G6A 1.čtvrtletí 2018/2019.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Advertisements

Kariérové poradenství na ZŠ Přerov, Trávník 27
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
střední odborná škola služeb
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Úspory energií na školách 2004 Úspory energií na školách 2004 SEVER Horní Maršov.
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Třídní schůzky 1.C a 1. D Třídní učitel:
SEMINÁŘ Jana Doleželová, Knihovna AV ČR Petra Bártková, Knihovna AV ČR Praha.
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
KSO/FIPV1 Prezentace příkladu 8.2 Lenka Matoušková K06734.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Třídní schůzky 8. prosince A
Cesta za dobrodružstvím..
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_076.MAT.01 Hospodářské výpočty 5 – PROCENTOVÝ POČET.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
RODIČOVSKÉ SCHŮZKY DNE PROGRAM 1) AKCE ŠKOLY ( 2) AKCE TŘÍDY (PRAŽSKÝ HRAD) – SOUHLAS.
 Třídní učitelka, výchovná poradkyně  ÚP-poradenské středisko pro volbu povolání Dny otevřených dveří  Náš projektový.
 projekt financován z nadačního fondu nadnárodní společnosti PPG Industries  celková suma asi Kč.
SLOVNÍ ÚLOHY ŘEŠENÉ ROVNICÍ (s procenty) % 0,01 setina Prezentace je zaměřená na výklad a procvičení slovních úloh s procenty, které řešíme rovnicí. Autor:
KAPACITA ŠKOL - ROZTOKY Strasti, slasti, zkušenosti.
Třídní schůzky Badatelé i v páté třídě Gutovka – výborný začátek roku.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Třídní schůzky T4
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
školská rada + rodičovská unie
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Třídní schůzka 3.A
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Třídní schůzka Kvinty A
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Školní parlament ZŠ Písnická
Vítejte ve třídě 4. A.
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
Přijímací řízení 2019.
Setkání kariérových poradců
G5A 3.čtvrtletí 2017/2018.
Třídní schůzky
Třídní schůzky
Školní vzdělávací program
G6A3.čtvrtletí 2018/2019.
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Vítejte ve třídě 4. C.
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

G6A 1.čtvrtletí 2018/2019

Sexta A– charakteristika třídy Kolektiv stále ve skupinkách, které se ale respektují a komunikují spolu navzájem Problém s používáním mobilů a chytrých hodinek – pokusit se doma s nimi promluvit

1) Volby do školské rady 2) potvrzení pozice třídního důvěrníka ve funkci Jana Gerhátová (G5) Petra Sedláčková (G4)

Termíny Rodičovská rada 17:00 ředitelna 20. prosince – zápis na zkouškový týden 21. prosince – Jarmark 15 – 19h. 3., 4. a 18. ledna – ředitelské volno 14.- 17. ledna – zkouškový týden Do konce ledna SRPŠ – 300,- kč

Co se děje? Rekonstrukce učebny fyziky, toalet, dveří v šatně, šatní skříňky Školné – pro tento školní rok vybráno Plánujeme rekonstrukci učebny IVT – vznikne multifunkční učebna oken v 2.patře vybudování Fitness parku rekonstrukci víceúčelového hřiště Gymplfest – ?? Rozložení plateb v příštím školním roce

Co stále funguje? Dozor nad žáky 6:55 – 16:30 Volnočasové aktivity/doučování - Akademie příslibu Školní klub: studovna, herna, ohřev jídla, pitný režim

Dotazy ? Děkuji za účast a spolupráci.