ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.10 Název pro školu:
Advertisements

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_15.
Practice Vocabulary and your MEMORY and your MEMORY.
Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed.
Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA
Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Peisertová, A. (přeložila): První slova slov. Nakladatelství BUVIK, Bratislava Wilkesová,
Prezentace byla vytvořena v rámci projektu Podpora moderních forem výuky na ZŠ Libereckého kraje Fruit and vegetables 3. ročník Mgr. Alena Hejnová ZŠ Broumovská,
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
Základní škola Církvice, okres Kutná Hora Anotace Žákům je spuštěna prezentace. Odkrýváním anglických názvů a obrázků ovoce a zeleniny si procvičují slovní.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_01.
Slovní zásoba-ovoce, zelenina Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Zdravotnický asistent, třetí a čtvrtý ročník Food and cooking Autoři: Mgr. Přemysl Kozmík, Mgr. Jitka Skopalová SZŠ a VOŠZ Zlín Zdravotnický asistent,
In the grocery Autor: Mgr. Alžběta Fojtů Předmět Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
Ovoce hrou Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
15.1 Countability of nouns, food and drink
Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
Jídlo − food Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_21_May_Day.
VY_32_INOVACE_Sei_II_04 ADVERBS OF FREQUENCY Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
VY_32_INOVACE_Kup_III_17 VENKOV Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Digitální učební materiál Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ20.
FOOD Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_13_Food Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_ Jazyk anglický TEMA: Vegetables ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_12 TÉMA:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 11 TEMA: ANGLIČTINA ČÍSLO PROJEKTU:
VY_32_INOVACE_Šev_II_14 SLABIKÁŘ 14 – C Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Hrátky s angličtinou Název materiálu VY_32_INOVACE_11_Fruit and vegetables Autor Hornová Kajgrová.
Anotace – Food and drinks
VY_32_INOVACE_Fi_II_14 Název Evropa - regiony
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Zaokrouhlování čísel do na stovky a tisíce
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Interaktivní procvičování anglických Slovíček – ovoce a zelenina
Cooking and restaurants
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
Anglický jazyk 4.roč. slovíčka lekce 15 Name:
VY_32_INOVACE_Sei_I_18 Can/can´t Název projektu: OP VK
Základní škola praktická Česká Třebová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
VY_32_INOVACE_Mil_II_17 Obsah obdélníku
FOOD AND MEALS - GEOGRAPHY
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
FRUIT NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
VY_32_INOVACE_Kup_III_08 NAKUPOVÁNÍ II.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_42_uncountable and countable nouns Číslo projektu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Digitální učební materiál
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
PEXESO – OVOCE anglicky
Konstrukce čtverce, obdélníku Název projektu: OP VK
VY_32_INOVACE_Fi_II_06 Název Asie – opakování, soutěž
VY_32_INOVACE_Kup_I_08 VÁNOCE
Co je to zdravá výživa ?
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
Digitální učební materiál
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Fruit TEMA: Fruit
VY_32_INOVACE_Kup_II_11 PŘÍTOMNÝ PRŮBĚHOVÝ ČAS
VY_32_INOVACE_Kup_II_01 KOLIK JE HODIN?
VY_32_INOVACE_Mil_II_11 Obvod čtverce
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
VY_32_INOVACE_Kup_II_09 MOJE SNÍDANĚ, SVAČINA
VY_32_INOVACE_Kup_I_02 BARVY I. Název projektu: OP VK
Creamy Cheese Vegetable Pasta Red Lentil & Tomato & Herb Pasta
VY_32_INOVACE_Sei_I_03 Instructions Název projektu: OP VK
Transkript prezentace:

ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA VY_32_INOVACE_Kup_I_01 ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA Název projektu: OP VK 1.4.72038519 Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/21.2952 OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Autor materiálu: Jana Kupková

Healthy Fruit Vegetables

Fruit Vegetables banana potatoes tomato carrot cucumber apple orange radish pear bean peas onion plum cauliflower

Fruit Vegetables banana cucumber orange tomato pear peas bean plum carrot onion apple potatoe radish cauliflower

CHOOSE HEALTHY THINGS chocolate ice- cream radish bread egg yoghurt sweet fish chips cereal salad sausages cake cola

HEALTHY EGG RADISH BREAD FISH SALAD YOGHURT CEREAL

NEW WORDS cherry bilberry grapes capsicum

Datum vytvoření: 2. 10. 2011 Předmět: Anglický jazyk Ročník: Pátý Anotace: Žáci si zopakují ovoce, zeleninu, zdravou výživu

ZDROJ OBRÁZKŮ : TERASOFT, GREENSTREET MULTILICENČNÍ VERZE