SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ Zahraniční síť MPO Zpravodajství pro export One-Stop-Shop pro exportéry.
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Služby CzechTrade 2012 Ing. Dagmar Matějková,MBA DITTRICHOVA 21
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
CzechTrade: Partner pro Váš export
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
CzechInvest Koncepce podpory investic
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Podpora firem na trzích mimo EU Tomáš Rak ředitel odboru exportních služeb.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Úloha zahraničních kanceláří CzechTrade Tomáš Rak.
Představení klubu manažerů
Partner českých malých a středních exportérů. Struktura financování a programy pro SME, připravované novinky pro podnikatele Seminář „Jak zpomalení růstu.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Více služeb pro české exportéry © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
CzechTrade 2016 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry
Aktuální vývoj a příležitosti v česko-německých obchodně- ekonomických vztazích Tomáš EHLER vedoucí obchodně-ekonomického úseku ZÚ Berlín Velvyslanectví.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání – síť Enterprise Europe Network Andrea.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Exportní konference, Zapojení Svazu průmyslu a dopravy ČR do naplňování Exportní strategie Exportní konference,
Zdroje informací o exportních příležitostech. 2 BusinessInfo.cz Oficiální portál pro podnikání a export Korejská republika
Mgr. Lukáš Prokeš zástupce náměstka ministra ředitel odboru Podpora exportu a ekonomická diplomacie 11 Podpora exportu a ekonomická diplomacie.
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Etiopie, Keňa Obchodní příležitosti pro české zemědělství a potravinářství Praha, 7. dubna 2016.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Podpora poradenských služeb a exportu v letech Ing. Dita Kabelková Projektový manažer RAVEN Consulting, a.s. Praha,
Michal Koščo vedoucí zastoupení v Istanbulu TENERWIKI.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Odbor exportních příležitostí - NOVINKY Ing. Jana Falathová, ředitelka odboru.
AKTUÁLNÍ ZAMĚŘENÍ AGENTURY CZECHTRADE
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Informační zdroje české veřejné správy
Program B2B a zapojování soukromého sektoru do rozvojové spolupráce Ludmila Leškovská, Česká rozvojová agentura Praha,
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Současnost a perspektiva českého zemědělství
Transkript prezentace:

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 9. 10. 2018 Ing. Milan Ráž ředitel sekce služeb pro exportéry

ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 51 ZASTOUPENÍ NA 5 KONTINENTECH EVROPA 23  ASIE 15  AMERIKA 8  AFRIKA 4  AUSTRÁLIE 1

PROFESIONÁLNÍ A KOMPLEXNÍ EXPORTNÍ SERVIS INFORMACE CzechTrade denně, www.businessinfo.cz, aktuální analýzy příležitostí, analýzy na míru, oborové katalogy, exportní průvodci PORADENSTVÍ Vstupní exportní konzultace se zástupci CzechTrade v regionech nebo oborovým konzultantem na centrále v Praze Osobní konzultace s odborníky zahraničních kanceláří CzechTrade OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI Sourcing Days – organizace setkání se zahraničními nákupčími Poptávky zahraničních firem po zboží a službách českých dodavatelů Nabídky zahraničních dodavatelů pro české zájemce Tendry ze světové banky CERN

PROFESIONÁLNÍ A KOMPLEXNÍ EXPORTNÍ SERVIS INDIVIDUÁLNÍ SLUŽBY Průzkumy trhu Vyhledání obchodních partnerů + Příprava na jednání Dlouhodobá exportní asistence PREZENTACE FIREM V ZAHRANIČÍ B2B akce Společné účasti firem na mezinárodních veletrzích Sourcing Days – setkání se zahraničními nákupčími Novumm a Novumm Ket – program podpory Marketing z EU pro prezentaci na vybraných veletrzích

CZECHTRADE DENNĚ EXPORTNÍ PŘÍLEŽITOSTI DO VAŠEHO E-MAILU Služba je bezplatná Exportní příležitosti denně zasílané od zástupců zahraniční sítě CzechTrade, obchodně-ekonomických úseků zastupitelských úřadů, přímo od zahraničních firem a z dalších zdrojů Zahraniční poptávky, projekty a tendry Obchodní novinky ze zahraničí Akce v zahraničí Semináře zaměřené na export pořádané CzechTrade Nabídky výrobků a služeb zahraničních firem Nabídky vytváření obchodních zastoupení zahraničních firem v ČR ODKAZ PRO NASTAVENÍ FILTRU PRO ODESÍLÁNÍ RELEVANTNÍCH INFORMACÍ DŮLEŽITÝCH PRO VAŠE PODNIKÁNÍ: https://www.czechtrade.cz/czechtrade-denne/objednavka

CZECHTRADE: REALIZÁTOR PORTÁLU PRO PODNIKATELE NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO PODNIKATELE A EXPORTÉRA Aktuální informace o podnikání včetně daňového systému, zákonů, analýz, statistik, dotací z fondů EU, programů podpory Obchodní příležitosti doma i ve světě Unikátní přehled o teritoriích a jejich potenciálu pro český export Návštěvnost až 250 000 uživatelů měsíčně/ růst 7% ročně Více než 21, 000 uživatelů BusinessInfo.cz Newsletter

ŠANCE PRO ÚSPEŠNÝ EXPORT MOŽNOST, JAK ZÍSKAT BEZPLATNOU SLUŽBU ODMĚNÍME VÁS ZA ÚSPĚCH Motivace firem k exportu pro Vás Sleva ve výši 100% na další služby agentury CzechTrade Profesionální doprovodný servis v oblasti PR JEDNODUCHÉ PODMÍNKY Objednání individuální asistenční služby u zahraniční kanceláře CzechTrade Na jejím základě realizace obchodu v minimální hodnotě 250 000 Kč Poskytnutí informací k danému obchodu a souhlasu s medializací úspěšné spolupráce s CzechTrade

Česká agentura na podporu obchodu CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce Dittrichova 21, 128 01 Praha 2 Tel.: +420 224 907 541 Mob.: +420 724 966 513 E-mail: milan.raz@czechtrade.cz www.czechtrade.cz