ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

PPZRS a projekty vnější spolupráce EU
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Celostátní síť pro venkov
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Měření mobilních služeb Mobilní metokomise Mobile Internet Forum 2010.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Marketingová komunikace
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová Svaz měst a obcí ČR.
MARKETINGOVÝ MIX.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Multilaterální setkání mládeže partnerských měst Jičín –
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
Podpora prodeje. soubor různých motivačních nástrojů, krátkodobého charakteru, které jsou vytvořeny pro stimulování rychlejších nebo větších nákupů určitých.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
1 evidence, plánování, workflow, analýzy, notifikace.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
15 let akreditace v ČR Ing. Jiří Růžička, MBA Ing. Jiří Růžička, MBA Historie akreditace a Českého institutu pro akreditaci 1988 – 1991 Prapočátky.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS
Komunikační platforma PNEU REVUE
Zpráva kontrolního výboru
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
turistická oblast v srdci Čech
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
RESORT LUHAČOVICE.
Marketingová komunikace
PROFESNÍ KOMORA SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ, Z.S.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Náhradní rodinná péče v Moravskoslezském kraji
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017 10. ročník

Co je... Celostátní anketa, jejímž cílem je zvolit a ocenit vynikající osobnosti, produkty a služby v oblasti správy vozových parků.

Anketa Fleet Awards (FA) zahrnuje... Volbu Firemního auta roku (FAR) standardně v devíti kategoriích odbornou 100člennou komisí Volbu Firemního auta roku v internetovém hlasování Volbu Fleetových cen ČR v šesti základních kategoriích, případně dodatečně vypsaných kategoriích Volbu Fleetového manažera roku (na straně provozovatele fleetu a na straně dodavatele)

Metodika volby 100členná manažerská porota; 100 manažerů 100 firem z celé ČR, kterou nominuje šéfredaktor časopisu FLEET, volí Hankook Firemní auto roku Internetové hlasování o Hankook Firemní auto roku podporované Mediálními partnery a zúčastněnými subjekty otevřené veřejnosti Fleetové ceny v ostatních kategoriích volí 10členná komise nezávislých expertů Pro více informací viz Všeobecné podmínky http://www.fleetawards.cz/organizace/vseobecne-podminky/

Harmonogram 1. 3. 2017 Oficiální zahájení ankety, spuštění nominační aplikace pro Fleetové ceny ČR 31. 3. 2017 Uzávěrka nominací pro Firemní auto roku 2017 14. 4. 2017 Uzávěrka dodání podkladů pro členy Manažerské poroty 20. 4. 2017 1. testovací den (Brno) 15. 6. 2017 2. testovací den (Most) 14. 9. 2017 3. testovací den (Pardubice) 22. 9. 2017 Uzávěrka nominací pro Fleetové ceny ČR 25. 9. 2017 Uzávěrka hodnocení Manažerské poroty FAR 27. 9. 2017 Zasedání Odborné poroty pro volbu Fleetových cen ČR (Praha) 19. 10. 2017 Slavnostní vyhlášení (Praha)

Testovací dny 2017 - přehled Pro více informací o místech konání testovacích dnů si, prosím, vyžádejte prezentaci Tour de Fleet 2017.

Testovací dny 2017 - mapa Změna termínů a míst konání vyhrazena

Fleet Gala 2017 Slavnostní vyhlášení proběhne u příležitosti celodenní výstavní a konferenční akce Fleet Festival 2017 v Praze dne 19. října 2017.

Partnerství Partnerství na výročních Fleetových cenách je unikátním marketingovým nástrojem pro všechny, kdo aktivně dodávají produkty a služby pro vozové parky, chtějí oslovit nové potenciální zákazníky a spojením svého jména s akcí posílit image spolehlivého fleetového dodavatele.

Proč se stát partnerem? Získáte cenné obchodní kontakty při doprovodných akcích Spojíte své jméno s respektovanou, důvěryhodnou a dobře organizovanou soutěží Načerpáte mnoho cenných informací, které Vám pomohou v rozhodovacích procesech Vytěžíte z širokého pokrytí akce v tištěných i internetových médiích Získáte bezplatnou reklamu v časopise Fleet při prezentaci akce Posílíte image fleetového partnera nejvyšší kategorie

Model partnerství 3 úrovně partnerství (Zlatý, Stříbrný, Bronzový) + Titulární partner pro Firemní auto roku 2017 Hlavní partner a Titulární partner pro FAR obsazeny Další úrovně neexkluzivní Z partnerství FA a FAR jsou vyloučeny automobilky

Mediální partnerství a pokrytí

Bohaté mediální výstupy

Těžíme z bohatých zkušeností, kontaktů, tradic a zázemí Časopis FLEET firemní automobily (13. ročník) Odborné a prezentační weby iFLEET.cz, Fleetawards.cz, Firemniautoroku.cz Elektronické newslettery Eventy (11. ročník) Zahraniční spolupráce (partner časopisu Fleet Europe a Fleet Europe Forum) Etablovaná komunikační platforma na Slovensku včetně ALD Automotive Fleet Awards

ALD Automotive Fleet Awards 2008 - 2016

Shrnutí Navazujeme na nejlepší tradice (10. ročník) Zachováváme základní formát akce Více testovacích příležitostí, více kontaktů, více publicity Zaměříme se na kvalitu členů poroty „100“ [aktivní členové se (spolu) rozhodovací pravomocí v nákupu hlavním cílem akvizice] Preferujeme aktivní Partnery ochotné zapojit se do přípravy akce a z partnerství vytěžit maximum

Více informací a kompletní historie na www. fleetawards. cz www Více informací a kompletní historie na www.fleetawards.cz www.firemniautoroku.cz

Zveme vás k účasti na ALD Automotive Fleet Awards 2017 a Hankook Firemní auto roku 2017 Těšíme se na spolupráci!