Česká revmatologická společnost a Česká lékařská společnost J. E

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Akutní respirační selhání – důvod k urgentnímu revmatologickému vyšetření? 1)Petr Bradna, 2)Jan Maňák, 3)Vladimír Koblížek, 1)Tomáš Soukup, 1)Jan Tomš,
Vzdělávání zdravotnických pracovníků
ZKUŠENOSTI PRACOVIŠŤ ZAPOJENÝCH DO ŘEŠENÍ PROJETŮ EU NA LF UK PLZEŇ ENDOKRINOLOGICKÝ ÚSTAV V. Zamrazil Endokrinologický ústav Praha Subkatedra endokrinologie.
Seminář Společnosti C-M-T Parlament ČR PRAHA –
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Plenární schůze foniatrické sekce a Zpráva o činnosti výboru Foniatrické sekce ČSORLCHHK ČLS JEP (1. rok funkčního období) J. Dršata, O. Dlouhá, R. Havlík,
SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA Vážené.
Víra: pomoc nebo zátěž? Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS JEP.
POSTAVENÍ REVIZNÍHO LÉKAŘE V SOUČASNÉM SYSTÉMU VEŘEJNÉHO ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ (zpracováno podle Calta,J.: Co ovlivňuje postavení RL v ČR, 5. Slovensko.česká.
Konference Sekce farmaceutických asistentů ČAS
SEKCE KRIZOVÉ ASISTENCE SPOLEČNOSTI LÉKAŘSKÉ ETIKY ČLS JEP MUDr. Eva Kalvínská.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů Konference „Podpora vzdělávání zdravotnických pracovníků z fondů Evropské unie“ Hotel ILF
Ivan Novák, Katedra pediatrie IPVZ
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
ZPRÁVA O CELOŽIVOTNÍM VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY
M.Olejárová Subkatedra revmatologie IPVZ Revmatologický ústav Praha
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ SESTER ODDĚLENÍ NEONATOLOGIE V POROVNÁNÍ SE ZAHRANIČÍM Radka Šamonilová Neonatologie VFN Praha.
Akreditace klinických laboratoří Ing. Martina Bednářová Seminář NASKL, let akreditace.
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
MUDr. Stanislav Kos. CSc. Předseda ČOPN
1 Strategie NASKL Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
1 HK ČR, Praha SPOLUPRÁCE SE VZDĚLAVATELI Z POHLEDU ZAMĚSTNAVATELŮ Kurikulum S Praha.
Je dnes dětství bezpečné. (Subjektivní zkušenost dět
Zpráva výboru ČDS ČLS JEP o činnosti za rok 2011 Výroční členská schůze Luhačovice 2012 Terezie Pelikánová.
Konference a soutěže. Konference Škola a drogy 2014 pořádá SANANIM ve spolupráci s Prev-centremPrev-centrem Konference se uskuteční ve dnech října.
Preventivní programy v ordinaci PLDD
Inovace povinného studijního předmětu pediatrie a vytvoření multimediálního textu pro praktickou výuku B.Ludíková, V.Mihál Dětská klinika, Lékařská fakulta.
Bolest a primární péče MUDr.Bohumil Skála,PhD Praktický lékař pro dospělé SVL ČLS JEP Ústav soc.lékařství LF UK Hradec Králové.
Registr klinických laboratoří Seminář pro registrované laboratoře Lékařský dům, Praha 5. dubna 2007 Bilyk I., Sedláková J.
Indikace a interpretace imunologických laboratorních vyšetření (seminář) Doc.MUDr.Petr Čáp,PhD
Činnost komise IVIG v roce 2003 CPVŠ 2003, Hradec Králové, Ludmila Tichá
Perspektivy lékařských knihovníků v knihovnicko-informačních.
IX. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 4. a První informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a První informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
Atestace, jak na to… Ondřej Blohoň.
VETMEETING ROČNÍK. VETMEETING HOTEL JEZERKA, SEČ.
Etika a realita Jana Vojtíšková Ústav všeobecného lékařství 1. LF UK Praha Praktická lékařka Praha.
Zpracovala: MUDr. Jana Šeblová, Ph.D., předsedkyně výboru.
OČKOVÁNÍ – vzdělávání PLDD MUDr.Alena Šebková, PLDD, předsedkyně OSPDL ČLS JEP Parlamentní seminář, duben 2015.
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
REGISTRACE:
Zdravotnická Záchranná Služba Historie Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR MUDr. Jiří Štětina – poslanec PSP ČR MUDr. Milan Ticháček.
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
Vzdělávání v laboratorní medicíně – prezenčně i virtuálně Marie Karlíková, Daniel Rajdl, Ondřej Topolčan Lékařská fakulta UK Plzeň.
1.  Má svoji odbornou společnost v rámci ČLS JEP  Má svoji subkatedru v rámci IPVZ  Nemá svůj obor, jednotný systém vzdělávání RL  Kvalifikace RL.
Fulín P., Pokorný D., Štefan J., Sosna A. 1.Ortopedická klinika 1.LF UK a FN Motol ORTOPEDIE PRO REVMATOLOGY A REVMATOLOGIE PRO ORTOPEDY Velké Bílovice.
Jana Haberlová Neuromuskulární centrum 2. LF UK a FN Motol, Praha
Novinky v hematologii Seminář Místo konání v pátek
MUDr. Jaroslav Kratochvíl, MUDr. Eva Smržová
Pozvánka Brno, Filosofická fakulta, A. Nováka 1
Vzdělávání zdravotnických pracovníků
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
URGENTNÍ MEDICÍNA CO UMÍME NABÍDNOUT PACIENTŮM?
Co jsou to revmatická onemocnění?
Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"
Standardní postupy a standardní péče – jak na to?
INTERAKTIVNÍ DISPENZAČNÍ SEMINÁŘE: O projektu
Národní diabetologický program (NDP)
Katedra ochrany rostlin České zemědělské univerzity v Praze   pořádá odborný seminář   NOVÉ TRENDY V OCHRANĚ ROSTLIN   8,30 – 9,00 Prezence   Úvod –
Zpracovala: MUDr. Jana Šeblová, Ph.D., předsedkyně výboru
XIII. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY/ NOVINKY V HEMATOLOGII
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
Pozvánka Brno, Filozofická fakulta, A. Nováka 1
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Česká revmatologická společnost a Česká lékařská společnost J. E
MUDr. Jaroslav Kratochvíl, MUDr. Eva Smržová
Transkript prezentace:

Česká revmatologická společnost a Česká lékařská společnost J. E Česká revmatologická společnost a Česká lékařská společnost J. E. Purkyně si Vás dovoluje pozvat na XVI. seminář mladých revmatologů Odborná témata Fertilita, gravidita, laktace a sexuální funkce revmatiků; bezpečnost farmakoterapie v revmatologii; GCA/PMR a ANCA asociované vaskulitidy; infekce a artritidy; reaktivní artritidy; revmatologie z pohledu dermatologa část II a patologa; interpretace imunologických vyšetření; základy rtg nálezů část III. 16. - 18. 5. 2019 Hotel Volarik, Mikulov Akce má charakter postgraduálního vzdělávání a je garantována ČLS JEP ve spolupráci s ČLK (ohodnocena kredity) a POUZP jako akce kontinuálního vzdělávání - účastníci obdrží certifikát o účasti. Sekretariát semináře: Organizátoři semináře: Česká revmatologická společnost ČLS JEP MUDr. Andrea Smržová, Ph.D. (www.revmatologicka-spolecnost.cz) andrea.smrzova@atlas.cz Subkatedra revmatologie IPVZ doc. MUDr. Michal Tomčík, Ph.D. Veronika Špinglová tomcik@revma.cz Na Slupi 4, 128 50 Praha 2 spinglova@revma.cz