VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu.
Advertisements

Vítejte v Písmenkově seznamte se s písmenkem A, a Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
LOGICKÉ DVOJICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Gošová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
MLÁĎATA ZVÍŘAT HRA JAK SE JMENUJE MLÁDĚ ZVÍŘETE VYOBRAZENÉHO NA FOTOGRAFII? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
Ruský obrázkový slovník VII Oblečení − одежда
Převody – jednotky délky
Na každém snímku je jeden obrázek, který tam nepatří. Poznáš který?
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
LEŽET Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
Pracovní listy zvířata
Rozvíjíme pozornost a soustředění
Hra ke zopakování nebo procvičení učiva Test k ověření znalostí z fyziky tělesa a látky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
KOČKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
Převody délky MATEMATIKA
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
Černý Petr slovní zásoba ovoce − rusky
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník IV Rodina − семья
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Ruský obrázkový slovník XL Kontinenty a oceány – Континенты и океаны
SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Určení severního pólu cívky s proudem pomocí pravidla pravé ruky
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Ruský obrázkový slovník XVII Části těla a hlavy – тела и головы
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
FEELINGS hungry thirsty scared happy sad angry tired
Najdi a přiřaď tělo k hlavě zvířete
Interaktivní hra s různými obrazci a jejich skládání
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Kolik je...? Pracovní listy
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Ruský obrázkový slovník XIV Rok – Год
pedagogických pracovníků (NÚV).
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
SČÍTÁME A ODČÍTÁME DO 5 S KAMARÁDEM
Převody – jednotky délky
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
MLÁĎATA ZVÍŘAT PREZENTACE
SPOČÍTEJ TEČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Na každou stránku přiběhla myška hrabalka a přidala jednu potravinu navíc. Když poznáte kterou, tak ji prý zas odnese. Kliknutím se zobrazí chybějící.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

1. NA DORTU JSOU ČTYŘI SVÍČKY. 2. NA DORTU JE PĚT SVÍČEK. 3 1. NA DORTU JSOU ČTYŘI SVÍČKY. 2. NA DORTU JE PĚT SVÍČEK. 3. NA DORTU JE SEDM SVÍČEK.

1. MOTÝL MÁ ŠEST TEČEK. 2. BERUŠKA MÁ SEDM TEČEK. 3 1. MOTÝL MÁ ŠEST TEČEK. 2. BERUŠKA MÁ SEDM TEČEK. 3. BERUŠKA MÁ ŠEST TEČEK.

1. SLUNCE SE MRAČÍ. 2. SLUNCE SE USMÍVÁ. 3. ŽELVA SE USMÍVÁ.

1. MRAVENEC POJÍDÁ LIST. 2. HOUSENKA POJÍDÁ JABLKO. 3 1. MRAVENEC POJÍDÁ LIST. 2. HOUSENKA POJÍDÁ JABLKO. 3. HOUSENKA POJÍDÁ LIST.

1. CHLAPEC SI HRAJE S NÁKLADNÍM AUTEM. 2 1. CHLAPEC SI HRAJE S NÁKLADNÍM AUTEM. 2. HOLČIČKA SI HRAJE S NÁKLADNÍM AUTEM. 3. CHLAPEC SI HRAJE S VLÁČKEM.

1. PES SPÍ. 2. KOČKA SPÍ. 3. KOČKA MŇOUKÁ A PRSKÁ.

1. PETRA SKÁČE PŘES ŠVIHADLO. 2. PETR SKÁČE NA POSTEL. 3 1. PETRA SKÁČE PŘES ŠVIHADLO. 2. PETR SKÁČE NA POSTEL. 3. PETR SKÁČE PŘES ŠVIHADLO.

1. PAVEL JEDE NA KOLE. 2. PAVEL ŘÍDÍ AUTO. 3. PAVEL JEDE NA KONI.

1. CHOBOTNICE MÁ OSM CHOBOTŮ. 2. CHOBOTNICE MÁ OSM CHAPADEL. 3 1. CHOBOTNICE MÁ OSM CHOBOTŮ. 2. CHOBOTNICE MÁ OSM CHAPADEL. 3. CHOBOTNICE MÁ ŠEST CHAPADEL.

1. LUCKA KOPE DO MELOUNU. 2. TOMÁŠ KOPE DO MÍČE. 3. LUCKA KOPE DO MÍČE.

1. CELÝ DŮM MÁ DOHROMADY SEDM OKEN. 2. CELÝ DŮM MÁ CELKEM ŠEST OKEN. 3 1. CELÝ DŮM MÁ DOHROMADY SEDM OKEN. 2. CELÝ DŮM MÁ CELKEM ŠEST OKEN. 3. CELÝ DŮM MÁ CELKEM ŠEST DVEŘÍ.

1. ŠIŠKA UKAZUJE SMĚREM DOLŮ. 2. ŠIPKA UKAZUJE NAHORU. 3 1. ŠIŠKA UKAZUJE SMĚREM DOLŮ. 2. ŠIPKA UKAZUJE NAHORU. 3. ŠIPKA UKAZUJE DOLŮ.

Obrázkový materiál: [cit. 2011-01-04] Obrázkový materiál: [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:<www.clker.com/clipart-9458.html> ‒ fotbalistka [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-9370.html> ‒ hrající si kluk [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-11328.html> ‒ skáče přes švihadlo [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-9404.html> ‒ jede autem [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-school.html> ‒ škola [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-24091.html> ‒ housenka [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-11757.html> ‒ kočka [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-3587.html> ‒ dort [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-10030.html> ‒ slunce [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-11321.html> ‒ chobotnice [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-3331.html> ‒ beruška [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW :<www.clker.com/clipart-3587.html> ‒ šipka