Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Advertisements

Výukově poznávací zájezd do Španělska
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Tato prezentace byla vytvořena
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Mimoškolní aktivity zábava a povinnost.
Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Lyžařský výcvikový kurz
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
TÁBOR ….
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Londýn 5. – schůzka s rodiči
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Poznatky z šetření stížností
Léčebný řád nemocnice Karel Šebestík. 1. Při přijetí do nemocnice se Vás ujme sestra, která Vás seznámí s oddělením, uvede do pokoje, zapůjčí nemocniční.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2012 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Anglie a Paříž pro základní školy
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
VY_32_INOVACE_CER_4 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Povinnosti průvodce během zájezdu - řešení Jméno.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2015 / D ŮLEŽITÉ TERMÍNY odevzdání přihlášek do oborů s talentovou zkouškou 2.1. – přijímací zkoušky do oboru.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Vítejte Indiáni z 3.A. Termíny  1.6. den dětí  uzavření klasifikace  odevzdání učebnic  týden sportu  zahradní slavnost.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Předškolní vzdělávání a školní stravování 2010 Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D.
ZÁŠKOLÁCTVÍ.  Záškoláctví je jedním ze závažných problémů, které musí školství řešit.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Výtvarný tábor na koních
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení Harrachov
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Český svaz žen Štoky pořádá
Bezpečnost ve škole a školském zařízení
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Třídní schůzka 3.A
Přehled opatření uložených za spáchání trestného činu (provinění)
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Kurz snowboardingu (KTS/SNO)
Novinky v předškolním vzdělávání
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
H2O - Vltava.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu 19. 1. 2019 v 7:45 od školy (u bazénu) Sraz všech účastníků je v 07.30 v místě odjezdu!! Příjezd 26. 1. 2019 bude v odpoledních hodinách opět ke škole Kdo nezaplatí, nejede …

Při odjezdu na akci je potřeba odevzdat: (je napsáno na lístečku, který právě dostáváte) kopii průkazu zdravotní pojišťovny dítěte potvrzení o zdravotním stavu dítěte a bezinfekčnosti léky, které dítě pravidelně užívá ( je třeba uvést způsob užívání) potvrzení o odborném seřízení lyžařské výzbroje 1600 Kč na vleky (5 ze 7 + záloha na kartu)

Doporučený seznam věcí na LVK – výběr: (je napsáno na papíru, který právě dostáváte) zimní rukavice na svah zimní čepice zimní bunda + zimní kalhoty osobní prádlo počítejte u všeho na výměnu v případě promáčení přezuvky na chatu masku na karneval (něco jednoduchého a skladného – na oblečení) hygienické potřeby

Ceník vleků: Vleky nejsou zahrnuty v ceně - na pět dnů ze sedmi - cena „školní“ permanentky na celý areál je 1500,- (+ záloha) – celkem 1600,- Kapesné - dle možnosti rodičů cca (500 – 1000 Kč ) Středa, výlet lanovkou na vrch Žalý – podle počasí

Řád lyžařského výcvikového kurzu.

Důležité body řádu LVK Účast všech žáků na stanoveném programu a výcviku je povinná. Onemocnění a poranění hlásí žáci při výcviku pedagogickému dozoru, na chatě zdravotníkovi LVK. Žáci, kteří jsou omluveni z výcviku, nesmějí bez povolení vedoucího opustit chatu. Pokud je vedoucí na výcviku řídí se rozhodnutím zdravotníka.

Důležité body řádu LVK Kouření a požívání alkoholických nápojů nebo jiných návykových látek je přísně zakázáno. Rovněž je zakázána jakákoliv manipulace s otevřeným ohněm. Škodu na zařízení chaty je třeba ihned hlásit! Peníze a cenné předměty si mohou účastníci v mimořádných případech uložit u vedoucího zájezdu. Za cenné předměty nesouvisející s lyžařským výcvikem škola neručí. Totéž se týká i lyžařské výzbroje uložené mimo vyhrazený prostor. Veškeré ztráty je nutno ihned hlásit instruktorům a vedoucímu lyžařského kurzu.

Důležité body řádu LVK V období večerky je z důvodu fyzické náročnosti zakázáno rušit noční klid jakýmkoliv způsobem. Mobilní telefony, tablety a DVD playery budou žákům před začátkem večerky vybrány a uloženy na pokoji vedoucího kurzu po dobu trvání večerky.

Porušení řádu lyžařského kurzu se trestá dle stupně až vyloučením z dalšího pobytu bez nároku na vrácení zaplacených výloh, po předchozí konzultaci s ředitelem školy V případě zvláštních okolností, zejména při onemocnění dítěte, zajistí zákonný zástupce jeho okamžitý individuální odvoz domů (na vlastní náklady), ještě před termínem společného návratu.

Děkuji za pozornost, pokud máte nějaké dotazy teď je na ně prostor