Budiž chválen Ježíš Král

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Advertisements

Kdyby nás Bůh neměl rád Ref.: Kdyby nás Bůh neměl rád, nestvořil by pro nás zemi, kdyby nás Bůh neměl rád, to vše by neučinil. 1. To vše tam v Betlémě,
1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal,
Přišel na zem 1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal ke svobodě zval zotročené hříchem, můj Pán. Světem šel a lidskou nesl.
Radost mi vrátila Golgata
1. Plné ruce, plná ústa díků, každý den vždy nový důvod mít, chválu vzdávat bez frází a zvyků nauč nás žít, nauč nás žít! Stěží chápem, co se denně stává,
Budiž chválen Ježíš Král
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Zpívej haleluja I. 1. Zpívej haleluja, zpívej haleluja, zpívej spasení mé je Ježíš. Koupil mne svojí krví, drahou, nevinnou krví, koupil mne svojí krví.
1. Haleluja! Lidé slyšte! | Bůh nám svého Syna daroval. | Pro nás hříšné narodil se, | aby v našich srdcích pokojem | a láskou | kraloval. | Bůh svět miloval,
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
Věřím v Boha, Otce.... Věřím v Boha, Otce... Věřím v Boha, Otce... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista,
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
1. Kampak to spěcháte, pastýřové. Co je to za hvězdu v noci tmavé
Živý je Pán Ref.: Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků x
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Hosana, hosana 1. /: Hosana, hosana, hosana Bohu na nebi. :/
ŽIVOTOPIS „ V příloze najdete moje curriculum vitae.“ - „Curriculum vitae???“ Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Miluše.
Dělení desetinným číslem Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora.
Řecká mytologie Filosofie jako protiklad mýtického výkladu světa Základní rysy řecké mytologie Nejdůležitější bohové řeckého panteonu.
Téma: STAROVĚKÝ ŘÍM Předmět: Dějepis Ročník: 6 Klíčová slova: kultura, školství, náboženství Škola: ZŠ Náklo Autor: Mgr. Barbora Volmanová Datum: 6/2012.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Přední východ uč Persie a okolí Persie Přední východ = dnešní Turecko, východní pobřeží Středozemního moře až k Rudému moři pravlast Peršanů.
Přípravný kurz na PŘ z KN ve 14.30
Doba husitská.
Bůh je moje jistota..
Židům 3:12-14 Hleďte, bratři, aby snad v někom z vás nebylo zlé a nevěrné srdce, takže by odpadl od živého Boha, a proto se navzájem napomínejte každý.
Filozofie osvícenství ve Francii
V čem se liší následující ukázky
STAROVĚK EGYPT A MEZOPOTÁMIE.
O zklamání Zklamán sebou samým “Chceš-li se zklamat – hleď na lidi.
To je opravdu fascinující! Přivede Tě k vyjímečnému zážitku!
RUDOLF II..
Mou dobrou zprávu hlásej
Proč mne voláš ? Bože, ať tam vylezu jako první.
Člověk a jeho svět 2.ročník
Pro svou třídu vytvořily Andrea Houdová a Tereza Faflíková
Ejhle, člověk.
Název školy: Základní škola J. E
Památky křižáckých výprav na palestinském území
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
1. Slunce denní již nám hasne, | ó ty vnitřní světlo jasné, | Jezu Kriste, zůstaň s námi, | ať nás temnost neomámí.
TĚM, KDO SE TRÁPÍ, CHCI NADĚJI DÁT, A TY, KDO PLÁČOU, CHCI POTĚŠOVAT.
Kronika 2001 Kroniku blížejova v roce 2001 zpracoval Vladislav Nauš jako závěrečnou práci.
Kapitola o čase Vlastivěda – 4. ročník ZŠ DALŠÍ.
VÍC NEŽ BYCH UMĚL ŘÍCT, TVOU MILOST CHTĚL BYCH MÍT,
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
PRAVĚK.
Zpívej haleluja I. 1. Zpívej haleluja, zpívej haleluja, zpívej spasení mé je Ježíš. Koupil mne svojí krví, drahou, nevinnou krví, koupil mne svojí krví.
Z Á Z R A K Y Ž I V O T A.
LITURGICKÁ ZNAMENÍ postoje a gesta
Já?! Mt 21,33-46.
PRAVĚK.
TEŠÍM SA DO ŠKÔLKY.
Božena Němcová Barunka Panklová
Písmeno, slabika, slovo, veta
A d v e n t n í č a s :30.
Biblické verše....
Citáty . Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být.
Co je tvoje....
Šárka poláčková SOŠS Kavčí Hory S3B
VY_32_INOVACE_15_ Skladba – druhy vět
Radost mi vrátila Golgata
VERŠE… 1.
Krásná je modrá obloha, je zázrak pod ní žít,
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
To je opravdu fascinující! Přivede Tě k vyjímečnému zážitku!
A d v e n t n í č a s :24.
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Co je tvoje....
Transkript prezentace:

Budiž chválen Ježíš Král Ref: Budiž chválen Ježíš Král, haleluja. 2x 1. V Betlémě se narodil, haleluja, syn Boží i lidský byl, haleluja. 1/4

Budiž chválen Ježíš Král 2. Na Golgatě umíral, haleluja, triumfálně z hrobu vstal, haleluja. Ref: Budiž chválen Ježíš Král, haleluja. 2x 2/4

Budiž chválen Ježíš Král 3. Chce nám hříchy odpustit, haleluja, vírou v něj,když budem žít, haleluja. Ref: Budiž chválen Ježíš Král, haleluja. 2x 3/4

Budiž chválen Ježíš Král 4. Jednou přijde okamžik, haleluja, kdy Mu vzdáme v nebi dík, haleluja. Ref: Budiž chválen Ježíš Král, haleluja. 2x 2/4