Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
ZŠ KUNRATICE ZÁSTUPCE ŘEDITELE PRO ROZVOJ KVALITY PEDAGOGICKÉ PRÁCE MgA. Bc. Olga Králová Foto školy.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Sešlápni, ušetříš! Matematicko-fyzikální úkol Pro 1. stupeň.
Základní škola Dobrovského
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Průřezová témata v praxi Jak na to šla jedna z pilotních základních škol?
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
ZŠ Školní náměstí 100/5.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
FC Slovan Rosice, z.s..
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Žákovský parlament – I. stupeň
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Erasmus + acidH Barcelona.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Třídní schůzka 3.A
ZŠ Staré Město.
Žákovský parlament 1.stupeň
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Třídní schůzky 1.C
Školní parlament ZŠ Písnická
Porada ředitelů škol a školských zařízení
Třídní schůzky
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník Parlamentní zvonění 19.12.2012 ZŠ „Květňák“ Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník

Ptakopysk

Co je u nás nového a jak to funguje? Od roku 2015/2016 Ptakopysk 1. stupně od školního roku. Od roku 2016/2017 nová koordinátorka. Schůzky každých 14 dní (2 zástupci z jedné třídy), případně dle potřeby. O zasedání informujeme na třídnických hodinách a přes nástěnku. Nebojíme se i komunikovat s panem ředitelem či klubem přátel školy.

Jak se zapojujeme do chodu školy? Přemýšlíme, jak vylepšit prostředí ve škole (basketbalové koše, skákací panáky na chodbách, hodiny ve třídách…). Pomáháme 1. stupni (Přání Ježíškovi, dopravní značky) Organizujeme mnoho akcí Charitativní akce Velké školní akce Školní soutěže

Charitativní akce Srdíčkové dny (přes 15 000 Kč): každoročně podporujeme tuto akci Spolupráce s psím útulkem Lary Sběr víček: každoročně pomáháme postiženým dětem

Velké školní akce Květňákmánie: talentová soutěž Poslední zvonění: loučení s devátými třídami, kterou odchází na střední školy

Soutěže Šachový turnaj

Minikopaná

Výzdoba tříd a Výtvarná soutěž

Kuchařská soutěž

5 proti 5

Tak to jsme my, Ptakopysk