Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Advertisements

snadná tvorba www stránek zadarmo
Pracovní plocha Pracovní plocha : Tlačítko start
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Základy práce s počítačem – lekce I. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Základy práce s počítačem – lekce II. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Základy práce s počítačem – lekce V.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.11 Internetový prohlížeč-vyhledávání a ukládání dat z internetu do počítače Anotace: V prezentaci se žák seznámí se základními typy.
CIT.CZ spol. s r. o.. Projekt CIT Reader INSPO 2012.
Informatika Internet.
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Internetové prohlížeče
MS Internet Explorer Prohlížeč – zobrazuje www stránky Obsahuje:
Anotace Žák se seznámí s víceúrovňovým číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci víceúrovňové.
European Computer Driving Licence Modul 7 – Služby informačních sítí Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně.
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – nastavení domovské stránky VY_32_INOVACE_02 Sada.
Anotace Žák v aplikací MS Word dokáže nastavit sloupce Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže v aplikaci MS Word využít funkce sloupce.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_14_16_ovládací panely.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Základní prvky internetového prohlížeče
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
Ovládací panely obecně.
Vytvoření hypertextového odkazu
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Informační a komunikační technologie Zabezpečení sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník:
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Konfigurace Windows VY_32_INOVACE_10_1_05_AP.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: leden.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
CENTRUM BIOSTATISTIKY A ANALÝZ Lékařská a Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita Uživatel počítačové sítě b) Vyučující tým: Daniel KLIMEŠ Ivo ŠNÁBL.
Ivana Topolová VŠE v Praze
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Základní nastavení systému
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Word Číslo DUM: III/2/VT/2/2/30 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro zabezpečení počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/2/34 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Tabulkový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
Internetový prohlížeč Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Používání internetových.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název materiálu: Nastavení vlastní domovské stránky Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_07_Inf5 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Server Anotace:
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Orientace na pracovní ploše počítače
Inf Bezpečný počítač.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Internetové prohlížeče
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r. o., Orlová Lutyně
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Práva uživatelů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Libor Otáhalík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_16_Inf5 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2313 Téma: Internet Explorer - nastavení Anotace: Prezentace upřesňující nastavení Internet Exploreru. Datum: 23. 10. 2012 Keywords: Internet Explorer, nastavení

Internet Explorer Nastavení

Tlačítko pro vyvolání nabídky pro nastavení Internet Exploreru Tlačítko Nástroje Tlačítko pro vyvolání nabídky pro nastavení Internet Exploreru

Pro nastavení prohlížeče klikneme na Možnosti Internetu. Nástroje Pro nastavení prohlížeče klikneme na Možnosti Internetu.

Možnosti Internetu Nastavení domovské (startovací) stránky. Práce s historií a možnost zadání počtu dnů historie.

Nastavení velikosti paměťového prostoru historie a počtu dnů.

Zabezpečení Nastavení zabezpečení přístupu prohlížeče na www stránky. Výchozí je střední úroveň. Moderní antivirové programy s firewallem řeší tuto problematiku vlastním způsobem.

Obsah Kontrola obsahu www stránky. Zajímavá možnost Rodičovské kontroly nevhodného obsahu www stránky, která ovšem preferuje anglický jazyk.

Osobní údaje Nastavení tzv. souborů cookie. Weby, na které přistupujeme si ukládají na našem PC informace o verzi prohlížeče, systému atd. Při zákazu cookie se mohou některé stránky chovat nestandartně.

Připojení Nastavení připojení k internetu. Standardně se připojení PC do sítě nastavuje v Ovládacích panelech a prohlížeč toto nastavení automaticky „přebírá“.

Programy Nastavení způsobu spuštění browseru. Správa doplňků a nastavení programů spolupracujících s Internet Explorerem (např. Outlook, Word...). Možnost změny asociace soborů.

Upřesnit Další podrobné volby nastavení (pokročilé). Důležitá možnost obnovení výchozího nastavení prohlížeče – při nestandardním chování.

Zkus si: Zjisti, jakou máš nastavenou domovskou stránku. Pomoc Změň počet dní historie na 10. Pomoc Zkus obnovit výchozí nastavení prohlížeče. Pomoc

Použité zdroje: Obrázky: Print Screen Microsoft Internet Explorer 10