Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Advertisements

Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
 Významný pokles počtu žáků na základních školách  Dlouhodobější demografické trendy  Zvýšené nároky na rozpočet města při financování provozu škol.
I. zasedání ŘV MAP Hlučínsko východ 25. Ledna 2016.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
1. Jednání řídícího výboru MAP ORP Prachatice , MěÚ Prachatice.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Trhové Sviny CZ /0.0/0.0/15_005/
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Projekt MAP Turnovsko. Cíl projektu  podpora a rozvoj spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání v rámci ORP Turnov  vytváření Místního.
MAP Trutnovsko Základní informace , Havlovice MAP Trutnovsko.
AKTUÁLNÍ VÝZVY V OPERAČNÍM PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Zlín 14. září 2016 Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje FORMÁLNÍ DOPRACOVÁNÍ RÁMCE PRO INVESTICE DO INFRASTRUKTRURY Pracovní.
1. SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP SO ORP KUTNÁ HORA 30. BŘEZNA 2016 DAČICKÉHO DŮM, KUTNÁ HORA.
Místní akční plány rozvoje vzdělávání. Přínosy akčních plánů rozvoje vzdělávání  Vytvoření dlouhodobého plánu rozvoje vzdělávání s ohledem na vzdělávací.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Setkání s aktéry projektu „MAP ORP Karlovy Vary“
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
6. SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP SO ORP KUTNÁ HORA
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
III. zasedání ŘV MAP Hlučínsko východ
MAP – Místní akční plán ORP RK
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Ve Frýdlantu nad Ostravicí dne Zpracoval RT projektu MAP
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Místní plán inkluze + OP VVV
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Implementační projekt KAP
Plán vzdělávacích aktivit
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Místní akční plány rozvoje vzdělávání
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
2. jednání řídícího výboru
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Aktuální informace o projektu
Registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/17_047/
Od MAP I k MAP II v Plzeňském kraji
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Transkript prezentace:

Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání MAP v ORP ŘÍČANY Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání

Návrh programu setkání Zahájení, představení programu Změny v členství v ŘV Informace o stavu projektu MAP v ORP Říčany Aktualizace Strategického rámce, verze III. Schválení dokumentu Analytická část MAP ORP Říčany Schválení dokumentu Implementační a komunikační strategie MAP ORP Říčany a Řízení MAP Akční plán Informace o průběhu projektu, harmonogram připravovaných událostí Zdeněk Slejška, ředitel EDUin Termín dalšího jednání (5. nebo 7. 12.) Ukončení členství Alice Hozmanové z důvodu změny pracoviště mimo ORP Říčany Věnoval se učení dětí i dospělých a má za sebou 15 let lektorské praxe v oblasti prožitkové pedagogiky. Podílel se na mnoha vzdělávacích projektech v roli metodika a manažera pod hlavičkou Prázdninové školy Lipnice a následně sdružení Egredior, které spoluzaložil. Největší manažerské ostruhy získal v letech 2006-2010, kdy řídil Metodický portál rvp.cz, který se snažil podporovat tvořivé učitele a stal se největším odborným portálem u nás – informace a soubor různých nabídek pro lidi ze škol, zastupitelstva, neform. org.

Informace o projektu MAP Ukončení členství a návrh nového člena Členka ŘV Bc. Alice Hozmanová ukončila pracovní poměr v MŠ Tehovec a odchází do jiného ORP. Návrh o ukončení členství byl zaslán dne .. Návrh usnesení: ŘV MAP v ORP Říčany souhlasí s ukončením členství Bc. Alice Hozmanové a MŠ Tehovec v ŘV MAP ORP Říčany a souhlasí s návrhem nového člena za MŠ, paní Jiřinu Řehákovou

Informace o projektu MAP Analytická část Realizační tým MAP ORP Říčany zpracoval Analytickou část MAP v ORP Říčany. Po proběhlém připomínkovém řízení, do které byly zapojeni všichni aktéři včetně veřejnosti, zapracoval všechny připomínky. Návrh usnesení: ŘV MAP v ORP Říčany schvaluje předložený dokument Analytická část MAP ORP Říčany, verze I., 26. 9. 2017 v plném znění.

Informace o projektu MAP Zpracovaná aktualizace Strategického rámce – verze III. Ve SR MAP byly provedeny změny v jednotlivých investičních záměrech. Změny budou vyznačeny žlutě. záměry, které nebyly v dokumentech zaslané k projednání Návrh usnesení: ŘV MAP ORP Říčany schvaluje aktualizovanou verzi dokumentu Strategický rámec MAP pro území správního obvodu s rozšířenou působností Říčany, verze III., 26. 9. 2017. MŠ Tehovec – rekonstrukce školní zahrady (300 000 – 4000 000 Kč) + projekt na dovybavení učeben didaktickými pomůckami Obec Herink – vybudování nové dvoutřídní MŠ (12 000 000 Kč) Mnichovice - úpravy

Informace o projektu MAP Implementační a komunikační strategie, Řízení MAP Realizační tým předkládá ŘV ke schválení Implementační a komunikační strategii a Řízení MAP – pravidla pro zapojení dotčené veřejnosti pro území správního obvodu s rozšířenou působností Říčany a udržitelnost projektu. Dokument byl zaslán k připomínkám všem členům ŘV. Do stanoveného termínu neobdržel RT žádné připomínky. Návrh usnesení: ŘV MAP ORP Říčany schvaluje předložený dokument Implementační a komunikační strategie a Řízení MAP pro SO ORP Říčany v plném znění.

Informace o projektu MAP ROČNÍ AKČNÍ PLÁN 2018/2019 Probíhají aktivity PARTNERSTVÍ MAP a BUDOVÁNÍ ZNALOSTNÍCH KAPACIT Intenzivní seminář CLIL Kulatý stůl se starosty - PETICE 2 dílný seminář Jak rozvíjet potenciál každého žáka Pracovní skupiny MŠ, ZŠ Setkání s náměstkem školního inspektora Učící se sítě Právní minimum pro MŠ, ZŠ, družiny Výjezdní zasedání ředitelů a přátel škol ORP Říčany

Informace o projektu MAP MAP II / IMPLEMENTACE MAP V ORP ŘÍČANY POKRAČUJE PLYNULE DÁL SLOUČENÉ DO JEDNÉ VÝZVY AVÍZO V LISTOPADU FINANCOVÁNÍ OPATŘENÍ NAPLÁNOVANÝCH V MAP KAŽDÉ ÚZEMÍ BUDE MÍT ZABEZPEČENOU ALOKACI ŠABLONY PŘEDPOKLÁDANÉ VYHLÁŠENÍ ÚNOR 2018 NOVĚ AKTIVITY PRO ZUŠ MIN. VÝŠE VÝDAJŮ 100 000 KČ VÝHODY – FLEXIBILITA, PROJEKT HODNOCEN JAKO CELEK, FLEXIBILNÍ MOŽNOST VYUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ A ELIMINACE DVOJÍHO FINANCOVÁNÍ

Děkuji za pozornost Ing Děkuji za pozornost Ing. Linda Kůstková manažerka MAP v ORP Říčany linda.kustkova@ricany.cz +420 727 920 480, 323 618 122 kancelář budova C Olivova ul. 1800/2 Městský úřad v Říčanech