KCH/SWMOS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_ 007 Název školy Gymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr.Stanislava Antropiusová.
Advertisements

The written part of the maturita exam II Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:1.-4.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-21-Jídlo a nápoje Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
How To Upload and Download Flies using Filezilla ?
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
European Language Portfolio from Outside and Inside Channel Crossings.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
CZECH STATISTICAL OFFICE Na padesátém 81, CZ Praha 10, Czech Republic Blind Friendly Website Helena Koláčková Czech Statistical Office.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-13-Vzdělávání Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Principle and the use of 3D print Zuzana Kadlecová, 3.B Final graduation work 2015.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Jídlo(Food, Meals) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina: ústní zkouška Datum vytvoření
Kliknutím lze upravit styl předlohy Mezilidské vztahy (interpersonal relationships) B2 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky.
Kliknutím lze upravit styl předlohy Maturitní ústní zkouška Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast.
Každodenní život (Everyday Life) B2 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina: Maturitní ústní zkouška.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Petra Skotnicová HOLIDAY - TRAVELLING.
Životní prostředí (Environment) B2 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina: Maturitní ústní zkouška.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Shane Paul Hertnon Název materiálu: VY_32_INOVACE_4_ANGLICKY_JAZYK_KOMUNIKACNI_SITUACE_20.
Společnost (Society) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: Maturitní ústní zkouška Datum vytvoření.
Analýza pracovního výkonu zaměstnanců
První informativní setkání
Rodina (Family) B1 Tematická oblast
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
PICTURES FOR DESCRIPTION
What do you have to think about when planning something?
KCH/SWMOS.
Education B 1 Tematická oblast
Název vzdělávacího materiálu
Analysing a writing task
Budoucí čas s WILL What will our future look like in five years.
PICTURES FOR COMPARISON
DUM - Digitální Učební Materiál
Název vzdělávacího materiálu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Daily Routine Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavlína Horáčková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN ,
Název vzdělávacího materiálu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název vzdělávacího materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
LIFE IN THE COUNTRY X LIFE IN THE CITY.
Název vzdělávacího materiálu
Digitální učební materiál
MASS MEDIA Mgr. Naďa Bisová.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Anglický jazyk, Minulý čas prostý pravidelných.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
I haven´t seen your ID card.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Výukový materiál VY_22_INOVACE_22_ Phrasal verbs. Part 2
VY_32_INOVACE_Sei_I_05 Alphabet Název projektu: OP VK
Jak na prezentaci? Každý bude mít 5 minut na prezentaci vědeckého článku s tématem ekologie a Vaši kolegové a vyučující budou mít 2-3 minuty na otázky.
Jídlo (Food, Meals) B2 Tematická oblast Angličtina: ústní zkouška
Název materiálu: Past simple tense
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_10_25_Future Tenses Going to
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Dynamické procesy v řízení Definice procesů v řízení
PŘÍTOMNÝ ČAS PRŮBĚHOVÝ (Present continuous)
VY_32_INOVACE_Spo_II_07 U4: What was happening?
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Obsah a úvod do předmětu: Počítačová podpora řízení
Transkript prezentace:

KCH/SWMOS

KCH/SWMOS Náplň předmětu/Content of the subject Naučit se modelovat struktury Learn to make models of the molecular structures Naučit se využívat modelování Learn to use modelling in the practice Bloková výuka/individuální výuka Block/individual teaching Konzultace/Consultations Materiály na portálu/nástěnkách All necessary materials (except of HyperChem software) are placed on the portal/electronic notice-board.

KCH/SWMOS Požadavky k zápočtu Vypracování průběžných úkolů (50 bodů) Vypracování seminární práce (50 bodů) Navrhněte a realizujte využití softwarového modelování v rámci tématu Vaší diplomové práce Struktura: Teoretická část – Co děláte, kde a v čem si myslíte, že by Vám mohlo modelování pomoci (které funkce apod.) Praktická část – Namodelování skutečných struktur metodami popsanými v teoretické části (obrázky a diskuse k nim). Rozsah: 2 – 3 strany A4 Doručení: formát MS Word nebo PDF na email Pro získání zápočtu je nutné získat alespoň 51 bodů.

KCH/SWMOS Requirements for the subject successful completion Elaboration of running tasks (50 points) Elaboration of seminar work (50 points) Propose and realize utilization of the software modelling according to the topic of your theses. Structure: Theoretical part – What do you do (description of the topic). Where do you think you could use the molecular modelling within your topic (suitable functions etc.)? Practical part – Try to make models of the real structures using the methods described in the theoretical part (pictures and discussion to them). 2 – 3 pages A4 Send MS Word or PDF file to the teacher’s email. You must obtain at least 51 points for successful completion of the subject.