MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Advertisements

Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Vysoké mýto.
Emil Zátopek.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
M ÍSTNÍ KNIHOVNA P ASOHLÁVKY Knihovnice Alena Kratochvílová
Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Základní škola Dobrovského
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Elektronické knihy v Masarykově veřejné knihovně Mgr. Jana Machalová Praha, NTK,
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
Rychlost těles.
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
Regionální projekty !?  Čtenářská liga  Škola naruby  SUK: Čteme všichni  Celé Česko čte dětem  Hry bez hranic  Kamarádka knihovna  Kde končí svět.
Obec Nadějkov Jihočeský kraj, okres Tábor 736 obyvatel, ha, 17 osad Škola pro třídu, 18 dětí Nejbližší městečka: Jistebnice, Milevsko, Sedlec-Prčice.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
(inspiromat) Městská knihovna Rožnov pod Radhoštěm Pavel Zajíc
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LOUNY S knihovnou nezabloudíte, knihovna je majákem vašeho života Kadaň 29. dubna 2015.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Služby knihoven knihovnám v roce Regionální služby  Knihovna BBB v Uh. Hradišti je pověřenou knihovnou z hlediska RF  Knihovna BBB zajišťuje výkon.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
K NIHOVNA KDS Proč jít nebo nejít do Evergreenu. K NIHOVNA KDS Katolický domov studujících – domov mládeže a školní jídelna cca svazků pro žáky.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Ilustrace Heleny Zmatlíkové Anotace: Seznámení s ilustracemi Heleny Zmatlíkové Autor:
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
Městská knihovna Rožnov pod Radhoštěm „Město v mé paměti“ Marcela Slížková.
Knihovna statistika Uživatelé knihovny.
Vzdělávací systém ve Walesu 2-3 ROKY / ČAS MĚDVĚDA 3-7 LET / ÚŽASNÁ LÉTA 7-11 LET / NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ WELŠANÉ SI VYTVOŘILI SVŮJ JEDNOTNÝ SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Zkušenosti s tvorbou a využíváním nového webu v MVK ve Vsetíně
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Prezentace projektů podporovaných v roce 2015 regionálním výborem SKIP Velká Morava Kolegium regionu SKIP Velká Morava Knihovna Jiřího Mahena v Brně.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Program MŠMT VIII v roce 2017
Tel:
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU
Příležitost pro knihovny a společnost
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Městská knihovna jevišovice
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Nabídka vzdělávacích lekcí pro školy
Transkript prezentace:

MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová PROJEKT SKIP

KNIHOVNA V ČÍSLECH Město Lanžhot má necelých 4 700 obyvatel V knihovně je registrováno 548 uživatelů Počet uživatelů v loňském roce bylo 7 000 Město vydává za nákup knížek a časopisů ročně 130 000 Kč Celkový počet výpůjček 20 584

PROJEKTY V KNIHOVNĚ Nejlepší dětský čtenář roku Už jsem čtenář – Kniha pro prvňáčka Týden knihoven Česká knihovna

PRÁZDNINY V KNIHOVNĚ CELÉ LÉTO KAŽDÉ ÚTERNÍ DOPOLEDNE PROGRAM PRO DĚTÍ TVOŘENÍ KOUZELNÍK DEN S POLICIÍ TVORBA PLACEK – SPOLUPRÁCE S KISK KARNEVALOVÉ SOUTĚŽNÍ ROZLOUČENÍ POMOC DOBROVOLNIC

PROJEKT NA PODPORU ČTENÍ A ČTENÁŘSTVÍ LiStOVáNí ,,cyklus scénického čtení, který představuje zajímavé knihy objevující se na trhu. Vybraná kniha nebo autor a jeho dílo jsou pak před diváky interpretováni v podobě scénického čtení.“ Zdroj: www.listovani.cz

Přibližně hodinové divadelní představení Více jak 60 nastudovaných knih 10 premiér ročně Ročně odehrají v 80 městech asi 300 představení Projekt je podporovaný MŠMT U některých představení vystupují i samotní autoři knih (Sedláček, Urban, Ježková, Hekl, Braunová…)

REPERTOÁR PRO DĚTI A MLÁDEŽ: Dobrodružství strýčka Ludvíka Dračí polévka Komisař Vrťapka Kvak a Žbluňk Lichožrouti Zahrada PRO DĚSPĚLÉ: Dobrý proti severáku Gottland Inferno Zpátky ve hře

LISTOVÁNÍ V LANŽHOTĚ Vybráno představení Můj příběh – 9:58 Na projekt jsme získali dotaci 3000 Kč Zbylá částka 3500 Kč byla hrazena z rozpočtu knihovny Spolupráce se základní školou Pozvaní žáci druhého stupně a prvního stupně Po představení krátká autogramiáda Představení zhruba shlédlo asi 250 dětí

PŘÍNOS PRO KNIHOVNU Navázána spolupráce s vedením školy Domluveny návštěvy knihovny se všemi třídami vyššího stupně Vyšší zájem žáků o knížky se sportovní tématikou Propagace knihovny a divadelního představení v studentském časopise, v regionálním tisku, webové stránky knihovny a webové stránky města, FB města Kladný ohlas veřejnosti

Můj příběh: 9,58 (Usain BOLT) Listování se zde pouští do žánru sportovní literatury a životopisu. Příběh představí nejrychlejšího muže naší planety, držitele tří atletických světových rekordů. Několikanásobného držitele zlaté olympijské medaile a vícenásobného mistra světa a vítěze ankety Atlet světa. Příběh kromě nejrychlejšího sprintera představí jeho nejbližší rodinu, přátelé, trenéry a nejrychlejší závod jeho kariéry.

http://www. listovani. cz/galerie/videa/item/muj-pribeh-958-usain-bolt http://www.listovani.cz/galerie/videa/item/muj-pribeh-958-usain-bolt.html?category_id=29

FOTOGALERIE