English Advent Calendar 24 Christmas words

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Advertisements

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_106.
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Tázací zájmena ANOTACE Šablona:ICT AJ Tázací zájmena Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk Tematický okruh:
VY_22_INOVACE_64 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. My family. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Me and my family 3.
KINDERGARTEN ČERNOŠICE Journal December 2010 Christmas.
Tasmánie – poslech, práce s textem. Anotace: Žáci si v prezentaci procvičí poslech a čtení, což je podpořeno vizuálně a sluchově. Žáci také pracují s textem.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu
Míchání barev - výtvarná výchova Mgr. Milena Coufalová - ZŠ Sv
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
1.Zvonečeka bell 2.Svíčkaa candle 3.Vánoční stromek - a Christmas tree 4.Hvězdaa star 5.Dáreka present 6.Kometaa comet 7.Mašlea bow 8.Rolničkaa jinglebell.
Make your own English Advent Calendar
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_161 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Eleonora Klasová Předmět.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_07_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Holidays – Christmas Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Holidays and festivals – test
Geometrical shapes - matematika Mgr. Jana Horáková - ZŠ Brno, Antonínská 3 Metodické pokyny pro učitele Předmět: matematika Jazyk: AJ Jazyková úroveň:
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_19_AJ2V Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Anotace Upevňování tvorby času v anglickém jazyce. Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci ovládají tvorbu času. Speciální.
VY_32_INOVACE_268 CHRISTMAS.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Christmas wish you. Doplňovačka ● Dárek _ _ _ _ _ _ _ ● Stromeček _ _ _ _ ● Hvězda _ _ _ _ ● Svíčka _ _ _ _ _ _ ● Sníh _ _ _.
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_04_Anglický jazyk 6.ročník_Halloween Téma: Halloween CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ Jazyk anglický TEMA: Christmas ČÍSLO PROJEKTU:
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR:Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_11_Konverzace v Aj 6.ročník_Christmas Téma:Christmas CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_14_Christmas Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XV_12_Alphabet Šablona číslo: XV Sada číslo: 1 Pořadové číslo: 12 Autor: Mgr. Kateřina Zídková.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Konstantinovy Lázně, okres Tachov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_School TEMA: School.
Jméno autora PaedDr. Šárka Kindlová Datum vytvoření Květen 2013 DUM 19 Ročník 5. ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Jazyk a jazyková.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 4 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová CHRISTMAS - XMAS a Christmas tree a stocking a star a carp.
Anotace Jméno autora PaedDr. Šárka Kindlová Datum vytvoření Prosinec 2011 DUM 14 Ročník 4. ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Jazyk.
Autor: Mgr. Ivana Tesa ř ová CHRISTMAS LESSON Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Vánoce! Christmas Noël Weihnachten Noel Natale
VY_32_INOVACE_19_AJI_VÁNOCE
CHRISTMAS LESSON Anotace: Materiál je určen pro žáky 8
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Practice Vocabulary and your MEMORY.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Christmas
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Personal pronouns Škola
VY_22_ INOVACE_16_ ANGLICKÝ JAZYK 5
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
VY_32_INOVACE_04C_VÁNOCE - CHRISTMAS
Název školy: Základní škola Pardubice – Spořilov
VY_22_ INOVACE_ 16_ ANGLICKÝ JAZYK 3
AUTOR: Mgr. Blanka Goňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_05_05_Christmas
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_24_Vánoce
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Festivals
DUM - Digitální Učební Materiál
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
VY_32_INOVACE_Kup_I_08 VÁNOCE
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_30_Vánoce
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Weather
Transkript prezentace:

English Advent Calendar 24 Christmas words Interaktivní cvičení a pracovní listy pro 3. – 5. třídy Autor: Kateřina Zídková

Metodické pokyny: 24 obrázků s vánočními motivy a 24 anglických slovíček může sloužit jako oživení předvánočních hodin angličtiny. Zadání k interaktivním cvičením jsou přímo na listech prezentace. Obdoba cvičení je zde v černobílé verzi pro snadnější vytištění a použití jako pracovních listů. Nejdříve cvičíme prvních 6 slovíček, pak 12, 18, a nakonec 24. Můžeme zde ukázat užití neurčitých a určitých členů. Tato prezentace a pracovní listy vznikly jako doplňkové materiály k English Advent Calendar, učební pomůcce pro hodiny využívající metody CLIL. Více na www.anglictina-pro-nejmensi.webnode.cz

Na www. anglictina-pro-nejmensi.webnode.cz najdete kontakt k objednání English Advent Calendar za 43,-Kč, metodický list s tipy na hodiny CLIL na 1. stupni ZŠ. Na www.dumy.cz se mohou objevit další související materiály.

Read and touch the right picture. a bell a present a comet a Christmas tree a candle a star

Read and touch the right picture. a jinglebell a sleigh a bell jinglebells a present the moon a comet a bow a Christmas tree snow a candle a star

Match the words and pictures a jinglebell a sleigh a bell jinglebells a present the moon a comet a bow a Christmas tree snow a candle a star

What are these pictures? a jinglebell a sleigh a bell jinglebells a present the moon a comet a bow a Christmas tree snow a candle a star

Read and touch the picture. a Christmas tree a carp a decoration a sleigh the moon a candle a halved apple a bow a bell a jinglebell snow a golden pig the baby Jesus a present a star jinglebells a comet mistletoe

a halved apple a Christmas tree a carp a decoration a sleigh a candle the moon a bow a bell snow a jinglebell a golden pig the baby Jesus a present a star jinglebells a comet mistletoe

What are these pictures? a Christmas tree a carp a sleigh a decoration a candle the moon a bow a halved apple a bell a jinglebell snow a golden pig the baby Jesus a present a star jinglebells a comet mistletoe

Read the words and match with these 24 pictures. a carp a Christmas tree a decoration a sleigh a snowflake the moon a candle a halved apple a bow nutshell boats a snowman a bell a jinglebell snow a golden pig the baby Jesus a present presents Christmas sweets jinglebells a comet mistletoe a star an angel

Read the words and match with these 24 pictures. a carp a Christmas tree a decoration a sleigh a snowflake the moon a candle a halved apple a bow nutshell boats a snowman a bell a jinglebell snow a golden pig the baby Jesus a present presents Christmas sweets jinglebells a comet mistletoe a star an angel

Obrázky ilustrátorky Petry Komárkové byly převzaty z English Advent Calendar, jehož autorka je zároveň tvůrcem tohoto DUM. DUM není vytvořený v rámci šablon.