Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Advertisements

Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_10 Název materiálu: Vyjadřování věku a udávání času Tematická oblast: Angličtina 1. ročník – strojírenské.
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE–LAŠŤANY_AJ - 5.ročník Mgr. Blanka Theimerová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice-Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
ČAS – TIME (celé hodiny)
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_664_KOLIK_JE_HODIN TÉMA: KOLIK JE HODIN?
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:
Elektronická učebnice - I
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Project 2 WORKBOOK Tom Hutchinson OUP
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Podbořany, Husova 276, okr. Louny AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_607_KRÁTKÁ_ODPOVĚĎ TEMA: Otázka a krátká odpověď.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Conversation – What´s the time Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.
ONE TWO THREE FOUR FIVE SIX SEVEN EIGHT NINE TEN KLIKNĚTE NA ČÍSLA VE SPRÁVNÉM POŘADÍ.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Numbers – 5.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu.
VY_32_INOVACE_275 Numbers Čísla 1-20.
Time in english What´s the time? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
Vy_32_Inovace_57_Slovní zásoba k počítači Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Martina Katzerová.
ANOTACE: Prezentace je určena žákům pátých tříd ke zopakování a rozšíření učiva o určování času v angličtině. Žáci si nejdříve zopakují určování hodin.
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Martina Katzerová.
Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_29_WHAT_TIME_IS_IT Čas v celých hodinách Vyjádření jednoduchých časových údajů Procvičování,
VY_32_INOVACE_09 Anglický jazyk 4.tř. Present simple and present continuous. Name:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Konstantinovy Lázně, okres Tachov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_School TEMA: School.
VY_32_INOVACE_30_Česká republika – státní symboly Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Žaneta Fiebigerová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_32_Číslovky.
Název školy: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. JAROSLAVA KUDLÁČKOVÁ Název: VY_32_INOVACE_607_AJ_KRÁTKÁ ODPOVĚĎ Téma: OTÁZKA A KRÁTKÁ ODPOVĚĎ.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
VY_32_INOVACE_37_Na nákupech
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
VY_32_INOVACE_57_Jednotky hmotnosti
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_46AJ_3tr_SLOVICKA14.
Charakteristika výukového materiálu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
VY_32_INOVACE_50_Násobení a dělení deseti
Vy_32_Inovace_04_Rozšiřování lomených výrazů
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
VY_32_INOVACE_29_Lidské smysly
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Vy_32_Inovace_12_Sčítání a odčítání lomených výrazů
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VY_32_INOVACE_Sei_I_12 Time Název projektu: OP VK
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Riskuj.
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
VY_32_INOVACE_42_Násobení a dělení dvěma
VY_22_ INOVACE_ 11_ ANGLICKÝ JAZYK 3
VY_32_INOVACE_11_AJI_HODINY
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Název materiálu: Past simple tense
VY_22_INOVACE_1A_26_NUMBERS
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
WHAT’S THE TIME? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Vy_32_Inovace_56_Zvířata
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
VY_32_INOVACE_Kup_II_01 KOLIK JE HODIN?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
Transkript prezentace:

Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Vy_32_Inovace_30_Čas Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/21.1674 Autor: Mgr. Jana Kacálková

What time is it? Na řádek napiš anglicky, kolik je hodin.

Control It is five o´clock. It is eleven o´clock.

What time is it? Na řádek napiš anglicky, kolik je hodin.

Control It is nine o´clock. It is five o´clock.

What time is it? Na řádek napiš anglicky, kolik je hodin.

Control It is twelve o´clock. It is ten o´clock.

KONEC

Anotace: Tato učební látka je určena pro 3. třídu Anotace: Tato učební látka je určena pro 3. třídu. Žáci si procvičí celé hodiny pomocí vazby It is ……. o´clock. Obrázky jsou použity z klipartu.