Stáž 2017 Czech Club Birmingham.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Deník veřejné knihovny na rok 2013/2014 Setkání knihovníků okresu Liberec dne
Advertisements

ZŠ Rakovského v Praze 12.  Ve škole je integrováno 35 dětí cizích státních příslušníků  Nejpočetněji je zastoupena skupina vietnamských žáků  Dále.
Kariérové poradenství na ZŠ Přerov, Trávník 27
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
PROČ PROJEKT VZNIKL? Projekt reaguje na: zvyšující se požadavky znalostní společnosti rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí.
Konference S.A.D. BEZDOMOVEC – KDO TO JE? DOBRÁ PRAXE Azylový dům pro matky s dětmi.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
Představuje pilotní projekt s názvem POLIS. ... je sociálně preventivní pilotní projekt... zkušební doba 18 měsíců... spolufinancován Evropským sociálním.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Propagace České republiky jako golfové destinace
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Mobilní salón krásy
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Konsorcium eIFL v České republice Setkání účastníků konsorcia Prosinec 2002 Brno, Praha.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Týmový web chovatelského klubu MALÁ OBHAJOBA - 2OP484 ZDEŇKA VESELKOVÁ.
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
Češi na černomořském pobřeží Krasnodarský kraj: česká národnost – oficiálně (podle sčítání lidu 2002) 732 obyvatel Neoficiální počty: různé údaje – od.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Freibergské sdružení pro přátelský vztah k rodině Vyhodnocení ankety rodičů a podniků k přátelskému vztahu města Freiberg k rodině červen 2008.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Manuál pro obce k zákonu o právu shromažďovacím. Proč? K dispozici není žádný kvalitní komentář k zákonu č. 84/1990 Sb., o právu shromažďovacím, který.
MKV – 400x na českých školách Zahájení projektu: Ukončení projektu:
MAP – jak dál – akční plánování
Výsledky dotazníkového šetření
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
Kateřina Kynčlová Praxe Anglie - Portsmouth –
Projekt Učitel - Mentor CZ.1.07/1.3.00/
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Czech club in Birmingham
5. Rodina jako výchovný činitel, předškolní pedagog
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
Náhradní rodinná péče v Moravskoslezském kraji
Třídní schůzky
Školní vzdělávací program
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Stáž 2017 Czech Club Birmingham

Informace o Czech Club Birmingham Sdružení Čechů žijících v Birminghamu a okolí Organizovaní akcí pro děti i dospělé Úzká spolupráce se Slovak Club Birmingham

Akce pořádané CCB Výuka v české škole Akce spojené s českou školou (Oslava Masopustu, Velikonoční dílničky, Den Matek…) Veřejné promítání českých filmů  Mezinárodní ples Majáles Aj.

Česká škola Děti v české škole jsou převážně z bilingvních rodin, výuka se soustřeďuje především na rozvoj českého jazyka a znalostí o České Republice Cca 35 žáků Dělení: školka, 1.-3. třída, malí cizinci (děti se češtinu jako cizí jazyk), dospělí Organizování Dramatického kroužku a Lidových tanečků

Náplň práce v CCB Výuka v české škole, vedení kroužků Zadávání domácích úkolů, tvorba prázdninových úkolníčků pro školu Příprava tisku na hodiny Plánování a organizování akcí, účast na nich Tvorba a pravidelné aktualizování webových a facebookových stránek Vedení knihovny Vedení administrativy české školy, mailová komunikace, aktualizace seznamu dětí, vedení přihlášek Aj.

Fotografie z akcí

Zkušenost? Na stáži jsem moc spokojená!! Příjemný pracovní kolektiv, cenné zkušenosti!! Doporučuji!! V případě dotazů, mě neváhejte kontaktovat: misa.turkova@email.cz