JAZYKOVÝ KURZ SALZBURG

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Informační centra Moravskoslezského kraje – pomocník na cestě k využití CT ve výuce Soutěžní přehlídka TOPík 2012 Využití ICT prostředků při bilingvní.
Naše město a škola Jakub Jakuba 9.C.  Vizovice jsou město v okrese Zlín ve Zlínskem kraji  Dominantou města je barokní zámek  jsou zde dvě trojúhelníková.
Odborná stáž DRÁŽĎANY Bylo toho hodně Blicke auf Dresden  Zde si můžete udělat vaši fotku u krásného panorama města Drážďany.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Švýcarsko 2012 Praktikum v ZHAW Wädenswil. ZHAW Zurich University of Applied Sciences School of Life Sciences and Facility Management Wädenswil, Švýcarsko.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Ž A M B E R K ŽAMBERK LEŽÍ NA VÝCHODĚ ČECH V PARDUBICKÉM KRAJI MĚSTO JE ROZPROSTŘENO V ÚDOLÍ KOLEM ŘEKY DIVOKÉ ORLICE A NACHÁZÍME JEJ I NA OKOLNÍCH KOPCÍCH.
Wolfgang Amadeus Mozart
Zájezd do Jindřichova Hradce
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_316_Psaní velkých písmen AUTOR: Ilona Kozubová ROČNÍK, DATUM:
Základní škola Bohutín, okres Příbram, Bohutín 37,
Salzburg Mozartovo město.
Památky UNESCO v ČR Praha – historické jádro, Vyšehrad.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
ZŠ Hladké Životice Červen Zde je realizován projekt CZ.1.07/1.1.07/ „Kritické myšlení jako nástroj formování osobnosti.
Evropa – Střední Evropa
Veronika Šturcová Druhá
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Český Krumlov,
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_577_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Alpské země.
Školní výlet 4. třídy Čtyři palice, Perníčky, Zkamenělý zámek, zámeček Karlštejn, Lukásova lípa.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
Tip na jarní výlet Zell am see.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Česká republika: obyvatelstvo a sídla
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Kladruby.a.okoli.
CESTOVNÍ RUCH.
Česká republika: vodstvo
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s. IC EUROPE DIRECT Most informační služby a akce o EU Štěpán OBRTLÍK.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Salzburg.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Bor.a.okoli.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Tachov.a.okoli.
Vsetín Město ve kterém žiji
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
ČESKÁ REPUBLIKA Jihočeský kraj Jihočeský kraj v ČR.
Školní výlet 7. B Praha. Cesta do Prahy pendolinem proběhla bez problémů.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
HLAVNÍ PAMÁTKY ČESKÉ REPUBLIKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_312 _Praha Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Matyáš Bernard Braun Ukázky z tvorby. sv. Ivo Karlův most, Praha foto 2.
ÚSTECKÝ KRAJ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_11_A_12_Ústecký kraj Téma: Vlastivěda -
Název školy. Plavská škola Autor. Mgr. Marcela Hádková Název
NAŠE OBEC ANOTACE Prezentace na téma MOJE OBEC- můj domov. DATUM
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_7C_15 TÉMA: Vlastivěda4
Školící a konferenční objekty MŠMT
VY_32_INOVACE_43_Ochrana přírodního bohatství
Složené slovní úlohy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Vytvořil: Tomáš Podzemský
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
Nina Geisselreiterová 4.A
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Školní výlet 2019 Rakousko, Německo
Transkript prezentace:

JAZYKOVÝ KURZ SALZBURG 20. – 26. 8. 2017 Vzdělávací instituce: inlingua Salzburg - Language Center Tento projekt je realizován za finanční podpory Evropské unie.

Adresa školy inlingua Salzburg Language Center Reichmayr & Fasano GesbR Sigmund-Haffner-Gasse 8 5020 Salzburg www.inlingua-salzburg.at Vnitřní prostory školy Škola je umístěna v historickém centru města

V Salzburgu učení, nebylo mučení Výuka v „rodinném“ kruhu Slečna učitelka a mé dvě spolužačky (Mongolka a Japonka)

Školní výlet na zámek Helburn Spolužačky z vedlejší třídy Zámek a jeho proslulé vodní hrátky Zámecká zahrada

Toulky historickým centrem Univerzita s menzou kam jsem chodil na obědy Salzburský hrad (pevnost) neboli Festung Hohensalzburg Pohled z hradu na město

Rodné město W. A. Mozarta Létající Mozart Rodný dům

Okolí Most přes řeku Salzach Měsíční jezero

Výlet NP Hohe Tauern Moje paní domácí u své chaty Krimmlerské vodopády Výhled na Obersulzbach

Děkuji za pozornost Bc. Jaroslav Pražák