věci dělají nebo co se s nimi děje. Uveď vždy 3 příklady: Co dělají osoby: ________________________________________________ Co dělají zvířata: ________________________________________________ Co dělají věci: ________________________________________________ Co se děje s osobami, zvířaty a věcmi: ________________________________________________ Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.